Červí čokoláda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4062
7.12.13 16:17

Mně to připadá jako housenky moučných molů. Mohly být třeba vajíčka naladená v ořechách a v čokoládě se pak vylíhli. Jsou nezničitelní, my jsme si je taky s něčím přinesli a nemůžeme se jich zbavit už rok a půl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
7.12.13 16:19

@becky87 :D v kaufu jsem je naposledy kupovala loni a dobrý.. naštěstí:D.. jsem zvědavá kdy na mě zas něco vybafne :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
7.12.13 16:21

@Terulisekk A vis co, ja si toho vubec nevsiml, az kdyz jsem zadelala kvasek :lol: Mi prislo, ze tam neco plave, pak jsem mrkla na obal a :poblion:

• Citovat
  • Upravit
2282
7.12.13 16:25

Já zase našla sušený červy v kaši nutrilon.. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
7.12.13 16:25

@becky87 ááá.. no super :poblion: :cert: :lol:.. ale já si to dokážu představit, já taky nevěnuju pozornost a pak čučím…:D.. a třeba jsem takhle jednou koupila vejce- normálně v obchodě (teď nevím zda hyperka či penny…) a ani ty mrchy nebyly v akci, doma jsem po dvou dnech chtěla udělat dort (kupovala jsem plato po 30-ti vajíčkách:D).. no a každé vejce bylo hnusné… takový jak kdyby začalo plesnivět, skořápka uvnitř černá… ještě tedy nesmrděli, ale byly jak.. no hrůza:D a následně jsem rozkřápla všechny- v pořádku na první pohled bylo jen jedno… :D zbytek hnus.. no nepoužila jsem ani to jedno:D.. koukla jsem se na datum spotřeby a ještě měli trvanlivost tři týdny- super :lol: reklamovat jsem nakonec nešla, měla jsem to do toho obchodu 20km takže by se mi prodražila víc ta cesta tam kvůli tomu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
7.12.13 16:27

@tehuzu tak to je poněkud horší než na obyč potravinách :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.12.13 17:09
@patricie2014 píše:
Tak jasně. Ale fakt když člověk bude zkoumat co tam je a není, tak tady půlka emimina bude jíst zelené na pasece.

to je jasný, ale když to člověk nevidí, tak je to lepší :D to si i pochutná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.12.13 17:10
@terinka4444 píše:
Kamarád dělal kdysi v masokombinátě u salámů brigádu, od té doby je vegetarián.

strejda je řezník a dělal v závodní jídelně, ráno došel do práce, zabouchal na mlínky atp, odtam vyběhli potkani a kteří nevyběhli tak měli smůlu :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.12.13 18:15
@tehuzu píše:
Já zase našla sušený červy v kaši nutrilon.. :poblion:

jé, tu teď malé dávám, taky chuťovka, ani pro ty děti to nedokáží pohlídat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
7.12.13 18:16
@pavlina-strakova píše:
to je jasný, ale když to člověk nevidí, tak je to lepší :D to si i pochutná :D

Tak to víš protejny! Jsou na lidskej organismus to nejlepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
7.12.13 18:19

My jsme jednou měli v oříškových oplatkách taky takové protejny. :-) Před několika lety jsem byla na brigádě v masně a také od té doby moc nemusím maso :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.13 18:49
@terinka4444 píše:
Kamarád dělal kdysi v masokombinátě u salámů brigádu, od té doby je vegetarián.

taky jsem slyšela jak se zachazí s masem a salámy a to bych řekla skoro ve všech obchodech…jinak nechtějte vědět co jíte za pečivo

anonymně pro jistotu nevím kdo může říct co vím o vyrobě pečiva

• Citovat
  • Upravit
6363
7.12.13 19:02

Také jem měla takovou obohacenou studentskou pečeť. Řekla bych, že v samotné čokoládě červíci jen tak nehrozí, ale s oříšky ano. Však jsem hodně dlouhou dobu s ořechy čokoládu nejedla.
Také v ovocné mražené dřeni jsem našla zmrzlou vosu. Od té doby jsem dřeň neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
7.12.13 19:07

Já v Tescu jednou koupila po*raný rohlík od nějakého ptáka :roll: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
7.12.13 20:46
@pavlina-strakova píše:
strejda je řezník a dělal v závodní jídelně, ráno došel do práce, zabouchal na mlínky atp, odtam vyběhli potkani a kteří nevyběhli tak měli smůlu :poblion: :poblion:

tak tohle mě rozsekalo :lol: :lol:

Noo, dobrý zážitky máte :D Výrobci už neví, čím nám zpestřit jídelníček :D

Pamatuju si, jak nám vyprávěla učitelka na gymplu, jak za mládí dělala brigádu v masně. Po okrajích těch velkých mixérů, kde se míchají paštiky atd, prej běhaly vesele myšky… no a občas to některá nevychytala a spadla :lol:

Ale na Nestlé napíšu, alespoň jako upozornění, ať si třeba ohlídají danou šarži (i když pochybuju, že to budou nějak řešit) a třeba něco přijde 8) Doufám, že to bude alespoň s oříškama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová