Co vás prudí?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5173
10.5.11 19:59

ty jo to bych asi strhla emimino kdybych to měla všechno napsat ,ale :
Prudí,mě tchýně s těma jejíma kecama
Prudí mě v Kaufu když naráží košíkama do kočárku :cert:
Prudí mě všichni co kouknou do kočáru a řeknou ježiši taková velká hlava :cert:
Prudí mě lidi s otázkama a ti 2 psi a to dítě je jako všechno vaše :roll:
Prudí mě když se dozví věci o sobě o kterých ani nevím
Prudí mě jak chlap věčně dělá nepořádek a tchýně mi pak řekne ,že bych měla taky už uklidit
Prudí mě jak je chlap línej
Prudí mě dementní otázky - typu A on už jí jako rohlík a dítě v kočáru má rohlík v ruce ( nee hází s ním po lidech)
Prudí mě jak se všichni motaj do čeho nemaj,já ani nevím kdy u nás bydlí v 1 patře,ale oni vedí i to co není :zed:
Prudí mě jak všichni mají recept na všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
10.5.11 20:03
tetma píše:
Prudí mě dementní otázky - typu A on už jí jako rohlík a dítě v kočáru má rohlík v ruce ( nee hází s ním po lidech)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mně se nikdo na takový věci neptá, ach jo, bych je setřela. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
10.5.11 20:05

mě serou lidi,co nedokážou držet slovo-slibotechny!!!
ale dnes mě nasrala doktorka,byla jsem objednána na 8 a šla jsem na řadu v půl 10,zeptala jsem se sestry bylo mi řečeno,že pořadí určuje lékař!!!tak proč se kurva objednávám???…a už vařím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
10.5.11 20:05

Ahoj, mě momentálně nejvíc prudí můj muž- s jarem na něj přišla nálada- JÁ jsem ředitel zeměkoule!! Ve všem mi radí, doslova přikazuje co mám dělat a hlavně v 9h.večer, kdy už po práci, dětech a domácnosti padám na hubu, klidně řekne, že jsem vlastně celý den nic nedělala. :cert:
Tak nevím jestli je lepší- horší blbec domácí, pouliční či úřední?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
10.5.11 20:11

Pěkné téma :palec:
Prudí mě typy otázek jako:
„Ty už vážně nekojíš? A proč jako?“
„Dej mu silnější čepici, vždyť fouká!“
„není mu zima? JÁ bych ho teda oblíkla víc!“

A pak mě prudí přítel, který všechno špinavé nádobí skládá do komínku na sebe do dřezu tak, že se pak to nádobí nedá umýt jak je to vysoko!

Prudí mě sousedka, která od rána do večera řve na svoje děti, že jsou to parchanti, hajzlové, debilové atd.. nejlépe při otevřeném balkonu a začne zrovna, když uspím syna..

Prudí mě hodně moc věcí a lidí.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
10.5.11 20:12

ježíš mě toho prudí :lol:

prudí mě v obchoďáku,když někdo zaparkuje koík uprostřed uličky a někam odejde

když někdo dělá na našeho velkýho psa ťuťu a on se pak může zbláznit jak chce pohladit(samo,že ho nepohladí)

naše sousedka špionka

manžel co všechno zlehčuje.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.11 20:35

Toho by bolo - tak snad len za dnesok:

• boli sme „mierne“ upozorneni v second hand obchode potom ako som malej dala do ruky „kukuricnu krupku“ - sedela v kocarku, ze sa tam jest nesmie - tak neviem, ako by mohla ublizit tomu obnosenemu obleceniu z kocarku, ale prosim, otocila som sa a vysla von (zaujimave, ze v Esprite, Zare a podobnych obchodoch vacsinu este dostaneme balonek a predavacky su vacsinou mile, aj ked nic nekupime)
  • pri cakani na MHD - Praha sa vsetci silni chlapi presunuli na opacnu stranu zastavky, aby som ich nedajboze nepoprosila o pomoc - cakala som na nizkopodlaznu, takze mi to bolo viac menej jedno
  • maminky na pieskovisku, ktore bohuzial nepochopili, ze hracky, ktore prinesu do parku budu predmetom zaujmu vsetkych deti, takze ak sa nechcete delit, nechajte ich doma - tazko vysvetlit 10 mes. mimcu, ze sa nemoze hrat s tou ruzovou babovickou alebo lopatkou.
  • manzel, ktory systematicky odmieta davat taniere a lyzicky priamo do umyvacky a caka, ze sa objavi nejaky skriatok, ktory to urobi za neho

