Pásání korby v autě

5
10.6.10 12:30

Pásání korby v autě

Ahoj,
potřebuji poradit jak správně připásat korbu od kočárku do auta vzadu. Malé je 6 měsíců a máme obě nožičky v sádře proto nemůžeme cestovat v autosedačce. Budeme jezdit na kontroly k lékaři a jentak položenou korbu vzadu a jednoduše připnutou pásem je dost nebezpečné. Máme kočárek Jané Slalom Pro. Sice je na korbě obrázek jak připásat ale nějak to z něj nechápu. Děkuji za pomoc.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
IMI
2766
10.6.10 12:53

Ja mela korbu na jane carrera, takovou tu co muzes pouzit jako autosedacku bud v lehu nebo se dala jakoby „ohnout“ a byla jako klasicka autosedacka. Nalezato k tomu byly takovy dve spony, jako trojuhelniky a tema se nejak ty pasy provlikaly, ale nikdy sem to nepouzila a myslim, ze se to pasalo ke krajnim pasum, takze to zabralu celou trojsedacku vzadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
10.6.10 13:25

Máme navetu od PP, a dle obrázku se poutá jak píše IMI, zvenku na obou tranách korby (nohy, hlava) jsou oka, a pásy se upnou za ně, takže korba je vlastně uprostřed sdačky. A když už korba, tak by i v ní měli být pásy kterými se dítko ke korbě připoutá.

A něšlo by malou dát do sdačky po směru jízdy? jestli se teda nožky nevejdou kvůli protisměru.

• Citovat
  • Upravit
1182
10.6.10 13:33

Ahoj, mám stejný kočárek jako ty, byly u něj takové úchyty na pásy. Na korbičce je zepředu a zezadu takový kovový čudlík a na něj ty úchyty s pásem přicvakneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
10.6.10 15:04

Moc děkuji........musím někde najít ty úchyty, ale myslím že sem je ani nedostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
10.6.10 15:20
Janet28 píše:
Moc děkuji........musím někde najít ty úchyty, ale myslím že sem je ani nedostala.

Tak to reklamuj, určitě je musíš mít. Na fotkách byly nafocené na korbě. Pak musíš pásat ješte mimi popruhem uvnitř korby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
10.6.10 15:26

Dívala jsem se na jejich stránky. Pokud máš nejnovější transporter, ten je má zabudované na korbě.
 http://www.jane.es/cz-en#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
10.6.10 15:55

Kočárek mám od kamarádky a prý je má a zapoměla mi je dát, takže vyřešeno. Ještě jednou moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí