Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj. Když jsi ve svých zprávách, tak úplně dole je odkaz na kontakty. Poslala bych jim dotaz. Jednou jsem řešila něco podobného a pomohli mi.
no, moížná bych to místo sem psala administrátorům ze seznamu
tady tě můžeme politovat, ale fakticky těžko pomůžeme…
mne pred 2 lety vymazali vsechny emailove adresy.. meli tam tehdy nejaky problem a postihlo to asi 20% uzivatelu. fakt parada..
urcite jim tam pisni a zeptej se. a drzim palce, aby se jim to podarilo obnovit! (ja mela tehdy smulu.. vse bylo nenavratne pryc)
napiš adminům, buď nějaká chyba serveru, nebo se ti někdo naboural do emailu
děkuji za rady dámy (ty mi stačí, litovat mě nemusíte )
Nevěděla jsem kam se obrátit díky
Mě se to před lety se seznamovskou schránkou stalo taky. Měla jsem dvě schránky, kam jsem si přeposlala různé věci z pracovního emailu, když jsem ocházela z minulé práce, několikrát jsem si jí kontrolovala, všechno dobrý, pak jsem si na ně asi rok nevzpomněla, koukla do nich znovu a obě prázdné. Ale smířila jsem se s tím a tenkrát to nijak neřešila…tak by mě zajímalo, jak dopadneš…
Ahoj, taky se mi to stalo a vysvětlili mi, že pokud je schránka více než 6 měsíců neaktivní - tzn. žádné přihlášení, zmizí
![]()
Jestli je to tak i teď, netuším, ale k nas…í je to v každém případě ![]()
Ahoj.

Teď jsem se přihlásila na svůj email na seznamu a vítají mě jako nového uživatele, jako bych tu schránku založila..
Měla jsem plno věcí v té schránce a teď tohle
Jak je to možné?