Co vás prudí?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1249
10.5.11 21:20

věčné téma důchodcí…mě taky dnes sraly,v tesku!!ale až jednou budem jako oni a nedej bože se potkáme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
10.5.11 22:00

Televizní reklamy - samy o sobě mi nevadí, ty hodně pitomý mě spíš pobaví, ale proč je proboha dávají oproti ostatnímu programu tak strašlivě nahlas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
10.5.11 22:01

Dnes manžel… Hraje pokr přes net s kamarádama a ještě si při tom spolu telefonují jak jim to jde :roll: - 6 telefonátů během půlhodiny. Asi blbost, ale když se z toho stane každodenní stereotyp, tak už to pěkně leze na nervy.
A takové ty klasické otázky - zase holka? kojíš? na co máš tři psy? Co děláš celý den? …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
10.5.11 22:02
Bersaba píše:
Televizní reklamy - samy o sobě mi nevadí, ty hodně pitomý mě spíš pobaví, ale proč je proboha dávají oproti ostatnímu programu tak strašlivě nahlas?

Jo tak tohle mě přesně taky hodně vadí :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
10.5.11 22:05

Taky mě prudí spoustu věcí, ale většinou si řeknu, že lidi pro svoje chování mají nějaké důvody o kterých já nemám ani tušení. Je to pro mě ztráta energie a dobré nálady se nad tím rozčilovat a věci, které evidentně neovlivním tak neřeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
10.5.11 22:09

Jsem tak všeobecně ráda,že nejsem sama,koho dost věcí prudí,myslela jsem,že všechno rozčiluje jen mě a všichni ostatní jsou v klidu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
10.5.11 23:28

Jéé,co mě prudí? :-D
Prudí mě v pátek odpoledne důchodci nakupují a 10 minut čumí na jednu věc a já se přes ně nemůžu dostat,kam potřebuju..
Prudí mě tchýně,která se mě ptá,jestli jako už zkoušíme ten nočník??
Prudí mě manžel,že dělá věčnej bordel a nádobí dává do dřezu,i když máme myčku :zed:
Prudí mě lidi co slibují,ale nikdy nesplní
Prudí mě lidská závist a hloupost
Prudí mě fronta u kasy,když je tam zrovna mega nejvíc lidí a oni mají jen dvě otevřený kasy :zed: :cert:
Prudí mě ceny Pampers :lol:
Prudí mě cikáni,co si pořád myslí,že je diskriminujeme…chudáci malý :roll: :cert: :cert:
Prudí mě drobky na zemi a já do nich nechtěně šlápnu :roll:
Prudí mě lidi,na které není spolehnutí
Prudí mě lidi co mají místo mozku z piva kostku :pocitac:

A zatí je to všechno :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
11.5.11 09:27

Krásná diskuze :-)

Teď už asi neni nic, co by mi vyloženě zvedlo mandle. Ale když jsem chodila do práce, tak stačilo otevřít maily od šéfky… Jeden za všechny: Chodila jsem do práce na sedmou. V sedm pět otvírám maily a tam: Buďte tak laskavá a připravte mi na osmou finanční analýzu všech etap té a té stavby. Práce na dva dny :pocitac: A takových bylo :lol:
Teď už mě fakt nenase.e vůbec nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucy1327
11.5.11 10:58
Kvatapka píše:
Dnes manžel… Hraje pokr přes net s kamarádama a ještě si při tom spolu telefonují jak jim to jde :roll: - 6 telefonátů během půlhodiny. Asi blbost, ale když se z toho stane každodenní stereotyp, tak už to pěkně leze na nervy.
A takové ty klasické otázky - zase holka? kojíš? na co máš tři psy? Co děláš celý den? …

prej na co máš tři psy? to je vtipný :palec:

• Citovat
  • Upravit
Lucy1327
11.5.11 11:00

nesnáším takové ty situace, když se kolem mě motá někdo opilý, zfetovaný apod. nebo když si přisedne smradlavej bezďák :poblion:

• Citovat
  • Upravit
Lucy1327
11.5.11 11:08

momentálně mě ovšem nejvíc prudí ta slečna na pravo na mé obrazovce, která neustále špulí pusu a ošahává si opar :mrgreen: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
4840
11.5.11 11:31

Dost dobrá diskuse, to mi nedá, abych nereagovala. :mrgreen:
Kromě klasických věcí jako lidská blbost, arogantní doktoři a podobně, mě prudí konkrétní věci jako:
manžel chrápe u tv nahlas, já na něj zamlaskám a on mi řekne „já nespim, mě jen pálí oči“ :cert:
před tchýní jsem zmínila, že nezašívám rozdrbané ponožky, takže při každé návštěvě je manželovi nosí :roll:
taky mě prudí moje rodina, že když navařím, napeču, uklidím a všechno připravím, oni přijdou na návštěvu a já poprosím manžela, jestli by udělal kafe, ozve se „ježiš, chudák, musí dělat kafe“ :pocitac:
nebo sousedi, co věší peřiny na náš plot, až se prohýbá a vysypávají bedýnky od domácích mazlíčků k nám za plot, když si myslí, že je nikdo nevidí :twisted:
taky mě prudí tv reklamy, které jsou nejen blbé, ale i nahlas, jak už tu bylo zmíněno :evil:
prudí mě bába, co chodí okolo se psem za svítání a pořvává na všechny důchodce, co už taky vylezli a budí mě :cert:
a taky nevychovaní parchanti, co lezou rodičům po hlavě, vřískají, ničí věci, no, vlastně mě prudí víc ti rodiče, že je nechají být :roll:
prudí mě blbé otázky a připomínky mých příbuzných, typu: už by jste měli mít mimíínko (snažíme se skoro rok, ale to jim říct nemůžu, otázka by se změnila na „tak co, pořád nic?“ :zed:
a taky mě prudí jakékoliv „Musíš“, odpovídám automaticky že nemusím nic, jen umřít… :twisted:

ježiš, radši dost. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
11.5.11 11:34

to je hustý, sypat hovno svý kočky k sousedům, co s tím děláte ? Já bych jim to namatlal na dveře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucy1327
11.5.11 11:38
dalimil píše:
to je hustý, sypat hovno svý kočky k sousedům, co s tím děláte ? Já bych jim to namatlal na dveře…
:lol: trefný
  • Citovat
  • Upravit
4840
11.5.11 11:46

dalimil: Jo, dobrý nápad, budu si to pamatovat na příště. :lol: :cert:
Já jsem jen zhoukla na souseda „no to snad nemyslíte vážně“ a on zdrhnul a od té doby nás prakticky nezdraví, ignorujou a dělají, že nejsme.
My jsme vykáceli lísky, co ten prostor stínily, takže už mám přehled a snad si to nedovolí. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová