Česnek v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4658
2.11.15 07:38

Www harekrsna??? :mrgreen: si děláš pr…el ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
2.11.15 07:46

@Roker No to je teorie jak stehno 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
2.11.15 08:28

@Roker Nacpu se česnekem a cibulí a budu hrozně chlípná a pokud nedostanu, co chci, tak agresivní :jazyk: :P :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1528
2.11.15 08:34

To není teorie jako stehno, to je teorie stará několik tisíc let, neboť je to jedna ze zásad ajurvédy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
2.11.15 09:41
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.11.15 09:41

Nedávno jsem hledalao česneku v těhu informace, ptž jsem na něj měla šílené chutě a našla jsem článek, kde psali, že podle experimentálních studií je česnek v těhotenství velice prospěšný, jelikož podppruje a vyživuje placentu, zlepšuje její funkci a zabranuje předčasnému stárnutí a infarktum a taky příznivě ovlivnuje váhu miminka. Jelikož jsem měla prvího syna hypotrofického a špatnou placentu tak mě to i docela uklidnilo. Tak jsem zvědavá jak na tom bude druhý prďola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.11.15 09:45

http://www.rehabilitace.info/…od-v-deloze/ Četla jsem toho víc tak pro příklad. :)

Příspěvek upraven 02.11.15 v 09:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8037
2.11.15 09:46

Fakt je, že tělo si samo řekne. Já miluju topinky s česnekem. Teď v těhotenství jsem na ně dostala chuť. Snědla jsem jednu topinku, chystala jsem si kousnout do druhé, najednou se mi zvednul žaludek a tak tak jsem doběhla na záchod. Takže přestože chuť by byla, dávat si je už nebudu, až po porodu a to zase budu kojit, takž si na ně asi pěkně počkám. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
2.11.15 09:51

Jím česnek celé těhotenství.. česnekovou pomazánku bych mohla pořád.. a třeba bych se mohla i užrat langošů s vrstvou česneku a tatarky :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.11.15 09:53

@carola no já měla takové chutě že jsem si udělala doma česnekovou pomazánku a celou ji zbouchala. Měla jsem takové nutkavé chutě asi týden, manžel moc radost neměl, ale nemohla jsem si pomoct. Pak se to vystřídalo s chutěma na ryby. Prostě jsem jen poslouchala tělo :D Ted mám zase pořád chutě na mozzarelu nebo cottage :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.11.15 09:53

@Lucuna jeeeno langoše bych si teda dala :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.11.15 09:55

Někdo mi nedávno říkal, že česnek dráždí žlučník, jestli mi není po něm blbě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8037
2.11.15 09:56
@serenkaklucici píše:
@carola no já měla takové chutě že jsem si udělala doma česnekovou pomazánku a celou ji zbouchala. Měla jsem takové nutkavé chutě asi týden, manžel moc radost neměl, ale nemohla jsem si pomoct. Pak se to vystřídalo s chutěma na ryby. Prostě jsem jen poslouchala tělo :D Ted mám zase pořád chutě na mozzarelu nebo cottage :lol:

Ano ano, tělo si prostě samo řekne. Je zajímavé, jak člověk má jeden den na něco chuť, že téměř má pocit, že bez toho nemůže být a druhý den na to nemůže ani pomyslet, tedy alespoň já to tak mám. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
2.11.15 09:58

@serenkaklucici Já bych je mohla pořád :lol: ale už se snažim odolávat, protože jelikož mi za celé těhotenství nebylo ani jednou špatně (tuk tuk) tak jím pořád vše, no a té vyvážené stravě moc nedávám :oops: :oops: A mít dvakrát do týdne olejem nasáklé langoše s česnekem a tatarkou tak to nic moc pro miminko teda :oops: Jediné co je z toho zdravé je ten česnek :lol: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.11.15 10:04

@Lucuna Mě bylo první 3měsíce dost špatně, ale pak to přešlo a začalo peklo :lol: Taky té zdávé stravě moc nedávám, i když ty první měsíce sem jedla jenom jablka, ted je to hotové obžerství a moje váha mi to dává jasně najevo :lol: V 7. měsící 12kg hore, tak se tež snažím už krotit, ještě když jsou předemnou Vánoce :zed:
@carola Jj, ted bych třeba rybu nepozřela :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky