Červí čokoláda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7.12.13 14:42
@patricie2014 píše:
To je ale ze vším. Moje mamka dělala v pekárně tyčinky. Já je milovala. Měla jich doma snad 5krabic. Ona mi je všechny dala at to někomu dám. Tak jsem si je rozbalila a jedla. Koukala na mě divně. Asi za týden mi říká. JÁ je nejím protože vím co se do toho dává. To co je napsané na obale je jen způlky pravda. Když spadne nazem těsto šupnou ho nazpátek. Sestra nejí listové těsto. Pracovala u pásu. Nikdy mi neřekĺa at ho nekupuju. Ale raděj už si ho udělám domácí

mamka taky v pubertě dělávala v pekárně a pečivo nějakej rok nejedla, hlavně koblihy, prý jak se tam rozhodila mouka, tak všude byli červi a to bylo kolem roku 1979,takže kvalita nebyla asi nikdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
7.12.13 14:42
@Roxelli píše:
Jo, normálně tam byl uprostřed chleba zapečenej hlodavec 8o Asi bonus či co :lol: Teď se směju ale chleba pořád rozcupovávám na kousíčky když už ho mám sníst. Vím ještě o pár dalších lidech co tam taky měli dáreček. Akce 1=2 - zaplať jeden kus, odnes dva kusy. :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Bonus :D tak to bych taky nerozdejchala :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.12.13 14:47

@petrul no twl fuj.. zrovna peču van. rohlíčky, nějak mi přechází chuť na ořechy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
7.12.13 14:55
@pavlina-strakova píše:
mamka taky v pubertě dělávala v pekárně a pečivo nějakej rok nejedla, hlavně koblihy, prý jak se tam rozhodila mouka, tak všude byli červi a to bylo kolem roku 1979,takže kvalita nebyla asi nikdy

Tak jasně. Ale fakt když člověk bude zkoumat co tam je a není, tak tady půlka emimina bude jíst zelené na pasece.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
7.12.13 14:56
Pošlou, když jim napíšeš, dostaneš celou fůru mňamek
@petrul píše:
Přemýšlím, zda chci být slavná a zavolat to na tv Nova :think: :lol:
Nebo napsat mail na Nestlé? Třeba by jako omluvu poslali nějakou jinou ňaminku :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
7.12.13 14:58
Kamarád dělal kdysi v masokombinátě u salámů brigádu, od té doby je vegetarián.
@pavlina-strakova píše:
mamka taky v pubertě dělávala v pekárně a pečivo nějakej rok nejedla, hlavně koblihy, prý jak se tam rozhodila mouka, tak všude byli červi a to bylo kolem roku 1979,takže kvalita nebyla asi nikdy
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1453
7.12.13 15:05

@terinka4444 Tak salámy jsou plné hnusů i bez přidaných hmyzích, pavoučích či myších mrtvolek.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
7.12.13 15:12

Pamatuju si na Sojovou pochoutku obohacenou o cerviky, pak lezli cervi obcas i z buraku a jednou se nam do kuchyne dostala banda molich vajicek/asi v nejakych tech cokoladach a lusteninach a po nejake dobe nam lezly housenky po strope - vsechny v jednom pasu hezky k oknu za sluncem…nebyl to hezky pohled :poblion:
co se tyce prace v pekarstvi- kamaradka delala brigadu v pekarne v Albertu a taky rikavala, at radeji nechceme vedet, jak se s tim pecivem zachazi :roll: mouka se ze spinave zeme pry sype znovu do testa a to je to nejmensi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
7.12.13 15:23
@petrul píše:
Přemýšlím, zda chci být slavná a zavolat to na tv Nova :think: :lol:
Nebo napsat mail na Nestlé? Třeba by jako omluvu poslali nějakou jinou ňaminku :think:

Napiš do Nestlé, oni ti něco pošlou ;) Kolegyně si stěžovala na nějakou paštiku od Hamé a ti jí poslali dárkový koš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
7.12.13 15:43
@Fjodorka píše:
Napiš do Nestlé, oni ti něco pošlou ;) Kolegyně si stěžovala na nějakou paštiku od Hamé a ti jí poslali dárkový koš :mrgreen:

Jj, my jednou reklamovali nějaký hnusný čaj od Liptonu a přišla nám omluva a nějaké jiné dobré čajíky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
7.12.13 15:57

Ségra jednou snědla půl tatranky opavia a v půlce byla zalisovaná půlka myši :poblion:
Já si zase doma uvařila polivku- měla hodně tmavou barvu tak nebylo vidět, že mě do ní nalezli ušáci, kteří si hověli v košíky s houbama( zrovna jsem je čistila). Jaký překvapení na talíři když jsem setkala lžíci do pusy a na níbyla ta zrůda a v talíři další dva. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
7.12.13 16:07

:jazyk: mňamka… tohle najít v čokoládě tak už v životě žádnou nejím :oops: :lol:.. červíky v mouce jsem znala jako dítě, mamka mě vždycky posílala s tou moukou za tetou, že teta to odveze její babičce pro slepičky:D.. bála jsem si jít těch 100 metrů aby mě ty červy v mouce nesežrali :oops:..
jinak jsem ráda, že jsem nic takového nenašla..ale když jsem jednou zavítala do vietnamské večerky u nás (nebyla jsem plnoletá a šla jsem si pro chlast a cigára :oops: ) tak jsem si všimla palety a na ní takový ty malý džemíčky a v tom červy- asi přídavek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
7.12.13 16:08

Jinak určitě bych napsala do nestlé- možná to dala i na novu.. ale prosímtě, jestli k tobě přijedou, řekni že jsi to konzultovala s holkama z emimina ať jsme taky slavné jo :mrgreen: :lol: :lol: néé, fór :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
7.12.13 16:12

Ja koupila jednou kvasnice v kaufu a doma me cekalo prekvapko v podobe cervu.Ale tam jich bylo snad milion :lol: No chutovka to byla.

• Citovat
  • Upravit
6971
7.12.13 16:17

JOoo ještě co si tak vzpomínám- tak od jisté doby nekupuji v penny chleba..:D ani když je nouze, prostě NENENE..
jednou jsem v něm našla mouchu, podruhé něčí nehet, potřetí zapečený vlasy-chlupy (ale jako dost).. a k tomu všemu ještě navíc hned druhý den není cítit chlebem ale plísní.. a taky po dvou dnech už na něm ta plíseň je vidět :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová