Česnek v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
95
7.4.20 06:58

@Petula306 krvácení z česneku má někdo jiný než osoba zakládající otázku, odpovídám zakladatelce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
7.4.20 15:22

za mě česnek ne

A četly jste si a zajímaly se o česnek? :) je zdravý a je to zázrak :potlesk: Velké množství v česneku obsažených látek může přispívat k nadměrnému naředění krve a tím ke zvýšení rizika krvácení, nikomu to netlačím, ale 4krát špinit za celou dobu a vždy předtím ho jíst je dost velká náhoda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
7.4.20 15:26

@Kacikkkk tak vidím, že nejsem blázen a jediná :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.21 11:25

Holky, teď mě kamarádka úplně znejistěla :roll:…jsem 35+2 a chtěla jsem si udělat česnekovou ( mám ráda hodně česneku) pomazánku - a prý by to mohlo vyvolat porod jako pálivé jídlo 8o to jako vážně nebo si můžu s chutí dát?

• Citovat
  • Upravit
685
19.3.21 11:27

V klidu si česneku dej. Pálivost potravin způsobují různé látky. Česnek je v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
19.3.21 11:28

Pokud nečekáš upíra… :mrgreen:
Hele klid, dokud není tělo připravený na porod, tak ho nespustní ani vymýtač ďábla, natož česneková pomazánka. Akorát reálně hrozí, že ti bude blbě…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.3.21 11:48

@Koblizkova1980 díky

@Janli myslíš, že mi bude těžko?

• Citovat
  • Upravit
76727
19.3.21 11:52
@Anonymní píše:
@Koblizkova1980 díky@Janli myslíš, že mi bude těžko?

„Maruš, myslíš, že mám žízeň?“ :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
19.3.21 12:40
@Anonymní píše:
@Koblizkova1980 díky@Janli myslíš, že mi bude těžko?

Pokud si tu pomazánku neděláš dvakrát do týdne, tak bych se mírnila v množství česneku i sežrané pomazánky.

• Citovat
  • Upravit
377
19.3.21 12:51
@rozmary píše:
Ahoj holky,myslíte že vadí miminkům česnek?Léčím si kvasinky,pomáhám tomu česnekem.Před chvilkou jsem se nacpala topinkama s Českým česnekem,ten má grády,malá v břiše řádí jak divá,tak nevím jestli jí tím nemůžu nějak uškodit,prý mají mnohem silnější chuťové buňky než po porodu :nevim:

Nevadí. Ani chilli nevadí. Maximálně vadí mamince- mně zacal vadit česnek, chilli jsem se mohla ujíst :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
19.3.21 13:11
@Anonymní píše:
Holky, teď mě kamarádka úplně znejistěla :roll:…jsem 35+2 a chtěla jsem si udělat česnekovou ( mám ráda hodně česneku) pomazánku - a prý by to mohlo vyvolat porod jako pálivé jídlo 8o to jako vážně nebo si můžu s chutí dát?

Mně třeba z česneku bylo špatně. Co se týká porodu, kvůli obavy z vyvolávání jsem zkusila všechny babské rady kromě ricinového koktejlu- ještě 3 dny před termínem procházka v lese, sex, něné semínko, curry omáčku s extra chiilli, sklenice červeného, maliníkový odvar - a nefungovalo vůbec nic :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.24 06:09

@serenkaklucici jsem v 18+6tt a už po druhý co jsem snědla něco s česnekem.. se mi druhý den ráno obrátil žaludek.. ne že hned, že by letěla… ale většinou mě to začalo nepříjemným pálením žáhy, pocit nafouklosti :? nevím, všude čtu jak je prospěšný, ale mě bohužel nesedí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
31.1.25 08:19

Ahoj, každému dělá něco jiného dobře nebo zle. Já se celý těhotenství cpu česnekem a chilli. Mám ráda pálivé. Ano cesnek cibule může nafukovat. Ale mě to dělá vysloveně dobře.

Za 2 týdny mám termín, malá bude vonět asi po česneku. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky