Cesta do Itálie s 6 měs. dítětem

9879
19.4.10 20:21

Cesta do Itálie s 6 měs. dítětem

Ahoj holky chtěla jsem se zeptat jestli někdo má zkušennost jet s 6 měs. ditětem autem do Itálie ? A případně poradit co všechno vzít sebou nebo případně co nebrat atd. Autem jedeme poprvé tak nevim .Moc by mi pomohla jakákoli rada. Diky D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1263
19.4.10 20:47

Ahoj,
jeli jsme s malou a ta měla dva měsíce.To jsem ji kojila, tak jsem brala jen oblečení, plínky, léky a opalováky.
Se starší jsme jeli když měla půlroku. Můžu říct, že se starší úplně v pohodě. Tu jsem nekojila, tak jsme vezli skleničky,atd..
Vem si rychlovarnou konvici, chůvičky, atd. Záleží kam jedete-do hotelu nebo apartmánu?? Hlavně nezapoměň léky na rýmu, horečku, smectu, atd.. :wink:

Italové jsou hodně na děti, takže nebude problém tam pokoupit piškotky, jogruty, atd.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
19.4.10 21:00

My jeli, když bylo malýmu sedm měsíců, jeli jsme na noc, stavěli jsme na kojení a na boj s prdíkama. Brala jsem s sebou prakticky všechno - oblečení, pleny, látkové pleny, léky (já brala jen Vigantol a Panadol, kterej se moc hodil, malej měl tři dny horečky z vedra), opalovací krém, hračky, tělový krém, ručníky, plenky do vody, monitor dechu, samozřejmě kočárek. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
19.4.10 21:01

Dik Leonty ještě nevim jestli apartmán nebo hotel ale prave kvuli sklenickam asi apartmán.Měj se :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1263
19.4.10 21:05

V Itálii fakt nebudeš mít problém cokoliv sehnat!! NAvíc jsem si z tama vezla spíše víc věcí pro malou domů než tam. :mrgreen:
Jo ještě si zjisti jak je to na pláži a pokud nejsou paravany tak si vem ten plážový stan nebo slunečník. :wink: Kdyby ti usnul(a) tak ať si ho dáš do stíečku. A hlavně pokrývky hlavičky. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
19.4.10 21:29

No jo vidiš to by mě nenapadlo . Diky za dobrou radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1263
19.4.10 21:47

:wink:
Já si ještě určitě na neco vzpomenu!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
20.4.10 12:10

Taky se chystáme.

Ale Linda je už větší, je jí rok pryč. A Liborek už je mazák.

Taky mám v plánu stan na pláž. Jen nevím co vše na tu pláž potáhneme. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario