Česnek v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
166
2.11.15 10:10

@serenkaklucici Jéé tak to jsme na tom stejně, také mám v 7 měsíci 12kg nahoře :lol: Když od té doby co jsem sem napsala nemyslím na nic jiného, než na ty langoše zase :lol: Ale jak říkáš těch vánoc se také děsím 8o Na to sladké moc nejsem, ale už plánuju udělat kila salátu a jen pro sebe si beru 5kg vinných klobás :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.11.15 10:18

@Lucuna wow no já jsem právě na všechno, slané prokládám sladkým, jedině kysele moc nemusím, ptž trpím na pálení žáhy. Vánoce budou pro mě peklo, hlavně teda pečení cukroví, budu muset začít co nejpozději to pujde aby to vydrželo :lol: S rvním synem jsem byla těhu taky přes Vánoce a tehdy mi jenom svátky daly 10kg, tak jsem zvedavá jak budu vypadat před porodem tentokrát :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
11.11.15 18:41
@serenkaklucici píše:
Někdo mi nedávno říkal, že česnek dráždí žlučník, jestli mi není po něm blbě :nevim:

jiste, ze po vetsim mnozstvi cesnku je to velka zatez pro(oslabeny) zlucnik, to se uvadi vsude

Pokud ti je po cemkoliv blbe, nekonzumuj to! Tvoje telo ma zjevne intoleranci k dane potravine

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.11.15 20:07

@Roker Nemyslela jsem to tak, že by mi bylo blbě. Jasně že nebudu jíst něco co mi nedělá dobře, akorát toto jsem předtím nevěděla že tak pusobí, nenapadlo mě to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
11.11.15 20:27

Prave proto jsem dal odkaz na to, proc po tisice let je česnek klasifikovan, jak je… Ja ho tedy konzumuji naplno, prave jako odpuzovac vsech svinstev…

Na druhou stranu, cesnek redi krev a to, ze funguje proti upirum, museli ypustit sami upiri, aby tu krev ridsi mohli snaze vysat :-))

Ja mohu snist cehokoliv libovolne mnozstvi a zlucnik jsem nikdy nepocitil… Ale nezahravejme si s tim, telo a IS je velmi pruzny, pokud je trenovany, ale spousta lidi ma intoleranci na lepek a vedeme v rakovine tlusteho streva svetove… Ja si myslim, ze to je prave kombinace maso s knedlikem, to uz ve strevu az hnije treba 15 hodin… Pritom samotne maso by se vytravilo do 9 hodin… Konkretne tole pravil majitel restaurace Plevel (raw) v ano sefe a dostal 2 hvezdy :-) neco na tom bude, v tom dilu yli vsichni v pohode a stihli a jeste to nakonec chutnalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.20 19:39
@rozmary píše:
Ahoj holky,myslíte že vadí miminkům česnek?Léčím si kvasinky,pomáhám tomu česnekem.Před chvilkou jsem se nacpala topinkama s Českým česnekem,ten má grády,malá v břiše řádí jak divá,tak nevím jestli jí tím nemůžu nějak uškodit,prý mají mnohem silnější chuťové buňky než po porodu :nevim:

To já jsem posedlá.. Furt bramboráky s česnekem bych jedla :D

• Citovat
  • Upravit
3
6.4.20 23:10

za mě česnek ne

Po kontrole u lékaře v 16tt jsem měla tvrdou dělohu, okamžitá neschopenka a magnezium 6tabet denně, po týdnu večer se spustilo docela velké špinění, ráno už to bylo s krví, jela jsem na pohotovost a nechali si mě tam tři dny na lůžku, ale hlavní pointa, dnes jsem se utvrdila, že to mám vždy po česneku, poprvé jsem měla salát s řepy a s dobrou náloží česneku a dnes po medvědím čerstvém, kterým jsem taky nešetřila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
6.4.20 23:33

Nečekáš upíra?

• Citovat
  • Upravit
4256
6.4.20 23:38

@d_enizaa to je úplná blbost… Představ si, že bych ti řekla, že krvácím víc po snědených pomerančích, nutele, masu :nevim: :lol:
A jestli opět krvácíš tak Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
7.4.20 00:04

Jen si dej :palec: já se mohla utlouct po domácí cesnekove pomazance :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
7.4.20 00:08

@Alkub neblbni, ještě z toho potratí. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
7.4.20 00:16

@Petula306 kvůli česneku a cesnekove pomazance? Já myslím že v rozumném množství problém nebude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.4.20 01:22

@d_enizaa je to nesmysl.. Potravina nevyvola krvácení..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
7.4.20 04:08

@Alkub no blbost to je..ale píše to tady - že má krvácení z česneku :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
7.4.20 05:54

V těhotenství jsem úplně bažila po česnekových jídlech. A nepotratila jsem a ještě museli porod vyvolávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí