Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kofola3
22.8.12 20:53
@Hana89 píše:
Swiis se ma davat 2× denne? 8o 8o No a stím sab-symplexem ji nepredávkuju? ja to nemam doporučene od DR. a už mae trerí lahvičku :roll:

nečteš příbalové letáky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8698
22.8.12 20:54

@La kofola No práve že na tí lahvinke neni letak pribalovej :oops: :nevim: a v lekárni rekla 1pilulku denne :nevim: :oops: :oops: Nesmejte se mne asi sem debil ale opravdu už nemužu stoho všeho :oops: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
22.8.12 21:24
@Hana89 píše:
@La kofola No práve že na tí lahvinke neni letak pribalovej :oops: :nevim: a v lekárni rekla 1pilulku denne :nevim: :oops: :oops: Nesmejte se mne asi sem debil ale opravdu už nemužu stoho všeho :oops: :,(

Ale je tam psáno dávkování :mrgreen:
:hug:

• Citovat
  • Upravit
1160
22.8.12 22:41

@La kofola
kofolko, tie lakto… od swissu su tekute? U nas sa predavaju iba cmulacie, ale nikde som nevidela ine, iba biogaja. akurvat ze ta stoji skoro 11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
22.8.12 22:42

11 eur u nas, coz je na zabitie… :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eilaan
23.8.12 05:11

Luli, u nas stoji 24 Euro!!! Je to nejake ceske specifikum. :-( Co ja vim, ve vsech okolnich statech stoji jako u Vas, takze nam tech 11 Euro pripada extra lacine. :-D Ta dvojnasobna cena za ne u nas byla uz za 1. syna pred 2,5 roky… Nechapu!?!

• Citovat
  • Upravit
Eilaan
23.8.12 05:24

Binnu, tak co malej, už v noci spinkal? My jsme naštěstí na chalupě, tady je to vedro snesitelnější. A co sono nožiček? My jdeme až příští čtvrtek, mají tu narvané termíny. V obou rodinách máme v anamnéze s kyčle i problémy, osobně já a manželův bratr. Manžela bolí při zátěži v dospělosti. S 1. prckem trvalo dlouho, než se vytvořila jadérka, tak jsme na tu ortopedii lítali x-krát. Nakonec bylo ale vše dobré. Tak jsem zvědavá teď…

Malej se teď ve 4 po kojení pěkně pokakal a okamžitě usnul. Tak mi bylo líto ho budit, ale musela sem. Nakonec on snad usnul, ačkoli pořád kníká (doufám že ze spaní - nechce se mi na něj svítit). Ale já nemůžu spát! Teď jsme byli asi 2 dny úplně bez prdíků, ale už jsme zas oba nafouklí. Netuším zase z čeho… :-(

P. S.: Jo a kvásek nakonec asi koupíme v pekárně a příští týden zkusíme péct! Manžel už se nemůže dočkat - on je takový experimentátor. ;-)))

Jů, prší!!!

• Citovat
  • Upravit
Eilaan
23.8.12 05:27

Oprava - LEJE!!! :-D

• Citovat
  • Upravit
Eilaan
23.8.12 05:37

Teď mě momentálně trápí školka pro malého, má tam začít chodit teď od září - budou mu 2 a 8 měsíců. On se těší, chodil občas na 1 dopol. týdně a to nechtěl ani domů, jenže tohle bude něco jiného…

Bojím se, co bude se spaním, odpo už nechce a jít spát je pro něj nejhorší trest, vyvádí příšerně, má z toho asi už trauma. Potom nejí a hlavně téměř nic nejí. Teď mi přišel jídelníček - to bude asi o hladu. Že by se tam rozjedl jak se říká už moc nevěřím, on je odolný. :-))) A pak jsem zvědavá na nemocnost a co bude domů tahat na malého. Už jsem radši objednala prckovi očkování proti rotavirům. Starší ho neměl, připadalo mi to zbytečné.

Holčiny, kdo máte víc dětí, nemáte nějaké tipy???

• Citovat
  • Upravit
533
23.8.12 07:45

Dobré ránko holky :hug:,včera jsme byli u doktorky v šestinedělí. malá má už třetí den průjem tak jsem se na to ptala, podle váhy řekla že se přejídá. před 3 týdny 3400 a tedka 4420..a to jsem myslela, že pláče že je třeba hladová ale jsou to jen ty hnusné prdy :twisted:.už aby měla chudinka pokoj nemůže spinkat kvůli nich :(a já taky ne :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
23.8.12 07:45

Eilaan:co bych za to dala se konečeně vyspat. a tobě se nechce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
23.8.12 07:51

Eilaan - ty taky nejsi v CR?

me zas od vcera boli hlava a zada :cert: vcera bylo hnusne vedro a vlhko a pak me ofouklo + klima v obchode a mam to :pocitac: :pocitac: :cert: :cert:

zatim se mi zda ze na prdy je ten kmin asi nejlepsi, a ty homeopat kapky na oko se mi zda ze zabiraj 8o :pankac:

• Citovat
  • Upravit
637
23.8.12 08:27

Eili už je to lepší, zas pěkně spí, ale ty horka, to je hrůza. Jo, a ten recept, když ti posílám na soukromou zprávu, tak

Chyba serveru
Při načítání adresy https://www.emimino.cz/…ravy/napsat/#… narazily stránky na chybu. Na této adrese možná právě probíhá údržba stránek, nebo jsou stránky chybně nakonfigurovány.

kdyžtak mi pošli na SZ maila a přepošlu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
23.8.12 08:29

Přemýšlím, že koupím Infacol a vyzkouším ho, budu dávat před každým kojením a večer dám bio gaia, které dávám po kojení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
23.8.12 08:51
@luli píše:
@La kofola
kofolko, tie lakto… od swissu su tekute? U nas sa predavaju iba cmulacie, ale nikde som nevidela ine, iba biogaja. akurvat ze ta stoji skoro píše: Více

ne nejous.
Kapsličky - rozděláš a vysypeš

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital