Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
tak to nevím,delší cestu bych řešila asi spíše autem.........ale není nic lehčího se na student agency poinformovat,,,,, ![]()
V autobuse jsou některá sedadla s 3-bodovým bezpečnostním pásem ,kam si dáš svoji autosedačku .Ale je lepší se informovat a zamluvit si to ,aby s tím počítali .Někdy nabízejí společnosti i vlastní autosedačku k půjčení ,ale toho jsme nevyužili.
Jela jsem se sedmiměsíčním Plzeň-Praha a zpět. Bylo mi řečeno, že můžu mít syna na klíně a pak neplatit jízdenku. Pokud chci, aby měl autosedačku, musím mu koupit normálně jízdenku, aby měl nárok na sedadlo. Měla jsem vlastní, jejich mi nenabídli, tak nevím, jestli takovou službu poskytujou. Jo a vajíčko se mi tam upoutat nepodařilo kvůli krátkým pásům, takže byl synek sice v sedačce připoutanej, ale ta byla sama položená na sedačce volně. Na zahraniční cestu nevím, jak to funguje, zkus zavolat na jejich infolinku…
Na zahraniční cesty mají jiný podmínky. Sedadlo bohužel musíš zaplatit i u malýho prcka. Ale doporučuju tam napsat, jsou ochotní a na vše Ti tam odpoví. Na mezinárodních autobusech jsou skvělí.. ![]()