Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
díváte se na tento pořad? Kdo zatím postoupil do finále? Vyhlašují to kolem jedenácté večer a to já už spím:-)Troufly byste si tam jít? A s čím?:-) Nebo znáte někoho z okolí, kdo se zúčastnil? My s manželem si dělali legraci, že bychom tam šli zazpívat:-)))))) Ani jeden z nás neumí. Ale hlavní je, že nás to baví.
Strašně jsme se nařehtali, co by na to řekl Jaro Slávik:-DDD ![]()
Divím se, že tyhle koniny jako je superstar, talent, vyvolení a pod vůbec někdo sleduje…
Zahlídla jsem jednou ukázku na tu nánu co si tam holila hlavu a měla jsem dost. ![]()
Hlaasiiim se
sleduji, nejvic me bavi ty zacatky, kdy tam vazne chodi pekni blazni
Tesim se na nedeli, to uz by tam mela byt ta strela z kanonu!? JInak me se minuly dil silene libili ti dva zpevaci! jeden zrzavej a druhej blondak. Jak je chteli nejdriv rozdeli a nakonec to vybojovali. Doufam ze postoupi ![]()
@MiriJ píše:
@Nejhodnější Pak nechápu, proč odpovídáš…
Hm já vlastně taky ne ![]()
Já tyhle talentové soutěže miluji… Dokoukávám vesměs na youtube nebo zpětně na netu jelikož manžel to nemůže ani cítit… ![]()
Miluju i Britain got talent ![]()
ale sama bych tam asi nikdy nevlezla ![]()
Dívám se, rozhodně bych tam nešla když neumím zpívat nebo cokoliv, než že by to byla sranda si myslím že by šlo o pořádný ztrapnění sebe, rodiny, a dětí, takže za mě kdyby lidi měli soudnost a trochu zdravého rozumu, tak se tam nejdou ztrapnit, ale je fakt že ostatní se nad tím baví, jdou tam i ti co nic neumí a čekaj že vyhrajou
, a když jim porotce řekne že na to nemaj tak jsou ještě uražení, že vystoupení bylo dobré ![]()
Holky a nevíte, jestli postoupil ten kluk, co tancoval jak králík, hrozně mě bavil.
@suricata To bych právě chtěla vědět, kdo už postoupil. asi všechny kolem desáté v neděli padenme vyčerpáním a vyhlášení prospíme:-)
Nekoukám, ale v pondělí se vás zeptám, jak dopadl ten, co se nechal vystřelit tím dělem. Viděla jsem to v ukázkách a trošku mi zatrnulo. Ale jak znám ty ukázky, tak vesměs to vždy udělají dramatické a přitom se tam nic nestalo.
No já koukám, ale na to vyhlašovaání odpadávám. Takže vůbec nevim kdo tam je
v 10 je můj limit abych šla spát, jinak ráno chcípám, když mám vstávat k prckovi ![]()
Nevíte někdo jak se jmenuje song který hraje když Pyco a Prachař jedou na kolech??? Je to takový pískání. ![]()