Když máte narozky.....

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33005
17.4.22 14:14

Mám je v celkem blbem termínu. Takže pokud se mi chce, pozvu svou a manželovu rodinu na oslavu. Když se mi to nehodí, tak žádnou oslavu nedělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
17.4.22 20:49

U nás se slaví jen kulatiny. To se pozve rodina a slaví se na chalupě. Běžně narozeniny slavíme jen pozváním manželových rodičů na oběd se zákusky, protože ti si na to potrpí. S našima uděláme maximálně grilovačku na chalupě. Jinak to nehrotíme. S manželem si uděláme hezký večer s menším dárečkem.
Kdybych měla sourozence, kterého bych mohla pozvat, tak ho taky pozvu. Ale bratr se s nikým z naší rodiny nechce stýkat kvůli jeho družce (zakázala).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
17.4.22 22:55
@GabinkaCh píše:
Ahoj. Dotaz. Když máte narozeniny, pozvete třeba sourozence s partnery k vám na oběd nebo řekněte ať přijdou, že posedíte atd? :)

Zvu ségru s manželem (na oběd a zdrží se do večera) a mámu s babičkou (přijedou v pátek na oběd, odjedou v neděli po o :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
18.4.22 06:45

Také se u nás slaví pouze kulatiny. Dříve se slavily „všechny“ narozky. Ale co přibyly děti u mých sourozenců slaví se jen dětí a mé mamky. Vyhovuje mi/nám to tak. Své narozky moc neprozivam, dostanu dárek od manžela, někdy si upeču dort (je to můj relax) a tím to končí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42502
18.4.22 07:05

My máme všichni narozky v létě a na začátku podzimu(kromě únorové dcery) a já pořádám několikachodové grillparty. Miluju to. Večer zadělám na hamburgerove bulky a chleba, naložím maso, ráno peču, chystám saláty, přílohy, případně zákusky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová