Zmizela mi schránka - Seznam.cz

Anonymní
11.5.11 19:30

Zmizela mi schránka

Ahoj.
Teď jsem se přihlásila na svůj email na seznamu a vítají mě jako nového uživatele, jako bych tu schránku založila.. :cert:
Měla jsem plno věcí v té schránce a teď tohle :cert:
Jak je to možné?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
11.5.11 19:33

Ahoj. Když jsi ve svých zprávách, tak úplně dole je odkaz na kontakty. Poslala bych jim dotaz. Jednou jsem řešila něco podobného a pomohli mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21625
11.5.11 19:34

no, moížná bych to místo sem psala administrátorům ze seznamu ;-) tady tě můžeme politovat, ale fakticky těžko pomůžeme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
11.5.11 19:35

mne pred 2 lety vymazali vsechny emailove adresy.. meli tam tehdy nejaky problem a postihlo to asi 20% uzivatelu. fakt parada.. :twisted: urcite jim tam pisni a zeptej se. a drzim palce, aby se jim to podarilo obnovit! (ja mela tehdy smulu.. vse bylo nenavratne pryc)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
11.5.11 19:36

napiš adminům, buď nějaká chyba serveru, nebo se ti někdo naboural do emailu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.11 19:46

děkuji za rady dámy (ty mi stačí, litovat mě nemusíte )
Nevěděla jsem kam se obrátit díky

• Citovat
  • Upravit
1268
11.5.11 19:53

Mě se to před lety se seznamovskou schránkou stalo taky. Měla jsem dvě schránky, kam jsem si přeposlala různé věci z pracovního emailu, když jsem ocházela z minulé práce, několikrát jsem si jí kontrolovala, všechno dobrý, pak jsem si na ně asi rok nevzpomněla, koukla do nich znovu a obě prázdné. Ale smířila jsem se s tím a tenkrát to nijak neřešila…tak by mě zajímalo, jak dopadneš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JVP
568
11.5.11 20:49

Ahoj, taky se mi to stalo a vysvětlili mi, že pokud je schránka více než 6 měsíců neaktivní - tzn. žádné přihlášení, zmizí :zed: :roll: :twisted:
Jestli je to tak i teď, netuším, ale k nas…í je to v každém případě :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová