Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky prosim vas o radu,zitra mam zaplatit plavky jedne pani z Mlade Boleslavy jde nejak udelat abych tady mela balicek jiz v patek? Nejaka expres sluzba? J eto pro me strasne moc dulezite dekuji vsem za rady
Monny89 píše:
Ano, jde to poslat za příplatek expresně…
Monny a nevis prosimte kolik to stoji?
Rozarka.verca píše:Monny89 píše:Monny a nevis prosimte kolik to stoji?
tak to opravdu netuším, mrkni se na webovky české pošty ![]()
Ale my takhle posílaly zboží expresně…
Monny89 píše:Rozarka.verca píše:tak to opravdu netuším, mrkni se na webovky české poštyMonny89 píše:Monny a nevis prosimte kolik to stoji?
Ale my takhle posílaly zboží expresně…
A prisel balicek do 24hodin?
No pani to může poslat obchodním balíkem nebo EMS, levné to není a popravdě, s ČP není nikdy záruka ála „dnes podáte, zítra dodáme“ ![]()
Také tyhle zásilky přijímají jen některé pošty, tak záleží, zda by paní byla ochotná jet případně na jinou, kdyby ta její nebrala.
Dle kalkulátoru na stránkách pošty i ten obchodní balík vyjde při balíčku 500g přes stovku ![]()
Musí se to tuším podat do určité doby (tuším do 16h obchodní balík, ems nevím)
Jestli na tom hodně záleží, nesvěřovala bych to poště
Ale vážně, třeba PPL to zaručeně dodají do druhého dne a balík do kila stojí stovku. Pošta mi naposledy říkala - víte, můžete si ten expres připlatit, ale my vám to samozřejmě nemůžeme slíbit…
No mně fakt řekli, že se budou snažit, ale nezaručej. PPL zaručila. Jak mi o něco jde, snažím se poštu vynechat, špatných zkušeností mám tolik, že už jim nevěřím ani nos mezi ušima ![]()
Služba EMS, stávalo to 112,–, teď možná o pár korun víc. Ems štítek si vyzvedneš na poště, doručí do 24 hodin