Když máte narozky.....

7205
17.4.22 12:02

Když máte narozky.....

Ahoj. Dotaz. Když máte narozeniny, pozvete třeba sourozence s partnery k vám na oběd nebo řekněte ať přijdou, že posedíte atd? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14313
17.4.22 12:05

@GabinkaCh Pozvu rodiče na oběd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
17.4.22 12:06

Proběhne menší či větší oslava v předem domluveném terminu, ne vždy nutně den narozenin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
17.4.22 12:14

Narozeniny slavíme tak, že se sejde blízká rodina (ani dárky být nemusí) a dáme si kafe, zákusky, pokecáme.
S manželem si večer otevřeme víno a něco ani zub.
Tolik se to u nás neřeší, no. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
17.4.22 12:19

My to řešíme hromadnou sešlostí. Teď třeba měla sestra a její rodina k nám přijet na Velikonoce a naší taky na pár dní. Teď je nejbližší termín mých a syna narozenin.
Ovšem děti :poblion:. Takže se vše odvolalo. Sejdeme se, až bude příznivěji. My takové akce předem plánujeme, že každý žijeme jinde v republice. Na hodinovou odpolední návštěvu a posezení to není.
Vždycky je to na prodloužený víkend nebo volno. To je vždy záchytný bod. Tři měsíce předem jsem měla na Velikonoce zamluvené kremrole, že ty milujeme všichni a všechno špatně. Rodina nepřijede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
17.4.22 12:22

Dělám, že žádné narozeniny nemám. Neslavím je 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
17.4.22 12:25

Ne. Neslavím narozeniny.

• Citovat
  • Upravit
53518
17.4.22 12:41
@GabinkaCh píše:
Ahoj. Dotaz. Když máte narozeniny, pozvete třeba sourozence s partnery k vám na oběd nebo řekněte ať přijdou, že posedíte atd? :)

Většinou je hujerpárty u nás doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314

Narozeniny u nás doma neslavíme už 4 roky. Na mužovo oslavě se zhádala jeho sestra s taťkou a my nemáme zapotřebí si takové tyjátry opakovat. Kdo chce, může přijít, ale plánované oslavy se nekonají.
U mé části rodiny oslavy jsou, chodím tam ráda. Obědy se nedělaly nikdy, začíná se vždy až po O. Takže jednohubky, chlebíčky, zákusek nebo dort. Případně na večer mini řízečky.
U mužovo rodiny se spojují narozeniny několika členů dohromady. A tam zase bývá oběd a pak odpoledne teprve zákusek, chlebíček atp. Takhle mi to moc nevyhovuje, protože se oběda raději najím v klidu a ne ve společnosti dalších 10 lidí (I když je znám). Je to strašně chaotické a kolikrát málo talířů.
Zbožňuji oslavy v létě, grilovačky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12236

Pozyvam vetsinou na obed

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
17.4.22 12:46

Svoje narozeniny neslavím. Maximálně odpolední káva se zákuskem. Nám se ani nevyplatí dort. Je nás málo a z toho můj táta ani partner sladké nejí. Spíš si dělám relax day. Slavnostní oběd dělám na partnerovi narozeniny pro něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
17.4.22 13:05

Ne, scházíme se když chceme.
Naprosto jsem nesnášela ty nucené sešlosti, když jsem byla malá. Nejdřív se chodilo na narozeniny a svátky vždy přát, pak už jsme jako děcka povyrostly, tetky se odstěhovaly a nebylo tolik volného času, takže v tom, co zbýval se vždy jelo k tetám nebo babičkám, či oni k nám a všichni začali trapně gratulovat všem, kdo měl v okruhu 3 měsíců narozeniny nebo svátek a vyměňovat si tam kávy, flašky, bonboniéry apod. Ale dost jsem pochybovala, že kdyby tyhle ‘události’ nebyly, že bychom za nimi vůbec jezdili. :zed: Za mě je to prostě - chceme se vidět - uvidíme se kdykoliv, nechceme - tak se nebudeme přetvařovat na ‘oslavách’.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14719
17.4.22 13:09

Narozeniny (ani nic jineho) neslavim, ani nejblizsi rodina mi nepreje. Jsme tak domluveni. Slavime jen narozeniny deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12929
17.4.22 13:17

Ano, pozvu je, něco uděláme, pokecáme. Je to fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
17.4.22 14:01

Pozvu max ségru s mamkou na kafe, nějak extra to neslavime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová