Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Co mě prudí? Srážka s blbcem. A že jich vloni bylo… Letos se zatím blýská na časy… ťuk ťuk ťuk. ![]()
burgundy píše:
mne prudí docela dost situací, ale nejvíce:
1. zažité stereotypy o národech a lidech - hazeni vsech do jednoho pytle ( skoti jsou lakomy, cigani kradou, blondyny jsou blbe, nízké ženy zákeřné a pod.)2. celodenní program v TV - samá vražda od rána do večera
3. moje tchýně která se sama zve na návštěvy v 21.00
Lucy1327 píše:Monjie píše:a máš nějakou neobyčejnou? .-)
dobra otazka, me prudi hodne vecijsem totiz odjakziva cholerik:D
mam…
Příspěvek upraven 10.05.11 v 19:34
Jura007 píše:
Co mě prudí? Srážka s blbcem. A že jich vloni bylo… Letos se zatím blýská na časy… ťuk ťuk ťuk.
no, myslím, že konec roku je ještě daleko…
![]()
Doslova mě serou nemožní pánové co pískají. Bože! Je mi skoro třicet a mám děti, to jim není trapný?!
Štvou mě setrvačné drbny, co se zajímají o všechno, jen ne o sebe.
Štvou mě lidi co mi dělají přes plot ťuťuňuňu na psa, když mu „kážu“ ![]()
Štvou mě babky, co, když ukázňuju dceru řeknou: ,,ale maminka je zlá, pojď dám ti bonbón" !!! Tak jak mám asi ukáznit dceru, která se mi válí po obchodě, že tu barbie chce.
Štve mě manžel, když nechá na záchodě ruličku (prázdnou) od toaleťáku
a určitě si ještě vzpomenu..
Díky bohu, že už nejezdím MHD ![]()
Můj přítel taky pije kafe studený, ale mě to neprudí ![]()
Prudí mě úřednice, která si do 8:20 pije kávu a já kvůli tomu nestihnu práci, ikdyž tam stojím přesně v 8 ![]()
Taky mě prudí hrubky v jídelníčku, seriály v televizi a zpomalení lidé
![]()
Jééé, mě toho tolik prudí. Tak například:
…mna vedia v poslednom case jedovat reklamy v TV, tie stupidne, omleznané, preafektované nerealne reklamy… a astupidne americke filmy, pri ktorych viete, po 3 minutach, ze hlavny hrdina sa zamiluje do super odbornicky na mimozemske civilizacie, ktora ma samozrejme sotva 25 a uz 5 doktoratov a chodi spat s make upom a leskom na pery… a kde je sudcom vzdy cernoch, aby si naplnili kvoty angazovat aj ciernu mensinu..ale hlavne tie reklamy..... a teraz u nas ide reklama na coca colu… ako ju kazda dobra maminka dava ku kazdemu jidlu na stul.....
vymývanie mozgov…ako piju akoze super dobru kávu a pritom ochká od nadsenia a ani to este neprehltla äa je vidiet ze tam ziadna kava nie je)…tak toto ma asi vytaca najviac, nastastie na manzelovi nič, ten je dokonalý ![]()
že musím na hřišti vysvětlovat, že všechno jsou kluci a ano všichni moji
Taky mě prudí reklama na old spice. Jako: koukněte se na mně a pak na manžela nebo Jsem muž a jako muž chci voňet,nebo jak to je. To je stupidní jak kráva.
Tak mě prudí..
co asi většinu maminek když člověk vystupuje z MHD s kočárkem a lidi jdou přese mě jak stádo telat a nenechají mě pořádně vystoupit.
již zmíněná ruka před pusou a podání ruky jako leklý ryby,taky mám ráda pevný stisk
![]()
A taky mě prudí tu už malý dáváš-nedáváš ![]()
barah............…ano to s tým cernochom na old spice je protivne, fakt protivne… ![]()
ty jo to bych asi strhla emimino kdybych to měla všechno napsat ,ale :
Prudí,mě tchýně s těma jejíma kecama
Prudí mě v Kaufu když naráží košíkama do kočárku ![]()
Prudí mě všichni co kouknou do kočáru a řeknou ježiši taková velká hlava ![]()
Prudí mě lidi s otázkama a ti 2 psi a to dítě je jako všechno vaše ![]()
Prudí mě když se dozví věci o sobě o kterých ani nevím
Prudí mě jak chlap věčně dělá nepořádek a tchýně mi pak řekne ,že bych měla taky už uklidit
Prudí mě jak je chlap línej
Prudí mě dementní otázky - typu A on už jí jako rohlík a dítě v kočáru má rohlík v ruce ( nee hází s ním po lidech)
Prudí mě jak se všichni motaj do čeho nemaj,já ani nevím kdy u nás bydlí v 1 patře,ale oni vedí i to co není ![]()
Prudí mě jak všichni mají recept na všechno