Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1160
31.8.12 15:27
@vevericka12 píše:
Holky na ty oci pomohly ty ocni kapky euphrasia! sama bych tomu neverila! detska mi rikala ze je normalni ze maji casteji zanet protoze maji nejakou chlopen v tom ocnim kanalku a mam pry delat masaze, takze delam malickem tak 3× denne jak kdyby pod vnitrnim koutkem oka masaz a uvidime :) dneska oci ok :) na nejaky profukovani bych jen tak nesla :nevim:

vev, my sme mali tiez ucpany kanalik, masirovala som vzdy ked som mala maleho na rukach, aj pocas kojenia a preslo to aj bez prepichovania, zo dna na den bolo oko OK :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
31.8.12 16:35

:mavam: :mavam: No holky mala ma zmenenej režim v noci brepta a kouka všude a potrebuje pozornost a cez den spí, jak to zmenit? je to zatim jeden den :nevim: taky mame potničky všude i celou hlavinku, no a padaji nam vlasky už je skoro lisá :lol: ale hlava se ji loupe a je sucha natiram olejičkem ale neak nepomaha poradite? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
31.8.12 17:19

@luli dneska jsem si na tebe vzpomnela mame za sebou druhy vylet v manduce :pankac: poprve jsem ji v tom vzala jen za roh na nakup, dneska cca 1h prochajda :pankac: a krasne v tom spinkala :pankac:

@Hana89 supinatou hlavu ma moje taky nedelam s tim nic a cekam ze to prejde :mrgreen: akorat ji mandlovym olejem natiram 3× denne okolo usi kde to ma suchy silene

• Citovat
  • Upravit
vevericka12
31.8.12 17:28

Jo a taky plesatime :mrgreen:

jinak s tim rezimem bych nedelala nic, ja se snazim po vecernim koupani ji nechat v klidu aby usnula sama, takze pokud nerve tak ji necham povidat dokud sama neodpadne

• Citovat
  • Upravit
8698
31.8.12 17:41
@vevericka12 píše:
Jo a taky plesatime :mrgreen:jinak s tim rezimem bych nedelala nic, ja se snazim po vecernim koupani ji nechat v klidu aby usnula sama, takze pokud nerve tak ji necham povidat dokud sama neodpadne
:mrgreen: :mrgreen: no nekdy rve bo ji nikto neposlocha :lol: :lol: takže nevím taky ji po koupání nakrmim, dam odríhnut a položím do postelky no ona potrebuje kolotoč zapnout a nekdy si povída a nebo rve :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
31.8.12 18:47

Pokud rve tak ji vezmu k sobe protoze ma nekdy jeste zarazenej zbrk :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Eilaan
31.8.12 21:43

Ahoj holčiny, na potničky imazol - volně prodejný v lékárně. Dřív to bylo na předpis, ale teď od 1. 7. to pojišťovna už prý neproplácí, mi teď říkal Dr. Potničky to krásně vysuší a vyléčí. Akorát je to bílé, nedá se to úplně rozmazat, tak to nevypadá pěkně. A pokud by to byly ty pupínky z hormonů (jako akne), tak na ty to nebude vadit. Ale tipuji take spis potnicky, ty „hormonalni“ pupinky by mel asi uz driv. Nas malej to ma take od hlavy az po hrudnik.

Co se tyce takovych jako supin, ktere zacinaji prave v oboci a na hlave (obzvlast kdyz ted plesati - mame to tez jako pres kopirak :-) hned od zacatku to mazte Excipialem U Hydrolotio nebo Ex. U Lipolotio - to je silnejsi. Ale uplne staci hydrolotio. Driv to tez psal Dr. Jsk je to ted nevim, my to jeste mame po 1. diteti. Je to porucha mazovych zlazek, myslim. A pokud se to hned nemaze, rozleze se to, a udela se takova hodne oskliva krusta. Mel to sestry chlapecek, tak jsem to znala a hned jak to zacslo synovi, na nic jsem necekala a zacala mazat.

• Citovat
  • Upravit
63
1.9.12 12:19

Po dlouhé době jsem tu zavítala tak tež pisnu.. Hana89, měla jsi termín jak já 4.7. a nakonec jsi taky porodila až 12.7. no haluz taky mám Terezku jen porodní míry byly 3300g a 50cm no a jsem tež ročník 89..:) jinak potničky jsme měli taky už nějak od 3.týdne, měla jsem to jen potírat lihem ale to nepomáhalo a rozlízalo se to dál tak jsem si vyčetla od jiných mamin že je na to dobrej Holtův krém a fakt zabírá navíc stojí jen 50kč což je oproti jiným mastem zadara, navíc se rychle vstřebává tak když se pořádně rozmaže tak nezanehává bílej povlak jen má takovou unikátní vůni ale dá se zvyknout.. no a na šupinky prý mazat a mazat a česat kartáčkem.. nám tež vypadly vlásky tak jsme byly plešoun ale před tejdnem nám začaly růst nové tak už zas krásníme..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
1.9.12 13:32

V kolik holky koupete??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
1.9.12 17:13

Ja na tu vyrazku nedavam nic a taky to mizi tak je to si myslim asi jedno :nevim:

teena - ja koupu tak mezi 7-8, ale premyslela jsem jesti nekoupat pozdeji protoze mala ma ten prvni spaci interval nejdelsi, tak abych se lip vyspala no uvidim jestli to posunu zase se bojim neco menit aby se pak zas nebudila co 3h :cert:

• Citovat
  • Upravit
330
1.9.12 17:19

Ja koupu kolem 9hod pak je nabaští a spí až do rána :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
2.9.12 12:26

@de_la_idea 8o 8o opravdu?? jeee to je nahoda jak svina :lol: :lol: pardon za vyraz taky si poodila 12.7 Terezku a mala si termin jak ja 4.7 8o :lol: tíí jo :lol: :lol: Tak moc gratuluju i když pozde ale predsa :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
2.9.12 12:30

Já koupu kolem půl 9.moje malá taky má první interval nejdelší…chtěla jsem to změnit, ale budila se mi častěji. tak jsem to nechala tak jak si zvykla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
2.9.12 13:32

No my koupem o pul osme, ale mala ma prevratení režim a v noci je víc vzhuru a spat nechce, cez den jak se napapa tak ji položime a usne, :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
2.9.12 14:40

KOupeme jak kdy. podle malé - jak spí, kdy je unavená.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex