Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky holky, v zářijovém čísle časopisu Maminka
naleznete dárek, lahvičky a hrnečky
mOmma v hodnotě až 235 Kč. Časopis Maminka s dárkem
zakoupíte za 49,90 Kč exkluzivně
pouze v prodejnách GECO, Inmedio
a RELAY. Mam lahvičku a je super ![]()
Tak sme dnes byli v brne na profouknuti toho oka s malym,.a od 9 do 10.30 sme tam cekali, mezitim se vymenila cela cekarna lidi a, bylo tam celkem 6 dveri a volali si lidi asi nahodne.kdyz teda opet po pul hodine vylezla sestra tak ji to rikam, a pry musime pockat ze mame jit k dr, co zrovna odesla na sal neco oprerovat.ta kdyz tam byla dvakrat vylezla a nekoho volala ale ty tam nebyli, ale nas nevolali. a ubehlo asi 10 minut a sup uz sme sli na radu. mezitim se vratila ta dulezita dr. a kdyz uz sme byli ve vnitr tak nas volala tez. pritel zustal venku tak ji to laskave oznamil ze uz sme sli jinam.
malymu sem drzela nozicky, sestra hlavu a dr mu jehhlou a nejakym roztokem radila v oku, ten rval jak tur/jako ostatni miminka, co byly uvnitr)ale jak prestali tak i on prestal.no a mame jeste kapat nejaky kapky ale jen kdyz to bude nutne.
takze kvuli dvoum minutam sme tam i s cestou stravili 4 hodiny.ale byl zlatej.tak doufam ze to bude uz v poradku jinak se mame vratit.
@euricek
Díky za tip, časopis si občas kupuju, tak jsem pro něj vyrazila, měli tři poslední. Mám lahvičku s ouškama, paráda
!
Holky kde jste vsechny
mame za sebou ockovani proti rotavirum, mela po nem dost velky bolesti bricha vcera ale dneska uz ok resp. spis ma bolesti bricha ted protoze nejak hur kadi no
taky je to nejak hustsi ![]()
K tem casakum pritel mi koupil Maminku a je tak priloha Baby vyvoj, je tam co dokaze mimi od 1 mewsice az do roka, a dalsi zajimavosti.
Ahoj holky sem tady na skok ješte musím varit a na sedmou jdeme s mojim na wirpool a masaže, mala je s mamkou venku, No od včerejší noci malou neznam, budila se co 3hod, a jak se napapala odbrkla a usla žádne záchvaty pláče nic, ráno vstala a šli sme na poradnu mame 7týdnu 4075g a 54cm sme zdravy, nic nas že vraj nemá trapit a očkovani až 3mesíci
a pak naušničky, a kyčle taky ok cely den je klidna a hodne by si povídala a jak kouka na kolotoč nad postýlkou to je vtipne, nechci zakričet ale ak to bude takhle dal tak budu štastna, Časak maminku kupuju taky a príšty mesíc vni bude usínaček
No je to jak plyšak, a vypada jak polštarek
A dekujem moc klep klep snad se to udrží a mala bude jen a jen hodna ![]()
Jo povidani u nas zaclo taky
prijde mi to dost srandovni ![]()
hani masaze a tak dost zavidim, muj je zas na cestach tak az se vrati tak snad mi masaz udela aspon on ![]()
Hani neboj to se zvladne. ikdyz se to porad menii:)
a ten polstaroplysak je hezje asi to koupim za cenu toho casaku to de, nebo se cena meni??
Veveričko ja doma delam masaže jen ja manželovy
a on mne nechce nebavý ho to, tak mne udelal prekvapko a jdeme
No povídaní je legrace,
![]()
@Hana89 ten muj se porad vymlouva ze to neumi a posila me na masaz, ale kdyznechce prebalit malyho tak tezko nekam muzu:(
Zrovna premyslim nad predplatnym to casopisu Maminka, ale nevim.
sou tam pokazdy darecky??
oni k tomu nic extra nepisou.
Ahoj holky, já tak sem tam nakukuju., ale jsem líná psát… No začínám se děsit, nás malý má 4700g v 5 týdnech, 55 cm, že zas bude přednáška u Mudr příští týden. Ale tlustý není, je velký.
@Binnuska v poho, my mama v necelych 7tydnech bez par gramu 5kg
v 5 tydnech mela taky 4700 mam pocit