Česání vlasů u dcery.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11828
18.4.22 10:04

@LindenSkyHope kartáč s kančími štětinami nás zachránil, jinak bych dceru musela opravdu ostříhat. Máme doma asi 4 a jen jeden je opravdu dobrý. Odkud máte ten váš? Už bychom potřebovaly nový.

Tangle Teezer u nás moc nepomůže. Dcera má hodně husté vlasy, vůbec je to nepročeše, jen uhladí na povrchu.

Ze sprejů nám nejlíp funguje olejíček, ale ten zase dcera nemá ráda, že má chvíli vlasy „upatlané“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
18.4.22 10:09
@Elis56 píše:
Dobrý den, máme dceru ve věku pěti let s každý den jí musím přemlouvat, aby si vlásky nechala učesat. Vždy je scéna, ve svém okolí nikoho nemám v podobné situaci a sama se česat nechce. Měl nebo má někdo podobný problém? :oops:

Moje dcera dela tyhle sceny u myti vlasu. Myjeme jednou tydne a jsou kvuli tomu pokazde dost intenzivni diskuze. Dcera ma teda velmi dlouhe a absurdne huste vlasy, takze umyt, nakondicionerovat, vycesat a vyfenovat je mise. Do jiste miry se ji nedivim, ale proste me to fakt stve.

U nas pomaha vysvetlit, ze nemusi mit dlouhe vlasy. Nikdo ji nenuti. Velmi suse ji pokazde vysvetlim, ze zitra nas muzu objednat do kadernictvi a muze mit kratky prakticky sestrih, u ktereho nebude zapotrebi pece. Pokud chce vypadat jako princezna (a to ona chce), tak se podle toho musi chovat. K tomu patri i pece o vlasy, jinak bude vypadat vemi rychle jako baba jaga z mrazika. Tudiz ma dve moznosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
18.4.22 10:14

@warita Tiše závidím :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11828
18.4.22 10:41

@Elis56 v tomhle věku jsem dceru nechávala stříhat na mikádo, je to praktické. Někdy ve druhé třídě přišla s tím, že si chce nechat narůst dlouhé vlasy. Souhlasila jsem s podmínkou, že se bude česat sama. A funguje to. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LindenSkyHope
18.4.22 10:46

@Titty Teď máme úplně obyčejný BrushArt s kombinací kančích a normálních štětin z Notina.

• Citovat
  • Upravit
10030
18.4.22 11:12
@warita píše:
Moje dcera dela tyhle sceny u myti vlasu. Myjeme jednou tydne a jsou kvuli tomu pokazde dost intenzivni diskuze. Dcera ma teda velmi dlouhe a absurdne huste vlasy, takze umyt, nakondicionerovat, vycesat a vyfenovat je mise. Do jiste miry se ji nedivim, ale proste me to fakt stve.U nas pomaha vysvetlit, ze nemusi mit dlouhe vlasy. Nikdo ji nenuti. Velmi suse ji pokazde vysvetlim, ze zitra nas muzu objednat do kadernictvi a muze mit kratky prakticky sestrih, u ktereho nebude zapotrebi pece. Pokud chce vypadat jako princezna (a to ona chce), tak se podle toho musi chovat. K tomu patri i pece o vlasy, jinak bude vypadat vemi rychle jako baba jaga z mrazika. Tudiz ma dve moznosti…

Z takovych vlasu u dcery bych se zblaznila, ma je hezke, ale ta pece. Dcera ma jemne po mne, ma je k lopatkam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11828
18.4.22 11:28
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
18.4.22 15:56

Taky doporučuju kartáč se štětinama. Máme z Avonu, lepší kartáč jsme neměly. Kam se hrabe Tangle teezer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
18.4.22 16:04

Taky doporučuju kartáč se štětinama. Máme z Avonu, lepší kartáč jsme neměly. Kam se hrabe Tangle teezer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
18.4.22 18:07

Dcera taky vyvadela, doporučuji hreben z kancich stetin, mame z Dm, vubec netaha vlasy, ale musi to byt ten bez klasickych bodlin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová