Poradna duly
Jana Čurdová
@La kofola píše:
Pokud tvrdnutí nevede k otevírání, zkracování čípku, tak to ničemu nevadí.Jen je to nepříjemné.
vycházela mi pět dni na to poradna, kontrolovala čípek a vše bylo ok, tak jsem klidnější. ![]()
@La kofola píše:
Přesně tak. Kapačky, magnezium do svalu má jiné grády, než tabletky. Monitory, utz.
Po mé zkušenosti s předčasným porodem bych si nehrála a jela klidně do nemocnice sama.
a v kolikátém týdnu ty si předčasně porodila…?!je to hrůza…byla jsem s tou kam.fakt od začátku…teď k malé klárce nastupovala už po druhé a konečně by měli jít zítra domů..byla jsem se za nima i v motole podívat…te´d už je to kus ženské ale při narození měla 660g a 29cm…jenže měli obrovské štěstí…žádné krvácení do mozku,prodělali"jen" jednu infekci a maličká hrozně rychle přibírala takže už bude mít 3kila…půjdou domu asi po 120 dnech…ale překvapilo mě když tam byli mimča které měli už přez kilo a byli na to špatně,infekce,krvácení,špatná srdíčka..no hrůza.....je to fakt o síle toho mimíska…
@SKYTULE píše:
a v kolikátém týdnu ty si předčasně porodila…?!je to hrůza…byla jsem s tou kam.fakt od začátku…teď k malé klárce nastupovala už po druhé a konečně by měli jít zítra domů..byla jsem se za nima i v motole podívat…te´d už je to kus ženské ale při narození měla 660g a 29cm…jenže měli obrovské štěstí…žádné krvácení do mozku,prodělali"jen" jednu infekci a maličká hrozně rychle přibírala takže už bude mít 3kila…půjdou domu asi po 120 dnech…ale překvapilo mě když tam byli mimča které měli už přez kilo a byli na to špatně,infekce,krvácení,špatná srdíčka..no hrůza.....je to fakt o síle toho mimíska…
kolikátý to byl týden?? to je hrozný
Ale hlavně, že už je vše v pořádku ![]()
@SKYTULE píše:
Já jsem nakonec rodila v 31 týdnu.
A ono ten týden je v podstatě jedno - miminko narozené ve 24-26 týdnu může na tom být „líp“, než to v 34 nebo 37.
@La kofola píše:
A ono ten týden je v podstatě jedno - miminko narozené ve 24-26 týdnu může na tom být „líp“, než to v 34 nebo 37. [/citpřesně tak..kolikrátn jsou na tom opravdu hůř ty"větší mimča" a co bylo příčinou takhle předčasného porodu…?!
@SKYTULE píše:@La kofola píše:
A ono ten týden je v podstatě jedno - miminko narozené ve 24-26 týdnu může na tom být „líp“, než to v 34 nebo 37. [/citpřesně tak..kolikrátn jsou na tom opravdu hůř ty"větší mimča" a co bylo příčinou takhle předčasného porodu…?!Nevím.
@SKYTULE píše:
a co sed tsalo prdla ti voda…?!
Jo, odtekla voda.
Oni příčinu většinou neví ani sami doktoři.
Ve většině přpadů ho ale zpusobuje infekce
@Teena21
to je jeste trochu ve hvezdach
ale jedno ma byt holcicka a to druhe nevi ![]()
Euricek: nevím teda jestli máš hodně dobrou doktorku, ale už 8dní ležím v nemocnici, protože jsem měla časté tvrdnutí břicha a jednalo se o kontrakce. Dostávám kapačky, magnezko-buď magnosolv nebo tablety 4×2tbl. když jsem jim řekla o tom že bych chtěla domů, tak mi řekli že jedibě na revers. Naštěstí se neotvírám, ale musí mi kontrolovat porodní cesty.Když se prej porod trochu rozjede tak už málokdy jde zastavit.A mimčo v 29tt je prý opravdu hodně malé a riziko poškození velké. Nepříjde mi to rozumné že tě nechala doma.
Ahoj, prodávám věci pro kluka, co se narodil v létě. Čekáme holčičku v září, tak co s tím. Dávám věci až do 3 let!
Jukněte http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
jak se mate v tech vedrech ? to jsem si jeste pred 2 tydnama rikala ze nakupovat saty je moc brzo ![]()
Ahoj
sluníčko mi teďka moc dobře nedělá,a už jsem se i spálila,mám teď dost citlivou leť
šatičky jsem si už koupila,včera jsem si je vzala na procházku
me je v tom vedru celkem spatne
a na nejake prochazky muzu zapomenout..zadycham se, i kdyz jdu jen se psem ![]()
Přesně tak. Kapačky, magnezium do svalu má jiné grády, než tabletky. Monitory, utz.
Po mé zkušenosti s předčasným porodem bych si nehrála a jela klidně do nemocnice sama.