Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
330
26.8.12 20:51

Ahojky holky, v zářijovém čísle časopisu Maminka
naleznete dárek, lahvičky a hrnečky
mOmma v hodnotě až 235 Kč. Časopis Maminka s dárkem
zakoupíte za 49,90 Kč exkluzivně
pouze v prodejnách GECO, Inmedio
a RELAY. Mam lahvičku a je super :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
27.8.12 14:27

Tak sme dnes byli v brne na profouknuti toho oka s malym,.a od 9 do 10.30 sme tam cekali, mezitim se vymenila cela cekarna lidi a, bylo tam celkem 6 dveri a volali si lidi asi nahodne.kdyz teda opet po pul hodine vylezla sestra tak ji to rikam, a pry musime pockat ze mame jit k dr, co zrovna odesla na sal neco oprerovat.ta kdyz tam byla dvakrat vylezla a nekoho volala ale ty tam nebyli, ale nas nevolali. a ubehlo asi 10 minut a sup uz sme sli na radu. mezitim se vratila ta dulezita dr. a kdyz uz sme byli ve vnitr tak nas volala tez. pritel zustal venku tak ji to laskave oznamil ze uz sme sli jinam.
malymu sem drzela nozicky, sestra hlavu a dr mu jehhlou a nejakym roztokem radila v oku, ten rval jak tur/jako ostatni miminka, co byly uvnitr)ale jak prestali tak i on prestal.no a mame jeste kapat nejaky kapky ale jen kdyz to bude nutne.
takze kvuli dvoum minutam sme tam i s cestou stravili 4 hodiny.ale byl zlatej.tak doufam ze to bude uz v poradku jinak se mame vratit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
27.8.12 18:53

@euricek
Díky za tip, časopis si občas kupuju, tak jsem pro něj vyrazila, měli tři poslední. Mám lahvičku s ouškama, paráda :-)!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
28.8.12 16:06

Holky kde jste vsechny :cert: mame za sebou ockovani proti rotavirum, mela po nem dost velky bolesti bricha vcera ale dneska uz ok resp. spis ma bolesti bricha ted protoze nejak hur kadi no :nevim: taky je to nejak hustsi :think:

• Citovat
  • Upravit
1578
28.8.12 16:31

K tem casakum pritel mi koupil Maminku a je tak priloha Baby vyvoj, je tam co dokaze mimi od 1 mewsice az do roka, a dalsi zajimavosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
28.8.12 17:06

Ahoj holky sem tady na skok ješte musím varit a na sedmou jdeme s mojim na wirpool a masaže, mala je s mamkou venku, No od včerejší noci malou neznam, budila se co 3hod, a jak se napapala odbrkla a usla žádne záchvaty pláče nic, ráno vstala a šli sme na poradnu mame 7týdnu 4075g a 54cm sme zdravy, nic nas že vraj nemá trapit a očkovani až 3mesíci :nevim: a pak naušničky, a kyčle taky ok cely den je klidna a hodne by si povídala a jak kouka na kolotoč nad postýlkou to je vtipne, nechci zakričet ale ak to bude takhle dal tak budu štastna, Časak maminku kupuju taky a príšty mesíc vni bude usínaček

:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
28.8.12 17:10

To je nejakek plysak
a gratuluju jen tak dal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
28.8.12 17:16

No je to jak plyšak, a vypada jak polštarek :kytka: A dekujem moc klep klep snad se to udrží a mala bude jen a jen hodna :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
28.8.12 17:44

Jo povidani u nas zaclo taky :pankac: :srdce: prijde mi to dost srandovni :)

hani masaze a tak dost zavidim, muj je zas na cestach tak az se vrati tak snad mi masaz udela aspon on :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1578
28.8.12 17:47

Hani neboj to se zvladne. ikdyz se to porad menii:)
a ten polstaroplysak je hezje asi to koupim za cenu toho casaku to de, nebo se cena meni??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
28.8.12 17:47

Veveričko ja doma delam masaže jen ja manželovy :pocitac: :pocitac: a on mne nechce nebavý ho to, tak mne udelal prekvapko a jdeme :dance: :dance: No povídaní je legrace, :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
28.8.12 17:59

@Hana89 ten muj se porad vymlouva ze to neumi a posila me na masaz, ale kdyznechce prebalit malyho tak tezko nekam muzu:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
28.8.12 18:07

Zrovna premyslim nad predplatnym to casopisu Maminka, ale nevim.
sou tam pokazdy darecky??
oni k tomu nic extra nepisou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
28.8.12 18:35

Ahoj holky, já tak sem tam nakukuju., ale jsem líná psát… No začínám se děsit, nás malý má 4700g v 5 týdnech, 55 cm, že zas bude přednáška u Mudr příští týden. Ale tlustý není, je velký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
28.8.12 18:39

@Binnuska v poho, my mama v necelych 7tydnech bez par gramu 5kg :mrgreen: v 5 tydnech mela taky 4700 mam pocit

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex