Cesta busem s prckem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
nikol.ondrášovka
1.3.12 19:16

Po domluvě s řidičem, ale není povinen brát víc jak jeden kočárek, tuším :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.3.12 19:23

Se omlouvám za anonymitu, ale aby tu dotyčné náhodou nebyly :mrgreen: :oops:

No tak teď mi bylo řečeno, že švagrová pojede brzo ráno, že má druhé dítě nemocné, tak aby nejela pozdějc. No, kamarádka má klasik kočár, my máme sice sporťák, ale prckovi bude teprv půl roku a mít ho jako půl hodiny na ruce v busu, když ještě jezděj jak hovada, no to si neumim představit :cert:

Já sem horká hlava, jakmile by mi řekl řidič že nebere tak bych mu teda asi něco řekla :cert: A jsou někde nějaké řády, ve kterých se to píše? Jezdíme ČSAD Slaný, ale nevím kde to hledat :think:

• Citovat
  • Upravit
1004
1.3.12 19:37

Jak je to stím vlakem,to by mě taky zajímalo?Projde tam kočar vubec dveřma?Jaktože mě muže řidič odmítnout,to je trochu diskriminace ne? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.12 20:39

Tak sem na ho zvědavá, asi záleží co pojede za řidiče, budu se modlit ať jeden z těch v pohodě.

Abby, no, klasickej rychlík má na to snad vyhrazenej prostor, jinak si neumím představit, jak by tam kočár prolezl 8o Jinak Elefant v pohodě, pak u nás jsou ještě zmodernizované osobáky, takže tam je taky prostor.

Ale bus šílený :cert: Jezdím jen s doprovodem, max opravdu k dr. Díky bohu, že se budem stěhovat a budu mít dr. za rohem a školku a školu taky.

• Citovat
  • Upravit
14335
1.3.12 21:36

Tak nebere… :think: když má plno tak bohužel.jako některý samotný kočár je přes celou tu plochu u dveře, tak jak byste tam chtěly dát dva velké??? to ani nejde.. Velký a sporták ještě jo… tady nejde o chtění , nehctění, ale i sám řidič mi řekl, pokud se tam vejdete, tak si dejte, ale prostě jsem se nevešla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
1.3.12 21:49
abby píše:
Jak je to stím vlakem,to by mě taky zajímalo?Projde tam kočar vubec dveřma?Jaktože mě muže řidič odmítnout,to je trochu diskriminace ne? :zed:

dveře do vagónu rychlíkového typu kočár projede, ale ty ke kupé, sedačkám už ne :zed: jezdíme vlakem hodně často. Takže to řeším dítětem v manduce/šátku, na zádech batoh a golfky složené v ruce. Když jedeme daleko (Praha-Plzeň, Praha-Hradec Králové), kočár rozložím v kupé a mrňouse dám do něj. I když teď spíš sedí na klíně a kouká z okna.

A autobusem dýl jak 30 minut by pro nás bylo za trest. Vždycky jsem jela autobusem jenom s nosítkem.

• Citovat
  • Upravit
1254
1.3.12 21:54

Lucenko, krásnej prcek na profilovce :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
1.3.12 21:59
Janinna23 píše:

díky :kytka: To je, když se poprvý postavil :) už bych jí mohla aktualizovat :roll:

• Citovat
  • Upravit
1254
1.3.12 22:01
lucenka píše:
Janinna23 píše:
díky :kytka: To je, když se poprvý postavil :) už bych jí mohla aktualizovat :roll:

Má tam skvělej výraz :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
1.3.12 22:04
Janinna23 píše:
lucenka píše:
Janinna23 píše:
díky :kytka: To je, když se poprvý postavil :) už bych jí mohla aktualizovat :roll:

to on vždycky, když vymýšlí nějakou blbost :lol:
Máš taky fešáka :palec:

• Citovat
  • Upravit
1254
1.3.12 22:07
lucenka píše:
Janinna23 píše:
lucenka píše:
Janinna23 píše:
Máš taky fešáka :palec:

Díky :) Náš se tváří podobně když kouše do nečeho většího, co je nad jeho síly :lol: Strašně rád mi jde po ruce, když ho mám na ruce žvejká mi rameno a věčně se natahuje po příteli, když sedí vedle mě :mrgreen: V kolik měsících si stoupl? Já už se taky těším. Ale pak budu nadávat že, ať leží, až mi bude všude čmuchat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
1.3.12 22:14

ja jezdim taky docela casto busem ale uz 2× se mi stalo ze me nevzal ikdyz jsem si volala na nadrazi kde mi rekli ze me vezme :roll: :roll: a malou jsem mela vzdy v kocarku kdyz nas vzal na sedadlo bych se s ni asi bala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
1.3.12 22:17
Janinna23 píše:
lucenka píše:
Janinna23 píše:
lucenka píše:
Janinna23 píše:
Díky :) Náš se tváří podobně když kouše do nečeho většího, co je nad jeho síly :lol: Strašně rád mi jde po ruce, když ho mám na ruce žvejká mi rameno a věčně se natahuje po příteli, když sedí vedle mě :mrgreen: V kolik měsících si stoupl? Já už se taky těším. Ale pak budu nadávat že, ať leží, až mi bude všude čmuchat :D

Taky jsem se nemohla dočkat, ale rychle jsem vystřízlivěla :) spojil s tím i lezení, takže začala evakuace věcí z dosahu. To byl konec 7. měsíce. A s přítelem mu říkáme piraňa - večer se jde pomazlit a místo pusinek nás okusuje :mrgreen: Ten váš bude taky pěkný lotr, začíná s okusováním dřív než náš :lol:

• Citovat
  • Upravit
1254
2.3.12 15:18
lucenka píše:
Janinna23 píše:
lucenka píše:
Janinna23 píše:
lucenka píše:
Janinna23 píše:
Díky :) Náš se tváří podobně když kouše do nečeho většího, co je nad jeho síly :lol: Strašně rád mi jde po ruce, když ho mám na ruce žvejká mi rameno a věčně se natahuje po příteli, když sedí vedle mě :mrgreen: V kolik měsících si stoupl? Já už se taky těším. Ale pak budu nadávat že, ať leží, až mi bude všude čmuchat :D
Taky jsem se nemohla dočkat, ale rychle jsem vystřízlivěla :) spojil s tím i lezení, takže začala evakuace věcí z dosahu. To byl konec 7. měsíce. A s přítelem mu říkáme piraňa - večer se jde pomazlit a místo pusinek nás okusuje :mrgreen: Ten váš bude taky pěkný lotr, začíná s okusováním dřív než náš :lol:

Tak plazení snad ještě jde, ale pak to lezení po čtyřech to bude něco :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
15.4.12 21:30

A nemáte prosím zkušenost se Srudentagency? Potřebovala bych s mojí necelý rok starou holčičkou z Brna do Vídně. Cesta moc dlouhá není, ale jak je to s bezpečností? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí