Poradna duly
Jana Čurdová
@La kofola No práve že na tí lahvinke neni letak pribalovej
a v lekárni rekla 1pilulku denne
Nesmejte se mne asi sem debil ale opravdu už nemužu stoho všeho
![]()
@Hana89 píše:
@La kofola No práve že na tí lahvinke neni letak pribalovej![]()
a v lekárni rekla 1pilulku denne
![]()
![]()
Nesmejte se mne asi sem debil ale opravdu už nemužu stoho všeho
![]()
Ale je tam psáno dávkování ![]()
![]()
@La kofola
kofolko, tie lakto… od swissu su tekute? U nas sa predavaju iba cmulacie, ale nikde som nevidela ine, iba biogaja. akurvat ze ta stoji skoro 11
Luli, u nas stoji 24 Euro!!! Je to nejake ceske specifikum.
Co ja vim, ve vsech okolnich statech stoji jako u Vas, takze nam tech 11 Euro pripada extra lacine.
Ta dvojnasobna cena za ne u nas byla uz za 1. syna pred 2,5 roky… Nechapu!?!
Binnu, tak co malej, už v noci spinkal? My jsme naštěstí na chalupě, tady je to vedro snesitelnější. A co sono nožiček? My jdeme až příští čtvrtek, mají tu narvané termíny. V obou rodinách máme v anamnéze s kyčle i problémy, osobně já a manželův bratr. Manžela bolí při zátěži v dospělosti. S 1. prckem trvalo dlouho, než se vytvořila jadérka, tak jsme na tu ortopedii lítali x-krát. Nakonec bylo ale vše dobré. Tak jsem zvědavá teď…
Malej se teď ve 4 po kojení pěkně pokakal a okamžitě usnul. Tak mi bylo líto ho budit, ale musela sem. Nakonec on snad usnul, ačkoli pořád kníká (doufám že ze spaní - nechce se mi na něj svítit). Ale já nemůžu spát! Teď jsme byli asi 2 dny úplně bez prdíků, ale už jsme zas oba nafouklí. Netuším zase z čeho… ![]()
P. S.: Jo a kvásek nakonec asi koupíme v pekárně a příští týden zkusíme péct! Manžel už se nemůže dočkat - on je takový experimentátor. ![]()
Jů, prší!!!
Teď mě momentálně trápí školka pro malého, má tam začít chodit teď od září - budou mu 2 a 8 měsíců. On se těší, chodil občas na 1 dopol. týdně a to nechtěl ani domů, jenže tohle bude něco jiného…
Bojím se, co bude se spaním, odpo už nechce a jít spát je pro něj nejhorší trest, vyvádí příšerně, má z toho asi už trauma. Potom nejí a hlavně téměř nic nejí. Teď mi přišel jídelníček - to bude asi o hladu. Že by se tam rozjedl jak se říká už moc nevěřím, on je odolný.
A pak jsem zvědavá na nemocnost a co bude domů tahat na malého. Už jsem radši objednala prckovi očkování proti rotavirům. Starší ho neměl, připadalo mi to zbytečné.
Holčiny, kdo máte víc dětí, nemáte nějaké tipy???
Dobré ránko holky
,včera jsme byli u doktorky v šestinedělí. malá má už třetí den průjem tak jsem se na to ptala, podle váhy řekla že se přejídá. před 3 týdny 3400 a tedka 4420..a to jsem myslela, že pláče že je třeba hladová ale jsou to jen ty hnusné prdy
.už aby měla chudinka pokoj nemůže spinkat kvůli nich
a já taky ne ![]()
Eilaan:co bych za to dala se konečeně vyspat. a tobě se nechce ![]()
Eilaan - ty taky nejsi v CR?
me zas od vcera boli hlava a zada
vcera bylo hnusne vedro a vlhko a pak me ofouklo + klima v obchode a mam to
![]()
zatim se mi zda ze na prdy je ten kmin asi nejlepsi, a ty homeopat kapky na oko se mi zda ze zabiraj
![]()
Eili už je to lepší, zas pěkně spí, ale ty horka, to je hrůza. Jo, a ten recept, když ti posílám na soukromou zprávu, tak
Chyba serveru
Při načítání adresy https://www.emimino.cz/…ravy/napsat/#… narazily stránky na chybu. Na této adrese možná právě probíhá údržba stránek, nebo jsou stránky chybně nakonfigurovány.
kdyžtak mi pošli na SZ maila a přepošlu…
Přemýšlím, že koupím Infacol a vyzkouším ho, budu dávat před každým kojením a večer dám bio gaia, které dávám po kojení
@luli píše:
@La kofola
kofolko, tie lakto… od swissu su tekute? U nas sa predavaju iba cmulacie, ale nikde som nevidela ine, iba biogaja. akurvat ze ta stoji skoro píše: Více
ne nejous.
Kapsličky - rozděláš a vysypeš
nečteš příbalové letáky