Poradna duly
Jana Čurdová
Eilan: No ja se taky budu muset učit varit ja to neumím a ani píct
stydím se za to, Mam manžela nadstandart a sme porád v restauraci a tak, no a ted když mame malou sem zatim nemala čas se to do toho pustit, ale jak se vratime z dovolene, pustim se do toho,
Jak ste na tom vy holky? no maminky víc-miminek maji asi už prax v kuchyni víc ale co vy prvorodičky jake ste kuchárky?
ja premýšlela že si i knyhu kupim,
nesmejte se mne
![]()
Eili, jak budu mít chvilečku, ti to oscannuju, hm?
A Hani, vaření pro mě je relax a koníček, teda já vařím od nějakých 12, takže klidně když budu vědět a budeš chtít s něčím pomoct, v pohodě napiš!
uvidíš, že je to v pohodě, jen se toho nebát. Občas něco nevyjde i zkušeným kuchařkám… jako já například dneska spálila smažené játra, takový banální recept..
![]()
@Binnuska píše:
Eili, jak budu mít chvilečku, ti to oscannuju, hm?A Hani, vaření pro mě je relax a koníček, teda já vařím od nějakých 12, takže klidně když budu vědět a budeš chtít s něčím pomoct, v pohodě napiš!
uvidíš, že je to v pohodě, jen se toho nebát. Občas něco nevyjde i zkušeným kuchařkám… jako já například dneska spálila smažené játra, takový banální recept..
![]()
Dekuju moc, no musím se už do toho pustit, neríkam že musím ale i chci,
ja umím varit rýchlovky a jednoduche jidla a to nestačí, Určite se rada ozvu
![]()
Hani ja taky krom toho kdy se jen vice mene neco do neceho zamicha nebo hodi na panev nevarim ![]()
myslim zenase slecna ma spurt jak vysitej, porad rev, boleni bricha, sceny u prsa apod., nechapu jak jdou zvladat dve male deti
Vev, teď jsi mě vážně donutila ke smíchu (zoufalému), když píšeš že nevíš, jak jdou zvládat 2 děti. Já to totiž také nechápu a to je mám nově doma.
Akorát si jdu lehnout, naštěstí když je manžel doma, dá spát staršího. Já uspávám prtě - ještě že je zatím tak bezproblémový!!! Chtěla jsem padnout do postele, ale pak si říkám, kdy uklidím kuchyň a dám prát? Kdy jindy než v noci? Poprvé jsem vážně zapochybovala o tom, že mít 3 děti je prima nápad. Kdyby totiž to 3. bylo jako ten náš 1. nebo kdyby byl stejný tenhleten náš prťous, už bych to asi psychicky nedala…
Vev no uplně normálně.
![]()
Ad vaření - něco jsem uměla ještě z domu, kdy jsem vařívala.
A zbytek (svíčková, rajská a podobné jídla) jsem se učila sama, za pochodu - metodou pokus omyl a s mamkou na telefonu.
Jako ve dvou to mozna jde jeste jakztakz, ale u nas mame muzsky fenomen - dneska rano v 5 mala rve kvuli prdum a teda hlas ma poradnej, a ten muj se jen otoci na druhej bok a spi dal
premyslim jak chlapa v noci zapojit taky at si to trochu uzije
vcera mel za sebou dlouhe cestovani tak jsem ho usetrila, ale dneska bude zaprahnut ![]()
nebo jak zapojujete partnery treba v noci vy co kojite? ![]()
@vevericka12 píše:
Jako ve dvou to mozna jde jeste jakztakz, ale u nas mame muzsky fenomen - dneska rano v 5 mala rve kvuli prdum a teda hlas ma poradnej, a ten muj se jen otoci na druhej bok a spi dal![]()
premyslim jak chlapa v noci zapojit taky at si to trochu uzije
vcera mel za sebou dlouhe cestovani tak jsem ho usetrila, ale dneska bude zaprahnut
nebo jak zapojujete partnery treba v noci vy co kojite?
jak ve dvou.
já jsem na děti sama.
manžel je požád v práci. odchází ráno ve 4 a vrací se mnohdy v noci. nebo je pryč celou noc, až do rána, do oběda spí a pak maže hned do práce
Jinak nevím proč bych ho měla v noci zapojovat. kojím já, ne on.
nakojím, poloýím malou a zalehnu. nemusí kolem toho skákat víc lidí
@Sidinka píše:
@La kofola a co dela ten tvuj ze je porad v pr..
pracuje jako vedoucí a mistr v jedné firmě, dělají na 4směnný provoz.
Spousta přesčasů, záskoky za lidi, co chtějí dovolené, volno,,, za kolegu.
Hmm takze se nechava vyuzivat co trocu, jinak chapu ze penize sou treba ale i rodinka ptrebuje nekdy byt pohromade kor kdyz je vas tolik.
@Sidinka píše:
Hmm takze se nechava vyuzivat co trocu, jinak chapu ze penize sou treba ale i rodinka ptrebuje nekdy byt pohromade kor kdyz je vas tolik.
to sice jo, ale složenky a dluhy se neptají.
Využívat se nenechá - jde dobrovolně. Když nechce, nemusí.
Bože, jsem vážně mimo, omlouvám se za hrubku (mi/my). Vážně co mám děti jsem úplně zblbla…