Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Před 14 dny jsem přijela z dovolené V Egyptě a tři dny po návratu velky jakoby pupínek a ted' tohle
Nejsem si vědoma, že mi mě něco kouslo. Kdyby mě na to kolegyně v praci neupozornila, vůbec jsem to nevěděla, až do včera vlastně.
@Fifi2 píše: Šla bych jestli to není borelióza
Ta vypadá jinak.
@Kkka Šla bych k doktorce, a řekla bych že jsi byla v Egyptě, vypadá to že tě něco kouslo, ale co, to se nedá určit.
@modravlocka píše:
Ta vypadá jinak.
Jestli to máš z Egypta, tak začni plašit a jdi k lékaři.
@Kkka Běž k lékaři -jestli je to něco, co sis přivezla, tak to raději chceš mít pod kontrolou.
Zajdi normálně za praktikem, ale nezapomeň zmínit ten egypt.
Nejsem si vědoma, že by mě něco kouslo, jak píšu, kdyby mě kolegyně na to v práci neupozornila, vůbec o tom nevím.
![]()
@Kkka píše:
Nejsem si vědoma, že by mě něco kouslo, jak píšu, kdyby mě kolegyně na to v práci neupozornila, vůbec o tom nevím.![]()
To je fuk. Mas tam neco, co vypada dost divne. Bez k dr.
Alergie? Nemáte třeba nový prášek na praní? Já měla kdysi něco podobného z aviváže…
@azaleila Nemám, používám to samé. Jen je divné, že ještě před týdnem jsem měla místo tohoto fleku, velký pupínek.
![]()
@Kkka píše:
@azaleila Nemám, používám to samé. Jen je divné, že ještě před týdnem jsem měla místo tohoto fleku, velký pupínek.![]()
Divné… fakt Tě nic nekouslo?
@azaleila Až, když mi kolegyně řekla, že mě asi něco kouslo, jsem viděla něco jako velký „pupínek“. Po týdnu to zmizelo a objevilo tohle..