DIGI TV a Nova

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17013
10.5.11 16:24

DIGI TV a nova

Kdo má Digi, jde vám nova?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50725
10.5.11 16:45

Jde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
10.5.11 17:06

No nám už teď taky. Ještě se zeptám, blbne vám settobox od nich? My už máme reklamovanej a zase se v noci sám zapíná a občas se zasekne a musíme ho vytáhnout ze zásuvky. Máme jenom smůlu, nebo to dělaj všechny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
10.5.11 17:32

jde.. set top box máme v TV :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
10.5.11 17:55

Asi spíš máte smůlu… My sjme měli nějaký problém - už nevím přesně co :oops: :roll:, ale něco hardwarového taky - buď set-top-box nebo ta nová karta blbla, jak je tehdy měnili…

Tak jsem tam zavolala, domluva byla s nima teda otřesná, ale poslali nakonec nový přístroj aj s kartou - přijel borec z PPL, vyměnil to s náma kus za kus a od té doby funguje OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
10.5.11 17:57

my mame digi 3roky a nenužu si stěžovat nova tam určite je mame 40programu a měsične platime 240 kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
10.5.11 18:06

To noční zapínání se dá vypnout,nám to taky dělalo,ale manža to vypnul.Já jsem teď v práci tak ti neporadím,kdyžtak zítra :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
11.5.11 06:11

Ne vereniko, my nemáme nastavené zapínání :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: , to bych vypla, ale prostě se zapíná sám. Dle jejich stránek to dělá, protože v hlášení chyb to je jedna z nich… Achjo, zase měnit, já si nestěžuju, on přijede domů a vymění, ale pak zas rovnat progaramy.. No ale za ty prachy, co by člověk chtěl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
11.5.11 08:14
monikalysa píše:
Ne vereniko, my nemáme nastavené zapínání :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: , to bych vypla, ale prostě se zapíná sám. Dle jejich stránek to dělá, protože v hlášení chyb to je jedna z nich… Achjo, zase měnit, já si nestěžuju, on přijede domů a vymění, ale pak zas rovnat progaramy.. No ale za ty prachy, co by člověk chtěl.
:pankac: :pankac:
jj,my máme dvoj digi a co nechtít za 260kč :-P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová