Červí čokoláda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7323
7.12.13 14:12
@petrul píše:
@paola white co asi dávají do masozeleninových příkrmů? :think:
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
7.12.13 14:12

@Pomka já mám bohužel silnej žaludek a flegmatickou povahu, už se cpu milkou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
641
7.12.13 14:19

@Janichka Původně jsem k tomu měla přichystané kuřecí maso, takže jsem o ten jejich „bonus“ ani moc nestála. :lol: Njn, jsem děsně rozmazlená.. :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
7.12.13 14:20

Fuj, je to hnus ale bohužel se občas stane no. Mě osobně se to nestalo ale dělala jsem v potravinách takže občas něco moli napadli, respektivě se to nátahlo už z velkoskladu. Třeba v mouce, máku, ořechách, kroupách..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
7.12.13 14:22
@petrul píše:
@Pomka já mám bohužel silnej žaludek a flegmatickou povahu, už se cpu milkou :lol:

bojím se, že mě by to taky neodradilo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
7.12.13 14:25

O díky za tyhle fotky. Včera jsem vyloženě sežrala 300g milku, teď vanilkovou Orionku a říkám si, že už je tahle pažravost neúnosná. Jenže vůle jaksi chybí. Takže děkuji za foto, čokoláda má u mě útrum. Bude stačit si na to vzpomenou jak mě chytne mlsná a bude po mlsání. Tohle já nerozdejchávám. Před deseti lety jsme měli myš v chlebu a já od tý doby chleba nekoupila. Teda jako koupila ale né pro sebe. Jím ho jen v akutních případech a totálně rozdrobenej na kousíčky aby tam náhodou něco nebylo :mrgreen: Takže ještě jednou dík, konečně něco, co mě zbaví čokolády :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
7.12.13 14:29
@Roxelli píše:
O díky za tyhle fotky. Včera jsem vyloženě sežrala 300g milku, teď vanilkovou Orionku a říkám si, že už je tahle pažravost neúnosná. Jenže vůle jaksi chybí. Takže děkuji za foto, čokoláda má u mě útrum. Bude stačit si na to vzpomenou jak mě chytne mlsná a bude po mlsání. Tohle já nerozdejchávám. Před deseti lety jsme měli myš v chlebu a já od tý doby chleba nekoupila. Teda jako koupila ale né pro sebe. Jím ho jen v akutních případech a totálně rozdrobenej na kousíčky aby tam náhodou něco nebylo :mrgreen: Takže ještě jednou dík, konečně něco, co mě zbaví čokolády :kytka:
:palec: :mrgreen: Fujj mys v chlebu :roll: :mrgreen: To je strasny co vsechno se da dat do potravin :? :D :mrgreen:

Příspěvek upraven 07.12.13 v 14:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
7.12.13 14:29
@Sibyla0 píše:
Ty jo, co to je za lahůdku? Obal je ok? Kde je kupovaná? Otec jednou kousl do housky a byl tam vajgl :mrgreen: Ale to bylo ještě za komunistů :lol:
8o :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
rokris
7.12.13 14:32
@patricie2014 píše:
Já měla zapečeného hlodavce v bochníku. A vcelku.

Tak to by mě ranilo.

• Citovat
  • Upravit
844
7.12.13 14:35
@kaja00 píše: :palec: :mrgreen: Fujj mys v chlebu :roll: :mrgreen: To je strasny co vsechno se da dat do potravin :? :D :mrgreen:Příspěvek upraven 07.12.13 v 14:29

Jo, normálně tam byl uprostřed chleba zapečenej hlodavec 8o Asi bonus či co :lol: Teď se směju ale chleba pořád rozcupovávám na kousíčky když už ho mám sníst. Vím ještě o pár dalších lidech co tam taky měli dáreček. Akce 1=2 - zaplať jeden kus, odnes dva kusy. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
7.12.13 14:36
@petrul píše:
@paola white co asi dávají do masozeleninových příkrmů? :think:

no jednou tu psala Kamča. dalmatinka (alespoň myslím že to byla ona) že v příkrmu našla červa… toť odpoveď na tvojí otázku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
7.12.13 14:38

Ženské vy jste rozmazlené, co by za takovou čokoládu s vitamínama dali lidi které trápí hladomor a vy ohrnujete nos :cert: ne, sranda, já našla jen jakýsi hmyz v jogurtu, takže nic hrozného, ale brácha jednou kousl do hrušky a rozžvejkl pěkně masitého červa, jelikož jsem byla u toho tak od té doby hrušky nejím leda nakrájené..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
7.12.13 14:39

To je ale ze vším. Moje mamka dělala v pekárně tyčinky. Já je milovala. Měla jich doma snad 5krabic. Ona mi je všechny dala at to někomu dám. Tak jsem si je rozbalila a jedla. Koukala na mě divně. Asi za týden mi říká. JÁ je nejím protože vím co se do toho dává. To co je napsané na obale je jen způlky pravda. Když spadne nazem těsto šupnou ho nazpátek. Sestra nejí listové těsto. Pracovala u pásu. Nikdy mi neřekĺa at ho nekupuju. Ale raděj už si ho udělám domácí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.12.13 14:39

Tak tady takový červíky sem v čokoládě taky měla a prošlá nebyla, a z jednoho obchodu sme to našli asi ve 4 čokoládách a pak i v bonboniérách, všechny s oříškama, ale to už je cca 15 let zpět a od jezení sladkého mě to neodradilo, teď se cpu kofilou :D a jednou sem si v cukrárně koupila marokánku, doma rozbalila, kousla do ní a když sem se na ni podívala, tak se na mě díval takovej ten hnusnej tlustej červ, lítalo to všude, abych to vyplivla do posledního kousku, divím se, že sem se nepozvracela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
7.12.13 14:41

Jinak jsem ještě zapoměla, na lahůdky které mi vaříval můj bývalý přítel z Nigerie ten mi schválně do jídla sypal jakési namleté potvory, protože oni to normálně jí, a smrtelně se urazil, když jsem na to přišla a už jsem to nechtěla dát do huby.. zacítit ještě jednou v životě tu příchut tak hned bleju :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová