Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Eilaan
16.8.12 16:36

Bože, jsem vážně mimo, omlouvám se za hrubku (mi/my). Vážně co mám děti jsem úplně zblbla… :-(

• Citovat
  • Upravit
8698
16.8.12 16:36

Eilan: No ja se taky budu muset učit varit ja to neumím a ani píct :oops: :roll: stydím se za to, Mam manžela nadstandart a sme porád v restauraci a tak, no a ted když mame malou sem zatim nemala čas se to do toho pustit, ale jak se vratime z dovolene, pustim se do toho, :) Jak ste na tom vy holky? no maminky víc-miminek maji asi už prax v kuchyni víc ale co vy prvorodičky jake ste kuchárky? :think: ja premýšlela že si i knyhu kupim, :nevim: :oops: nesmejte se mne :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
16.8.12 18:05

Eili, jak budu mít chvilečku, ti to oscannuju, hm? :)A Hani, vaření pro mě je relax a koníček, teda já vařím od nějakých 12, takže klidně když budu vědět a budeš chtít s něčím pomoct, v pohodě napiš! :) uvidíš, že je to v pohodě, jen se toho nebát. Občas něco nevyjde i zkušeným kuchařkám… jako já například dneska spálila smažené játra, takový banální recept.. :D :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
16.8.12 18:14
@Binnuska píše:
Eili, jak budu mít chvilečku, ti to oscannuju, hm? :)A Hani, vaření pro mě je relax a koníček, teda já vařím od nějakých 12, takže klidně když budu vědět a budeš chtít s něčím pomoct, v pohodě napiš! :) uvidíš, že je to v pohodě, jen se toho nebát. Občas něco nevyjde i zkušeným kuchařkám… jako já například dneska spálila smažené játra, takový banální recept.. :D :cert:

Dekuju moc, no musím se už do toho pustit, neríkam že musím ale i chci, :mrgreen: ja umím varit rýchlovky a jednoduche jidla a to nestačí, Určite se rada ozvu :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
16.8.12 19:02

Hani ja taky krom toho kdy se jen vice mene neco do neceho zamicha nebo hodi na panev nevarim :oops:

myslim zenase slecna ma spurt jak vysitej, porad rev, boleni bricha, sceny u prsa apod., nechapu jak jdou zvladat dve male deti

• Citovat
  • Upravit
Eilaan
16.8.12 22:57

:-D :-D Vev, teď jsi mě vážně donutila ke smíchu (zoufalému), když píšeš že nevíš, jak jdou zvládat 2 děti. Já to totiž také nechápu a to je mám nově doma. :-D Akorát si jdu lehnout, naštěstí když je manžel doma, dá spát staršího. Já uspávám prtě - ještě že je zatím tak bezproblémový!!! Chtěla jsem padnout do postele, ale pak si říkám, kdy uklidím kuchyň a dám prát? Kdy jindy než v noci? Poprvé jsem vážně zapochybovala o tom, že mít 3 děti je prima nápad. Kdyby totiž to 3. bylo jako ten náš 1. nebo kdyby byl stejný tenhleten náš prťous, už bych to asi psychicky nedala…

• Citovat
  • Upravit
kofola3
17.8.12 07:26

Vev no uplně normálně. :mrgreen: :mrgreen:

Ad vaření - něco jsem uměla ještě z domu, kdy jsem vařívala.
A zbytek (svíčková, rajská a podobné jídla) jsem se učila sama, za pochodu - metodou pokus omyl a s mamkou na telefonu.

• Citovat
  • Upravit
vevericka12
17.8.12 07:48

Jako ve dvou to mozna jde jeste jakztakz, ale u nas mame muzsky fenomen - dneska rano v 5 mala rve kvuli prdum a teda hlas ma poradnej, a ten muj se jen otoci na druhej bok a spi dal 8o :lol: premyslim jak chlapa v noci zapojit taky at si to trochu uzije :cert: vcera mel za sebou dlouhe cestovani tak jsem ho usetrila, ale dneska bude zaprahnut :cert:

nebo jak zapojujete partnery treba v noci vy co kojite? :think:

• Citovat
  • Upravit
kofola3
17.8.12 07:58
@vevericka12 píše:
Jako ve dvou to mozna jde jeste jakztakz, ale u nas mame muzsky fenomen - dneska rano v 5 mala rve kvuli prdum a teda hlas ma poradnej, a ten muj se jen otoci na druhej bok a spi dal 8o :lol: premyslim jak chlapa v noci zapojit taky at si to trochu uzije :cert: vcera mel za sebou dlouhe cestovani tak jsem ho usetrila, ale dneska bude zaprahnut :cert:nebo jak zapojujete partnery treba v noci vy co kojite? :think:

jak ve dvou.
já jsem na děti sama.

manžel je požád v práci. odchází ráno ve 4 a vrací se mnohdy v noci. nebo je pryč celou noc, až do rána, do oběda spí a pak maže hned do práce

• Citovat
  • Upravit
kofola3
17.8.12 07:59

Jinak nevím proč bych ho měla v noci zapojovat. kojím já, ne on.
nakojím, poloýím malou a zalehnu. nemusí kolem toho skákat víc lidí

• Citovat
  • Upravit
1578
17.8.12 08:54

@La kofola a co dela ten tvuj ze je porad v pr..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
17.8.12 08:56
@Sidinka píše:
@La kofola a co dela ten tvuj ze je porad v pr..

pracuje jako vedoucí a mistr v jedné firmě, dělají na 4směnný provoz.
Spousta přesčasů, záskoky za lidi, co chtějí dovolené, volno,,, za kolegu.

• Citovat
  • Upravit
1578
17.8.12 09:08

Hmm takze se nechava vyuzivat co trocu, jinak chapu ze penize sou treba ale i rodinka ptrebuje nekdy byt pohromade kor kdyz je vas tolik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
17.8.12 09:09
@Sidinka píše:
Hmm takze se nechava vyuzivat co trocu, jinak chapu ze penize sou treba ale i rodinka ptrebuje nekdy byt pohromade kor kdyz je vas tolik.

to sice jo, ale složenky a dluhy se neptají.

Využívat se nenechá - jde dobrovolně. Když nechce, nemusí.

• Citovat
  • Upravit
1578
17.8.12 09:26

Aha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat