Co vás prudí?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Lucy1327
10.5.11 19:00

Co vás prudí?

ahoj všichni, dnes jsem se zase rozčílila kvůli pár blbostem, a tak mě napadlo, co dokáže naštvat vás?
Tady jsou některé z mých maličkostí :mrgreen: :

1/lidi v v MHD mačkají tlačítko na otevírání dvěří, i když není zapnuté (nesvítí) :lol:

2/lidi se cpou do MHD jako šílení a nenechají pomalu ani vystoupit. (klasika)

3/někdo přes mrtvoly tvrdí, že má 100% pravdu, a když se pak ukáže, že ji nemá, ani to nedokáže přiznat

tak to je jen pro začátek, jsem zvědavá na vás :kytka:
ABYCHOM SE ALE JEN NEROZČILOVALY, MŮŽETE PSÁT I CO VÁS DNES POTĚŠILO :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lucy1327
10.5.11 19:03

teď jsem si vzpomněla, že nesnáším, že přítel si udělá kafe a pije ho až studené. a ani nevím, proč mi to tak vadí :nevim: :oops:

• Citovat
  • Upravit
14335
10.5.11 19:05

tak mě všeobecné prudí, že musím cizím maminkám vysvětlovat- že ještě nesedí, nechodí, nemluví, proč nedávám to a to, nebo naopak dávám..
Takžo mě prudí na hřišti a kdekoliv jide otázka typu, ty ještě, nebo ty už dáváš, nedáváš????? A to ironickým tonem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
10.5.11 19:06

mě třeba lidi co si nedávají ruku před pusu!! :cert: od malička každá maminka: „Když kašleš dej si ruku před pusu!“ tak nechápu proč jsou lidi tak neomalený a prskají kolem sebe mor! :nevim: pak to má člověk naučit dítě když to každej druhej třeba ve zmíněným MHD nedělá… :poblion: fůůůj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
10.5.11 19:06

a teda když jsme u chlapů, tak když jdem do obchodu, manžel nic nechce na jídlo - nic specifického a pak přijdeme domů a on by si dal… a hlavně to koupené neni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucy1327
10.5.11 19:08

mně se otvírá kudla v kapse, když někomu podávám ruku (nebo on mně) a je to taková ta leklá ryba. já mám ráda stisk pevný :lol:

• Citovat
  • Upravit
Lucy1327
10.5.11 19:08
kvaček píše:
a teda když jsme u chlapů, tak když jdem do obchodu, manžel nic nechce na jídlo - nic specifického a pak přijdeme domů a on by si dal… a hlavně to koupené neni…
:lol: to je pěkné :palec:
  • Citovat
  • Upravit
Lucy1327
10.5.11 19:09
Evick1 píše:
mě třeba lidi co si nedávají ruku před pusu!! :cert: od malička každá maminka: „Když kašleš dej si ruku před pusu!“ tak nechápu proč jsou lidi tak neomalený a prskají kolem sebe mor! :nevim: pak to má člověk naučit dítě když to každej druhej třeba ve zmíněným MHD nedělá… :poblion: fůůůj

viď, některý lidi mi přijdou, že nemají základní vychování a kapku slušnosti. tohle je fakt nechutný. 8-o

• Citovat
  • Upravit
Lucy1327
10.5.11 19:10
Lucy1327 píše:
Evick1 píše:
mě třeba lidi co si nedávají ruku před pusu!! :cert: od malička každá maminka: „Když kašleš dej si ruku před pusu!“ tak nechápu proč jsou lidi tak neomalený a prskají kolem sebe mor! :nevim: pak to má člověk naučit dítě když to každej druhej třeba ve zmíněným MHD nedělá… :poblion: fůůůj
viď, některý lidi mi přijdou, že nemají základní vychování a kapku slušnosti. tohle je fakt nechutný. 8-o

teď jsem si vzpomněla, že jsem jednou viděla docela hezkého kluka v metru, když jsem se na něj podruhé nenápadně koukla, měl prst v nose a pak si to strčil do pusy :poblion: myslela jsem, že tam hodím šavli :poblion: :poblion: :poblion:

• Citovat
  • Upravit
Lucy1327
10.5.11 19:14

a už jsem vyloženě alergická na to, když přítel každé ráno hned po probuzení zapína noťas, a večer, když přijde domů to samé :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Lucy1327
10.5.11 19:15
Mišuna píše:
Mně obecně lidská bezohlednost a hloupost…obojí je bohužel věčné a nekonečné.

a ani se proti tomu asi nedá bojovat :zed:

• Citovat
  • Upravit
1712
10.5.11 19:17

Mě prudí manžel, když loupe např. okurku a hází šlupku do dřezu s tím, že to uklidí později. :pocitac:
Prudí mě lidi, co vidí, že mám kočár a v obchodě se přeze mě hrnou, div mě nesrazí, jen ať jim nikdo nevezme zboží v akci.
Prudí mě důchodci v čekárně u dr, co si tam přinesou i svačinu a povídají, že si nechají změřit tlak a ještě to a to, když už tu jsou a div mě neumlátí hůlkama, když jdu jen pro recept a oni si myslí, že předbíhám.
Prudí mě rodiče, co vychovávají děti k sobectví (nebo jak to nazvat?) - na hřišti pro naše děti platí pravidlo, že houpačka, klouzačka… jsou pro všechny!
Prudí mě sousedka, co zazvoní, aby mi připomněla, že mám službu na úklid. Vždyť to vím!!!
A už mě zatím nic dalšího nenapadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
10.5.11 19:19

dobra otazka, me prudi hodne veci :DDD jsem totiz odjakziva cholerik:D

pc zapinam taky rano :D

prudi me kvanta a kvanta pradla na prani a zehleni :D ktery nikdy nekonci

sere me ochota lidi at uz jsou kdekoliv, nj ceska mentalita hold to lepsi nebude…

Příspěvek upraven 10.05.11 v 19:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucy1327
10.5.11 19:20
Monjie píše:
dobra otazka, me prudi hodne veci :DDD jsem totiz odjakziva cholerik:D

a máš nějakou neobyčejnou? .-)

• Citovat
  • Upravit
1452
10.5.11 19:21

mne prudí docela dost situací, ale nejvíce:
1. zažité stereotypy o národech a lidech - hazeni vsech do jednoho pytle ( skoti jsou lakomy, cigani kradou, blondyny jsou blbe, nízké ženy zákeřné a pod.)

2. celodenní program v TV - samá vražda od rána do večera

3. moje tchýně která se sama zve na návštěvy v 21.00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová