Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8698
23.4.12 21:46

A budete bydlet v recku? :think: Ja tam byla minulej rok a je tam krásne :dance: No slušivé opalene bríško :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
24.4.12 05:48

Teena:moc hezké jméno.
já jsem ještě v řecku nebyla,ani nikde jinde u moře,jak malá bude větší pojedem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
24.4.12 09:42

Blížíme se do finále :-)

Ahoj holky, tak dneska u mě oficiálně začal třetí trimestr. Jsem ve 28tt+0 (zatím 7kg nahoře), Verunka o sobě dává vědět, ale kope zatím docela něžně, takže v klidu :-) Všechny průběžně kontroly jsou o.k., v práci už mě nechávají více-méně na pokoji a počítá se s tím, že za cca 4 týdny nastoupím na MD. V metru mě občas někdo pustí sednout, ale je to furt takový nesmělý, přeci jen pořád nosím nějaký kabátek, tak to tak nevynikne :-) Po fyzický stránce se cítím skvěle, jen občas se zafuním, nebo zazlobí žáha, ale to jsou prkotiny :dance: Přeju nám všem, aby ten náš velký finish proběhl, co nejvíc bez problémů a v červenci se to tady začalo hemžit zprávičkami o narození miminek :palec: Já asi první nebudu, neb termín mám 17/7 anebo 19/7…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
24.4.12 09:49
@Nodynka píše:
Ahoj holky, tak dneska u mě oficiálně začal třetí trimestr. Jsem ve 28tt+0 (zatím 7kg nahoře), Verunka o sobě dává vědět, ale kope zatím docela něžně, takže v klidu :-) Všechny průběžně kontroly jsou o.k., v práci už mě nechávají více-méně na pokoji a počítá se s tím, že za cca 4 týdny nastoupím na MD. V metru mě občas někdo pustí sednout, ale je to furt takový nesmělý, přeci jen pořád nosím nějaký kabátek, tak to tak nevynikne :-) Po fyzický stránce se cítím skvěle, jen občas se zafuním, nebo zazlobí žáha, ale to jsou prkotiny :dance: Přeju nám všem, aby ten náš velký finish proběhl, co nejvíc bez problémů a v červenci se to tady začalo hemžit zprávičkami o narození miminek :palec: Já asi první nebudu, neb termín mám 17/7 anebo 19/7…

Jsme tak nějak stejně.
Jen mám podle utz termín o 4 dny dřív.
Další ko ještě po měsíci. Byla jsem včera.
Jen mi dr neíkala nic o utz, tak ho nejspíš bude dělat sama v tom 32 týdnu na KO.

Hlavně jí pak musím říct o upravu toho termínu porodu do papíru na MD. O tři dny šoupnout dřív (a bude to sedět podle utz).
Nastoupím 18.5 a skončím přesně 30.11.

• Citovat
  • Upravit
8698
24.4.12 09:55

No jasne :pankac: Blížime se ke koncu :potlesk: :potlesk: No ja asi budu prva ale jen asi,termín mame 5.7 ale mame čekat že mala muže od 21.6 vylezt :think: :think: no tak uvidime :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
24.4.12 10:48

tak já na MD chci nastoupit 21.5., termín mám 4.7. a druhý 7.7.2012, ale doufám, že to bude už na konci června. První syn byl asi o deset dní dřív v 38+0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
24.4.12 11:10

tak dnesni kontrola byla hruza. malej se tlaci ven a muzu kazdym dnem porodit. mam narizeno lezet a brat magnezium a snad se udrzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
24.4.12 11:15
@euricek píše:
tak dnesni kontrola byla hruza. malej se tlaci ven a muzu kazdym dnem porodit. mam narizeno lezet a brat magnezium a snad se udrzi

Se divím, že tě ale nepošlou do nemocnice.
Už jsem to řešila s holkama vedle.
Tam pro vás a udržení udělají víc, než doma.

• Citovat
  • Upravit
533
24.4.12 12:07

euricek:tak se držte :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
24.4.12 12:09

Holky,tak jsem dneska byla na cukrovce…podle toho jak jste to tady popisovali jsem nemohla v noci spát :)myslela jsem si kdo ví co to bude.Nebylo to takové strašné,ten roztok mi celkem i chutnal :lol: ,čekání jsem si skrátila povídáním s ostatníma maminkama,a pak jsme se společně vrhli na bufet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
24.4.12 12:38

@euricek : Ježiš! Tak to pěkně ležte!! Koukej prckovi domluvit, že přeci nechce ležet v nějaký krabici a bez mamči. Sestřičky se sice o ty nedonošený dětičky starají krásně, ale mamča je mamča. Držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
24.4.12 12:41
@FairyDrumy píše:
@euricek : Ježiš! Tak to pěkně ležte!! Koukej prckovi domluvit, že přeci nechce ležet v nějaký krabici a bez mamči. Sestřičky se sice o ty nedonošený dětičky starají krásně, ale mamča je mamča. Držím palce :hug:

Tak většinou se stará i ona sama, když už.
Samo záleží na týdnu porodu.
Já jsem si chodila, kdy jsem chtěla. Přebalovala, kojila.

• Citovat
  • Upravit
302
24.4.12 12:43

@La kofola Kámošku k němu nejdřív nechtěli pustit, hlavně jí ho odvezli do města, co je 100 km daleko, vůbec nevím proč :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
24.4.12 12:44
@FairyDrumy píše:
@La kofola Kámošku k němu nejdřív nechtěli pustit, hlavně jí ho odvezli do města, co je 100 km daleko, vůbec nevím proč :,(

Tak zřejmě kvuli péči, kterou nebyli schopni v daném místě poskytovat.

• Citovat
  • Upravit
302
24.4.12 12:51

@La kofola : právě tomu nerozumím, v Liberci máme docela dobrou porodku a v Jablonci ještě lepší. A ani ona neví, proč ho vezli do Ústí. Ale každopádně by euricek měla radši rodit v termínu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí