Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Petula306 krvácení z česneku má někdo jiný než osoba zakládající otázku, odpovídám zakladatelce ![]()
A četly jste si a zajímaly se o česnek?
je zdravý a je to zázrak
Velké množství v česneku obsažených látek může přispívat k nadměrnému naředění krve a tím ke zvýšení rizika krvácení, nikomu to netlačím, ale 4krát špinit za celou dobu a vždy předtím ho jíst je dost velká náhoda ![]()
Holky, teď mě kamarádka úplně znejistěla
…jsem 35+2 a chtěla jsem si udělat česnekovou ( mám ráda hodně česneku) pomazánku - a prý by to mohlo vyvolat porod jako pálivé jídlo
to jako vážně nebo si můžu s chutí dát?
V klidu si česneku dej. Pálivost potravin způsobují různé látky. Česnek je v pohodě
Pokud nečekáš upíra… ![]()
Hele klid, dokud není tělo připravený na porod, tak ho nespustní ani vymýtač ďábla, natož česneková pomazánka. Akorát reálně hrozí, že ti bude blbě…
@Anonymní píše:
@Koblizkova1980 díky@Janli myslíš, že mi bude těžko?
„Maruš, myslíš, že mám žízeň?“
![]()
@Anonymní píše:
@Koblizkova1980 díky@Janli myslíš, že mi bude těžko?
Pokud si tu pomazánku neděláš dvakrát do týdne, tak bych se mírnila v množství česneku i sežrané pomazánky.
@rozmary píše:
Ahoj holky,myslíte že vadí miminkům česnek?Léčím si kvasinky,pomáhám tomu česnekem.Před chvilkou jsem se nacpala topinkama s Českým česnekem,ten má grády,malá v břiše řádí jak divá,tak nevím jestli jí tím nemůžu nějak uškodit,prý mají mnohem silnější chuťové buňky než po porodu
Nevadí. Ani chilli nevadí. Maximálně vadí mamince- mně zacal vadit česnek, chilli jsem se mohla ujíst ![]()
@Anonymní píše:
Holky, teď mě kamarádka úplně znejistěla…jsem 35+2 a chtěla jsem si udělat česnekovou ( mám ráda hodně česneku) pomazánku - a prý by to mohlo vyvolat porod jako pálivé jídlo
to jako vážně nebo si můžu s chutí dát?
Mně třeba z česneku bylo špatně. Co se týká porodu, kvůli obavy z vyvolávání jsem zkusila všechny babské rady kromě ricinového koktejlu- ještě 3 dny před termínem procházka v lese, sex, něné semínko, curry omáčku s extra chiilli, sklenice červeného, maliníkový odvar - a nefungovalo vůbec nic ![]()
@serenkaklucici jsem v 18+6tt a už po druhý co jsem snědla něco s česnekem.. se mi druhý den ráno obrátil žaludek.. ne že hned, že by letěla… ale většinou mě to začalo nepříjemným pálením žáhy, pocit nafouklosti
nevím, všude čtu jak je prospěšný, ale mě bohužel nesedí ![]()
Ahoj, každému dělá něco jiného dobře nebo zle. Já se celý těhotenství cpu česnekem a chilli. Mám ráda pálivé. Ano cesnek cibule může nafukovat. Ale mě to dělá vysloveně dobře.
Za 2 týdny mám termín, malá bude vonět asi po česneku. ![]()