Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No nám už teď taky. Ještě se zeptám, blbne vám settobox od nich? My už máme reklamovanej a zase se v noci sám zapíná a občas se zasekne a musíme ho vytáhnout ze zásuvky. Máme jenom smůlu, nebo to dělaj všechny?
Asi spíš máte smůlu… My sjme měli nějaký problém - už nevím přesně co
, ale něco hardwarového taky - buď set-top-box nebo ta nová karta blbla, jak je tehdy měnili…
Tak jsem tam zavolala, domluva byla s nima teda otřesná, ale poslali nakonec nový přístroj aj s kartou - přijel borec z PPL, vyměnil to s náma kus za kus a od té doby funguje OK.
my mame digi 3roky a nenužu si stěžovat nova tam určite je mame 40programu a měsične platime 240 kč
To noční zapínání se dá vypnout,nám to taky dělalo,ale manža to vypnul.Já jsem teď v práci tak ti neporadím,kdyžtak zítra ![]()
Ne vereniko, my nemáme nastavené zapínání
, to bych vypla, ale prostě se zapíná sám. Dle jejich stránek to dělá, protože v hlášení chyb to je jedna z nich… Achjo, zase měnit, já si nestěžuju, on přijede domů a vymění, ale pak zas rovnat progaramy.. No ale za ty prachy, co by člověk chtěl.
monikalysa píše:
Ne vereniko, my nemáme nastavené zapínání![]()
![]()
, to bych vypla, ale prostě se zapíná sám. Dle jejich stránek to dělá, protože v hlášení chyb to je jedna z nich… Achjo, zase měnit, já si nestěžuju, on přijede domů a vymění, ale pak zas rovnat progaramy.. No ale za ty prachy, co by člověk chtěl.