Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
vevericka12
12.8.12 16:08

Hani muze byt z te velke postele taky prehrata, obcasne kychnuti je normalni, to dela i ta moje (tak 2-3×-den)

• Citovat
  • Upravit
3374
12.8.12 17:40
1 extra je prý hlavně na tuky, řekla nám paní v lékárně že je nejlepší ta normální, jelikož nechci z malého udělat malou tučnou bublinu tak jsem ten extra zavrhla…
@Hana89 píše:
@lenulina1979 Aha no tak to je supr, my to papame asi od 31.7 a už včera sme otevrely druhou 800g no ja to taky kupuju za 349 :zed: :zed: no taky koukam že mall.cz to ma levnejší ale ne 1.extra :pocitac: ale koukam kde se to da vyhodnejšie koupit nerikam že musime koukat na ceny, a obracet každou korunu ale ak se to da levnejšie sehnat tak proč ne, :hug: Jen mne štve že to musíš delat porád čerstve a nemužeš to mít hotove treba nekam na cestu :zed: prsa si mnela porád sebou a nemusela si ani večer vstavat, :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
12.8.12 18:04

Hani: taky malá chrochtá a soplíky jí odsávám každý večer a má jich tam fakt hodně, ale ječí u toho jakoby jsem jí vysávala mozek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
13.8.12 09:22
@lenulina1979 píše:
1 extra je prý hlavně na tuky, řekla nám paní v lékárně že je nejlepší ta normální, jelikož nechci z malého udělat malou tučnou bublinu tak jsem ten extra zavrhla…

Ja ho kupila po pri kojení a ted jak sem se ptala dr.zda mam kupit jiní rekla že ne, :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
13.8.12 10:49

S tema cajema - ja nechapu proc davaji do detskyho caje cukr??? 8o myslim ze deti si cukru uzijou v pozdejsich letech az az takze nevim proc zacinat od kojence uz :zed: davam normalni sackovej neslazenej

• Citovat
  • Upravit
8698
13.8.12 11:21
@vevericka12 píše:
S tema cajema - ja nechapu proc davaji do detskyho caje cukr??? 8o myslim ze deti si cukru uzijou v pozdejsich letech az az takze nevim proc zacinat od kojence uz :zed: davam normalni sackovej neslazenej

Co matka to názor :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
13.8.12 11:33

No tak jasne no :) prave po takovych tech historkach o cernych polorozpadlych zubech apod jsem cukru odpurce do ty coby co to jde, staci ze ja jako matka do sebe cpu cokoladu :mrgreen: :lol: jako samozrejme ze pak nebudu dite uplne od sladkosti izolovat, to stejne ani nejde, ale tak malymu pidizvikovi zatim cukr neeee

• Citovat
  • Upravit
Eilaan
14.8.12 10:50

Vevericko, pokud ti pije caj bez cukru, tak je to idealni. Nas 1. maly byl bez dudlika, do ukonceneho 6. mesice byl jen kojeny, takze nemel nikdy v ustech ani lahev s dudlikem. A pak bylo peklo jo naucit pit. S prikrmy jsem zacala od cervence a pit z lahvicky zacal az na konci rijna, tusim. Byl to des a utahli jsme ho nakonec na svestkove stavicce a dodnes pije ve dne v noci jen sladke stavy, coz povazuji za chybu. Pokazde se desim u zubare, jestli nebude mit kazy.

Oproti tomu holcičky kamarádek pily brzy - byly zvyklé na dudlík i flaštičku a piji jen obycejnou kohoutkovou vodu (samozrejme jako mladsi kojeneckou balenou). A to je muj cil u druheho. Uz jsem se poucila, snazim se mu vnucovat dudlik, koupila jsem od medely lahvicku calma pro kojené děti, musím ji vyzkoušet. Neteče to z ní samo jako z obyč lahvičky s dudlíkem, tak by pak nemělo být dítě líné i nadále sát z prsu. A později začnu i s tou vodou…

• Citovat
  • Upravit
8698
14.8.12 10:55

Ja dceru nekojím, davam ji UM s flašky, dostava i čajik a když su vedra a sme venku tak dam jí i vodičku (horsky pramen-co netreba prevarovat) už v porodnici sem ji dala dudla i když sestry rvaly ale je to moje dite :think: No a jinak kojila sem mesíc a i když sem ji davala dudla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
14.8.12 12:10

Ahpj holky docist ty vyse romany da zabrat :dance:
te clanek otom cviceni je super z sisem iho i vytiskla abyby po ruce.
holky taky vas fsechno boli :?: :?: ja su jak stara baba hruza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
14.8.12 12:19

@Sidinka :mavam: :mavam: Ani nemluv mala ma 3550g a to už ted brečím jak mne vše bolí, jak papame, nosíme, uspavame, no mne tí zada odpadnu, nohy bolave, proste cely clovek, chjo potrebuju porádnu masaz, A už se asi nikdy normal nevyspím, nerikam že by sme byli celu noc vzhuru to ne jen raz kolem druhe ráno a pak až kolem 6ráno ale už mne šibe stoho krmení, normal se mne snívalo že malu držím v ruce a krmim ji, a pak sem ji ukladala do postylky a to sem huhnala v ruce polštar :oops: :oops: A jak sem se prebudila druhy krát tak to sem uslou malou zdvihla do ruk a chtela ji krmit a nemnela sem po ruce nic, a mala spinkala už najezená, no jsu jak idiot :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
14.8.12 12:28

@Hana89 no to by sis asi potrebovala na parhin odpocinoutvyjit i sama ven. jaminul ula a kdyzsem se vzbudila tak semnevedela ktera bijekde mam a jestli vubec mam dite. uplne zmatena.
ja tedajeste i trochu kojim ale mam pocit ze brzo prestanu nebot tomu jilu a piti mcnedavam, jakmile jde o pravdelnosttak sem n stiru stim.
ocicko porad spatny porad kapeme le nelepsi se to.uz sem ipremyslela ze mu tam kapnu mm. jinak budeme muset do brn na profouknuti kanalku, coz si neumim :zed: predstavit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
14.8.12 12:40

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat jaký dáváte dudlíky? Mě malá všechny ignoruje, když jí ho dám začne se dávit, velikosti máme ty nejmenší a značky i tvary různý - Nuk, MAM, Canpol babies, obyč. kytičku z lékárny, Farlin a žádný z těchto nechce :nevim:. Plně kojím a ty dudlíky mi oproti mým bradavkám přijdou nějak velký… tak jestli máte tip na nějaký malinký dudlík sem s ním :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
14.8.12 12:42

Mám suawinex

• Citovat
  • Upravit
8698
14.8.12 12:42

@Sidinka No jo ted sme od pátku s manželem na Sloensku je tady pracovne, a my sme na prenajatom baračku a je tady klid, les, a ticho no krása´,ale manžel je od rána do večera v práci tak si nemohu odpočnout sama, mala je hodna, ja nekojim už vubec a davam jen UM a opravdu se mala budi jednou v noci :dance: je najezená, a krmim co 4 hodiny, :dance: No potrebovala by sem si vyjít na nakupy nemam nic na sebe no ale to pujdu s malou :zed: :zed: No to očičko je hrozne mam kamošku co taky sla z mesicním chlapečkem s očičkem a ona to nedala a radej byla v čekarni nemohla se na to divat :roll: :( chudinky detičky, ale ak to udelaji tak pak už očko bude dobre a uzdravene, Sidinko ani nevís jake chute mam na cigaro, mužu si zapalit ale ak su porád s malou a pri ní tak si nerisknu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí