Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
K věčnému boji s bordelem doma se taky připojuju a navíc i k té blběně vpravo s tím oparem, tu už bych tak plácla, že by jí nějakej opar úplně přestal vadit.
![]()
1veverka píše:
K věčnému boji s bordelem doma se taky připojuju a navíc i k té blběně vpravo s tím oparem, tu už bych tak plácla, že by jí nějakej opar úplně přestal vadit.![]()
![]()
Lucy1327 píše:
teď jsem si vzpomněla, že nesnáším, že přítel si udělá kafe a pije ho až studené. a ani nevím, proč mi to tak vadí![]()
to mě štve taky ![]()
jo a ještě mne prudí když je snídaně s novou, mají tam zajímavého hosta kterému se věnují 2minuty a pak řeknou že je čas zahrát si o 30tisíc
![]()
Tak zrovna dnes mě prudí zub, co bolí jak …!!!
A soused, co se stará, kdy si natřeme futra. ![]()
1veverka píše:
navíc i k té blběně vpravo s tím oparem, tu už bych tak plácla, že by jí nějakej opar úplně přestal vadit.![]()
![]()
mě prudí když nám do zahrady běhají psi, které jejich majitelé nechají běhat jak se jim zlíbí ( bydlíme vedle hospody a nemáme všude plot ) máme kočky tak mě to vytáčí
pak mě prudí novácké dramatické krvácké televizní noviny, když se na to dívá manžel tak se mi otevírá kudla v kapse
a občas mě prudí i samotnej manžel, ale někdy je celkem fajn ![]()
Jo,mě taky někdy prudí manžel,ale jsou to více méně blbiny.
Pak mě prudí malej,když kňourá a skučí. ![]()
A poslední dobou bordel v bytě,připadám si jak Sysifos
ahoj mě nejvíc štve na manžovi že když ráno vztane nic ho nezajímá a de na pc, když mu třeba řeknu že potřebuju pohlídat malýo , že se mi chce na wc, je naštvanej, že sem si nedošla před chvílí, nebo když mam hlad, tak mu ho dycky ráda strčim prtože s prtětem se de už najíst jen těžko, většinou si zrovna potřebuje umejt vlasy nebo se chce najíst sám, je sobec a hrozně mi to vytáčí:-(((
pak mi vadí takový ty věci co už tu byli zmíněný, bych se opakoval ![]()
momi33 píše:
Jo,mě taky někdy prudí manžel,ale jsou to více méně blbiny.
Pak mě prudí malej,když kňourá a skučí.
A poslední dobou bordel v bytě,připadám si jak Sysifos
joo ten bordel, to je hruza
TAK MI HRIZNĚ PRUDÍ KDYŽ SE MALEJ VZBUDÍ DŘÍV NEŽ BYCH SI PŘEDSTAVOVALA ![]()
Taky mě toho prudí hodně,vesměs i to, co už tu bylo zmíněno.....
Občas mě prudí názory některých tady na emiminu
,

nic ve zlém.......protože ve finále prudím akorát sama sebe- že se nechám strhnout k výměně názorů- místo abych vycouvala a nerozčilovala se- pak si připadám akorát směšná, takže tak
Jo a taky mě prudí bordel doma v bytě, se kterým neustále bojuju, ale je to nekonečný