Poradna duly
Jana Čurdová
@La kofola píše:
vidí. Dokáže zaostřit na vzdálenost cca 20-30 cm.
To vím ale ja myslela že jen tolik zaostrí víc zatim neumí, a pochybuju že tv vnima
i když ji mnažel zapína pred spaním Simpnov protože i on u toho zaspí
![]()
@Hana89 ja vim
to je podle me dycky otazka casu a jednou je to lepsi a jednou horsi u kazdyho
pripadne kdyz uz je to trvale lepsi tak zas prijde neco novyho ![]()
@Hana89 píše:
To vím ale ja myslela že jen tolik zaostrí víc zatim neumí, a pochybuju že tv vnimai když ji mnažel zapína pred spaním Simpnov protože i on u toho zaspí
![]()
vnímá.
@vevericka12 píše:
@Hana89 ja vimto je podle me dycky otazka casu a jednou je to lepsi a jednou horsi u kazdyho
pripadne kdyz uz je to trvale lepsi tak zas prijde neco novyho
Jo práve mala vstala z brekotem jak pavian, a potrebuje se nosit
no to spala 20min
A porád chce jest ![]()
@Hana89 píše:
Jo práve mala vstala z brekotem jak pavian, a potrebuje se nositno to spala 20min
A porád chce jest
druhý spurtík
@La kofola píše:
druhý spurtík
Holky mam doma sunar extra myslíte že to mužu kombinovat že j raz dam Nutrilon a raz Sunar?
at to minu
@Hana89 píše:ASI JO
No my sme minulej pátek kupily Nutrilon a dnes je čtvrtek a my už tam mame jen asi na cca 8falštiček, a to sme mneli 800g balení
ono to sedí.
vydrží při celodenním krmení UM ani ne týden
@La kofola píše:
ono to sedí.
vydrží při celodenním krmení UM ani ne týden
Ahojte holky, jen tak nakukuju, co nového, dneska mám celkem dobrou náladu. Asi že mě nechal junior celkem obstojně vyspat. Sám taky ještě chrní, za chvilku zas bude chtít krmit. celkem se divím protože jindy touto dobou řve. Tak snad ještě stihnu kafe. Eilaan, toto je offtopic, ale - v novém Apetitu právě je recept na kvásek!! Akorát jsem to vytáhla ze schránky, tak jdu študovat.
Jestli nebudu muset krmiz divou zveř, no. Myslím na vás, holčiny a přeju ať všecky trablíky přejdou. No a to oko, já mu tam kapu i to mlíčko. Velmi pomalu se to lepší, ale na to oční s ním asi skočím příští týden, jak půjdem na nožičky. Když už tam budem…
@Eilaan píše:
Sidinko, tak z ocicka udelali malemu ster, vysledek bude pry v pondeli. Predepsal nam fucithalmic 3× denne. Blbe se to aplikuje, protoze je to takove hustší, ale uz po 1. podani se ocicka viditelne zlepsila, skoro zadny hnis se neudelal. Pritom predtim po tom opthalmo-septonexu mu oci tekly jako bych mu nedala nic. Pokud bude vyter negativni, mam mu to davat 10 dni.
dekuji za info, no ja uvidimale comu kapu ted Floxal tk je to lepsi. jeste tento tyden auvidime. jinak bysm prave museli na prostriknuti kanalku
Uz semo tom taky syselaze mm do okale jeste seme k tomu nedostala.ja mu normalne musim2× ydne strihatnhy n rukach jakrychle mu rostou jinak je clej dodrapanej v ksychtiku ![]()
jinak dudlika vubec nedavam ho nechce a krasne mi rste jako z vody ![]()
Holčiny, to jsem nikdy neslyšela o tom m. mléku do očí. A musím přiznat, že bych se toho bála… Já si také myslím, že my ty kapky co mám teď dojdou dřív, než za těch 10 dní, ale to bych si kdyžtak zašla pro další. Už mě to dost znervozňuje, protože to měl už v porodnici, tam pak řekli, že je to dobrý a znova to má od minulé soboty - takže dnes už 13. den… ![]()
Binnu, jestli jsi stihla nastudovat ten kvásek, hoď sem, prosím recept, pokud to není moc dlouhé! Jak už jsem psala, dělám si starosti hlavně pak s pečením, já dokážu zkazit i bublaninu. ;-D Ale zrovna včera se mě manžel ptal, jak na tom s tím kváskem jsem. Mimochodem mu naměřili vysoký LDL cholesterol (on přitom celkem dbá na životosprávu, ale je pravda, že co máme 1. dítě, přestali jsme se hýbat…). Teď drží dietu a je na sebe hrozně přísný - akorát jelikož doma vaří teď spíš on (tedy o víkendech a teď po porodu když měl dovolenou), tak držím dietu nuceně s ním. A jak jsme přešli z masité na zeleninovou stravu, hned 2. den jsem se hrozně nafoukla a malej z kojení též.
To tedy bylo tóčo! Tak jsem s tím přestala a jím si svoje. ![]()