Poradna duly
Jana Čurdová
A budete bydlet v recku?
Ja tam byla minulej rok a je tam krásne
No slušivé opalene bríško ![]()
Teena:moc hezké jméno.
já jsem ještě v řecku nebyla,ani nikde jinde u moře,jak malá bude větší pojedem ![]()
Ahoj holky, tak dneska u mě oficiálně začal třetí trimestr. Jsem ve 28tt+0 (zatím 7kg nahoře), Verunka o sobě dává vědět, ale kope zatím docela něžně, takže v klidu
Všechny průběžně kontroly jsou o.k., v práci už mě nechávají více-méně na pokoji a počítá se s tím, že za cca 4 týdny nastoupím na MD. V metru mě občas někdo pustí sednout, ale je to furt takový nesmělý, přeci jen pořád nosím nějaký kabátek, tak to tak nevynikne
Po fyzický stránce se cítím skvěle, jen občas se zafuním, nebo zazlobí žáha, ale to jsou prkotiny
Přeju nám všem, aby ten náš velký finish proběhl, co nejvíc bez problémů a v červenci se to tady začalo hemžit zprávičkami o narození miminek
Já asi první nebudu, neb termín mám 17/7 anebo 19/7…
@Nodynka píše:
Ahoj holky, tak dneska u mě oficiálně začal třetí trimestr. Jsem ve 28tt+0 (zatím 7kg nahoře), Verunka o sobě dává vědět, ale kope zatím docela něžně, takže v kliduVšechny průběžně kontroly jsou o.k., v práci už mě nechávají více-méně na pokoji a počítá se s tím, že za cca 4 týdny nastoupím na MD. V metru mě občas někdo pustí sednout, ale je to furt takový nesmělý, přeci jen pořád nosím nějaký kabátek, tak to tak nevynikne
Po fyzický stránce se cítím skvěle, jen občas se zafuním, nebo zazlobí žáha, ale to jsou prkotiny
Přeju nám všem, aby ten náš velký finish proběhl, co nejvíc bez problémů a v červenci se to tady začalo hemžit zprávičkami o narození miminek
Já asi první nebudu, neb termín mám 17/7 anebo 19/7…
Jsme tak nějak stejně.
Jen mám podle utz termín o 4 dny dřív.
Další ko ještě po měsíci. Byla jsem včera.
Jen mi dr neíkala nic o utz, tak ho nejspíš bude dělat sama v tom 32 týdnu na KO.
Hlavně jí pak musím říct o upravu toho termínu porodu do papíru na MD. O tři dny šoupnout dřív (a bude to sedět podle utz).
Nastoupím 18.5 a skončím přesně 30.11.
No jasne
Blížime se ke koncu
No ja asi budu prva ale jen asi,termín mame 5.7 ale mame čekat že mala muže od 21.6 vylezt
no tak uvidime ![]()
tak já na MD chci nastoupit 21.5., termín mám 4.7. a druhý 7.7.2012, ale doufám, že to bude už na konci června. První syn byl asi o deset dní dřív v 38+0
tak dnesni kontrola byla hruza. malej se tlaci ven a muzu kazdym dnem porodit. mam narizeno lezet a brat magnezium a snad se udrzi
@euricek píše:
tak dnesni kontrola byla hruza. malej se tlaci ven a muzu kazdym dnem porodit. mam narizeno lezet a brat magnezium a snad se udrzi
Se divím, že tě ale nepošlou do nemocnice.
Už jsem to řešila s holkama vedle.
Tam pro vás a udržení udělají víc, než doma.
Holky,tak jsem dneska byla na cukrovce…podle toho jak jste to tady popisovali jsem nemohla v noci spát
myslela jsem si kdo ví co to bude.Nebylo to takové strašné,ten roztok mi celkem i chutnal
,čekání jsem si skrátila povídáním s ostatníma maminkama,a pak jsme se společně vrhli na bufet ![]()
@euricek : Ježiš! Tak to pěkně ležte!! Koukej prckovi domluvit, že přeci nechce ležet v nějaký krabici a bez mamči. Sestřičky se sice o ty nedonošený dětičky starají krásně, ale mamča je mamča. Držím palce ![]()
@FairyDrumy píše:
@euricek : Ježiš! Tak to pěkně ležte!! Koukej prckovi domluvit, že přeci nechce ležet v nějaký krabici a bez mamči. Sestřičky se sice o ty nedonošený dětičky starají krásně, ale mamča je mamča. Držím palce
Tak většinou se stará i ona sama, když už.
Samo záleží na týdnu porodu.
Já jsem si chodila, kdy jsem chtěla. Přebalovala, kojila.
@La kofola Kámošku k němu nejdřív nechtěli pustit, hlavně jí ho odvezli do města, co je 100 km daleko, vůbec nevím proč ![]()
@FairyDrumy píše:
@La kofola Kámošku k němu nejdřív nechtěli pustit, hlavně jí ho odvezli do města, co je 100 km daleko, vůbec nevím proč
Tak zřejmě kvuli péči, kterou nebyli schopni v daném místě poskytovat.
@La kofola : právě tomu nerozumím, v Liberci máme docela dobrou porodku a v Jablonci ještě lepší. A ani ona neví, proč ho vezli do Ústí. Ale každopádně by euricek měla radši rodit v termínu ![]()