Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Mne prisel ten Landuv proslov taky dosti vulgarni, chapu obsah a ano, v mnohem souhlasim ALE - myslim si, ze kdyby to podal trosku kultivovane a s gracii, tak by tato slova mnohem vice podtrhl! Tot muj nazor
…
@derida píše:
Já mám ráda i Gotta i Kluse. Ale jsem ráda, že konečně po 100letech byla na Slavíkovi nějaké změna, která se týkala prvního místa. Klus mě dostal jeho děkovnou řečí, moc se mi líbilo, jak poděkoval Gottovi.
Mě také…Je to skromnej, krásnej a taletovanej kluk..
![]()
Řekla bych, že si Landa se svým projevem potřeboval udělat tzv, reklamu (špatná reklama taky reklama ).Všem sdělil, že zpívat nechce, ale chce soutěžit na MS v rally, pak si k tomu přidal pár politických názorů a projev byl hotov. Ale nikomu již nedošlo, že mu chybí prachy a potřebuje nutně sehnat sponzory, aby v té slavné rally mohl vůbec jet:(
Holky teď koukám na streamu na fenomén - Řezník a jeho šokující klipy - mluvil tam týpek o nějaké hudební skupině „něco“ decapitation - že je prej kolikrát horší (no mně stačilo vygůglit slovo decapitation
). Zajímalo by mě, jestli tu skupinu někdo znáte a víte o ní něco??
Slavík skrz kontext Řezníka
@Krkael
decapitation sice neznám, za to Řezníka a jeho skupinu Sodoma Gomora jo, jde o čistej hororcore - to je horovej styl rapu
ty lidi jsou ve skutečnosti úplně normální jako všichni jiní
![]()
@Missy_X píše:
@Krkael
decapitation sice neznám, za to Řezníka a jeho skupinu Sodoma Gomora jo, jde o čistej hororcore - to je horovej styl raputy lidi jsou ve skutečnosti úplně normální jako všichni jiní
![]()
Vím, že je to styl, jen mě fascinuje kolik lidí z toho dělá trágošku. Proto by mě zajímala ta decapitation skupina,…
@Krkael
no jo, on vyhrál hlasování, a vyřadili ho ze soutěže
tak chápu, že to mnoho lidí pobouřilo ![]()
když jsem koukla na google, obrázky, a zadala si decapitation tak jsem ráda, že jsem zatím nejedla
![]()
@Missy_X píše:
@Krkael
no jo, on vyhrál hlasování, a vyřadili ho ze soutěžetak chápu, že to mnoho lidí pobouřilo
když jsem koukla na google, obrázky, a zadala si decapitation tak jsem ráda, že jsem zatím nejedla![]()
![]()
![]()
Já si taky zadala to stejný a stačily mi první dva řádky. Po jídle sice jsem, ale ustála jsem to… Řezník je proti tomu opravdu pohádka ![]()
@Krkael
to jo
mě se líbí jak každýho pobuřuje jeho maska, já ho jednou v životě viděa bez masky, a chápu proč ji má
![]()
Decapitation znamená poprava stětím v překladu, možná proto taková hrůza ![]()
Jinak jsem o samotné kapele nic nenašla
ani na google, ani na youtube. ![]()
Nekoukala jsem a nevím proč toho Slavíka dávají? Stejně v rádiu nebo TV slyším nový „songy“ většinou právě od Kluse, Farné nebo nějaké „skupiny“ jinak NIC…?!
Je to Cattle Decapitation.
Ale vím o tom prd, jen jsem si to teď našla…
Nesledovala jsem. Teď jsem se ze zvědavosti podívala na to, kdo měl kolik hlasů a zarazila mě jedna věc. Na 70. místě je Jitka Boho - 149 hlasů (loni 0.). Na 76. místě Jitka Válková - 133 hlasů (loni 101.). Vždyť se jen vdala a změnila si jméno. Nebo se pletu?
Já na nekoukala, jen teď sleduji tu kauzu s podvodem s hlasy
Jsem zvědavá, jak to dopadne. Opět se potvrdilo, že celá tahle šaškárna je jedna velká fraška