Na dnes hadam stacilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
10.5.11 20:39

mě sere manža, když má přijít návštěva, nachystám nějaké slané na stůl a vždycky se do toho pustí, říkám mu, že to není na hlad, ale na chuť a nejvíc se mi otvírá kudla v kapse, když si tu misku nakonec vezme na klín a jí si to tam sám …
taky mě na něm sere, že pokaždé a je to poslední dobou opravdu pokaždé se ho na něco zeptám nebo mu něco řeknu, je první co od něho slyším „CO“? H…O :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
10.5.11 20:56

Mě hrozně prudí nezdravě sebevědomý lidi, kterejch je kolem čím dál víc a maminy s dětma, který se oblíkají jak manekýny a děti mají jako módní doplněk :-x jak mě vždycky potěší, když potkám nějakou maminu nebo holčinu, která není oblečená jak módní ikona a netváří se jak mistr světa :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
10.5.11 21:02

Mě v poslední době serou všichni a všechno kolem :-D :oops: Hlavně moje sousedka, co řeší, že ještě v 8:45 nejsem venku s dítětem. To jsem ale hrozná matka, co? :lol: Nejhorší vlastnost lidí, že dávají nevyžádané rady, to mě štve úúúúúúúúplně nejvíc :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucy1327
10.5.11 21:03

ještě přidávám když někdo neuklízí po svém psovi :cert:
ještě horší ovšem je, když já sleduju místo, kam se můj pes vytento, abych to pak dvě hodiny nehledala, a když k tomu jdu, a stále zírám na místo určení, abych to „neztratila“, tak šlápnu do tří jiných hov.. :cert:

Příspěvek upraven 11.05.11 v 11:05

• Citovat
  • Upravit
10.5.11 21:06
Brokoli píše:
Mě hrozně prudí nezdravě sebevědomý lidi, kterejch je kolem čím dál víc a maminy s dětma, který se oblíkají jak manekýny a děti mají jako módní doplněk :-x jak mě vždycky potěší, když potkám nějakou maminu nebo holčinu, která není oblečená jak módní ikona a netváří se jak mistr světa :wink:

Tak to tě asi prudím, protože chodím oblečená elegantně a dokonce mám podpadky! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
10.5.11 21:09

Teď mě prudí náš soused.Přišel ožralej a hodně dlouze na nás zazvonil.Já jsem tu sama,přítel má noční.Takže jsem vyskočila a šla odzvonit.Ale mezi tim se rozštěkal náš pes,samozřejmě zvonek a štěkot vzbudil malou!!Takže až ho potkam,tak si to za rámeček nedá…

Prudí mě strašně moje ségra jak na všechny sere a myslí jen na sebe,je svobodná,bezdětná,máme nemocnou mámu a ona se o ni vůbec nezajmá,nepomůže,nic :cert:

Prudí mě důchodci v krámu,co naráží do kočárku,jdou hlava nehlava.

Prudí mě halda lidí před nízkýma dveřma v mhd,kde je místo pro kočárky,oni můžou vystoupit/nastoupit po schodech,ale jsou líný,tak se tlačí před kočárkama,to bych vraždila.

Určitě mě toho prudí víc,ale nechci se moc rozčilovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
10.5.11 21:14

úžasná diskuze…fakt se bavím…

prudí mě ledacoz, ale úplně nejvíc lidi bez dětí na parkovišti pro rodiny s dětmi.. to se ve mě vaří krev :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
10.5.11 21:17

Ježiš holky mě tahle diskuze rozpálila, fakt mě napadá tolik věcí co mě prudí a začíná se nasírat :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová