Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
teď jsem si vzpomněla, že nesnáším, že přítel si udělá kafe a pije ho až studené. a ani nevím, proč mi to tak vadí
![]()
tak mě všeobecné prudí, že musím cizím maminkám vysvětlovat- že ještě nesedí, nechodí, nemluví, proč nedávám to a to, nebo naopak dávám..
Takžo mě prudí na hřišti a kdekoliv jide otázka typu, ty ještě, nebo ty už dáváš, nedáváš????? A to ironickým tonem…
mě třeba lidi co si nedávají ruku před pusu!!
od malička každá maminka: „Když kašleš dej si ruku před pusu!“ tak nechápu proč jsou lidi tak neomalený a prskají kolem sebe mor!
pak to má člověk naučit dítě když to každej druhej třeba ve zmíněným MHD nedělá…
fůůůj
a teda když jsme u chlapů, tak když jdem do obchodu, manžel nic nechce na jídlo - nic specifického a pak přijdeme domů a on by si dal… a hlavně to koupené neni…
mně se otvírá kudla v kapse, když někomu podávám ruku (nebo on mně) a je to taková ta leklá ryba. já mám ráda stisk pevný ![]()
kvaček píše:
a teda když jsme u chlapů, tak když jdem do obchodu, manžel nic nechce na jídlo - nic specifického a pak přijdeme domů a on by si dal… a hlavně to koupené neni…
Evick1 píše:
mě třeba lidi co si nedávají ruku před pusu!!od malička každá maminka: „Když kašleš dej si ruku před pusu!“ tak nechápu proč jsou lidi tak neomalený a prskají kolem sebe mor!
pak to má člověk naučit dítě když to každej druhej třeba ve zmíněným MHD nedělá…
fůůůj
viď, některý lidi mi přijdou, že nemají základní vychování a kapku slušnosti. tohle je fakt nechutný. ![]()
Lucy1327 píše:Evick1 píše:viď, některý lidi mi přijdou, že nemají základní vychování a kapku slušnosti. tohle je fakt nechutný.
mě třeba lidi co si nedávají ruku před pusu!!od malička každá maminka: „Když kašleš dej si ruku před pusu!“ tak nechápu proč jsou lidi tak neomalený a prskají kolem sebe mor!
fůůůj
teď jsem si vzpomněla, že jsem jednou viděla docela hezkého kluka v metru, když jsem se na něj podruhé nenápadně koukla, měl prst v nose a pak si to strčil do pusy
myslela jsem, že tam hodím šavli
![]()
a už jsem vyloženě alergická na to, když přítel každé ráno hned po probuzení zapína noťas, a večer, když přijde domů to samé ![]()
Mišuna píše:
Mně obecně lidská bezohlednost a hloupost…obojí je bohužel věčné a nekonečné.
a ani se proti tomu asi nedá bojovat ![]()
Mě prudí manžel, když loupe např. okurku a hází šlupku do dřezu s tím, že to uklidí později. ![]()
Prudí mě lidi, co vidí, že mám kočár a v obchodě se přeze mě hrnou, div mě nesrazí, jen ať jim nikdo nevezme zboží v akci.
Prudí mě důchodci v čekárně u dr, co si tam přinesou i svačinu a povídají, že si nechají změřit tlak a ještě to a to, když už tu jsou a div mě neumlátí hůlkama, když jdu jen pro recept a oni si myslí, že předbíhám.
Prudí mě rodiče, co vychovávají děti k sobectví (nebo jak to nazvat?) - na hřišti pro naše děti platí pravidlo, že houpačka, klouzačka… jsou pro všechny!
Prudí mě sousedka, co zazvoní, aby mi připomněla, že mám službu na úklid. Vždyť to vím!!!
A už mě zatím nic dalšího nenapadá.
dobra otazka, me prudi hodne veci
jsem totiz odjakziva cholerik:D
pc zapinam taky rano ![]()
prudi me kvanta a kvanta pradla na prani a zehleni
ktery nikdy nekonci
sere me ochota lidi at uz jsou kdekoliv, nj ceska mentalita hold to lepsi nebude…
Příspěvek upraven 10.05.11 v 19:21
Monjie píše:
dobra otazka, me prudi hodne vecijsem totiz odjakziva cholerik:D
a máš nějakou neobyčejnou? .-)
mne prudí docela dost situací, ale nejvíce:
1. zažité stereotypy o národech a lidech - hazeni vsech do jednoho pytle ( skoti jsou lakomy, cigani kradou, blondyny jsou blbe, nízké ženy zákeřné a pod.)
2. celodenní program v TV - samá vražda od rána do večera
3. moje tchýně která se sama zve na návštěvy v 21.00
ahoj všichni, dnes jsem se zase rozčílila kvůli pár blbostem, a tak mě napadlo, co dokáže naštvat vás?
:
Tady jsou některé z mých maličkostí
1/lidi v v MHD mačkají tlačítko na otevírání dvěří, i když není zapnuté (nesvítí)
2/lidi se cpou do MHD jako šílení a nenechají pomalu ani vystoupit. (klasika)
3/někdo přes mrtvoly tvrdí, že má 100% pravdu, a když se pak ukáže, že ji nemá, ani to nedokáže přiznat
tak to je jen pro začátek, jsem zvědavá na vás

ABYCHOM SE ALE JEN NEROZČILOVALY, MŮŽETE PSÁT I CO VÁS DNES POTĚŠILO