Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky
Mam takovej dotazek.......v dubnu bych chtela jet s malym na Slovensko autobusem. V ty dobe mu bude kolem 9 mesicu.......nevite nahodou jestli se da cestovat vajickem pripevnenym na sedadle?
Nerada bych mela prcka 4 hodiny na kline
Dekuji za odpoved
Katka
ka-tko,
to si asi budes musiet zistit u bus spolocnosti, s ktorou pocestujes … ale sedacky v buse nemaju pasy na pripevnenie vajicka, alebo ano ? ![]()
kazdopadne potom daj vediet, na kedy tu cestu planujes, mam par znamych co chodia na SK, nahoda je blbec, mozno by sme to na zvezenie dali dokopy ![]()
pa,
Baboo,
ja jsem ty pasy uz nekde v autobusech videla, ale jenom pres pas myslim.......
no, hlavne mi jse o to, aby malej taky sedel ,pololezel v pohode, a nejak nasilim vtlacenej do dedadla:-(((
A jedeme nekdy koncem dubna, zatim presne nevim......mozna nakonec pocestujem vlakem, kdyz to takhle nepujde
ty bys taky s limetkou jela?
Katka
Loni u nás byl nějaký dopravní den,kde ukazovali nové dálkové autobusy a říkali,že tam jde připevnit i autosedačka.
Zavolej si na bus informace u vás a měli by ti poradit.
DAna
Dano,
diky, na to se chystam, ale chtela jsem to zkusit i tady, at nejsem za debila, co to po nich chci:-)))
Katka
Ahoj Katko.
Nektery bus uz pasy ma. Ale urcite zalezi kterym, kdy a jakou spolecnosti a taky hlavne kam az pocestujete.
My prvne pocestujeme s prckem v lete, taky na Slovensko. To mu ale bude uz kolem 16m. Urcite ale pojedeme vlakem. Jedeme az do Tater, takze to vememe luzkovym. Uz jsme tak jeli, jeste bez prcka, a je to supeeeer. Jinak bych asi ani nejela.
Jestli jedes „jen“ nekde k hranicim, tak normalnim vlakem - porad je to myslim lepsi, nezli bus.
Kam mate namireno, jestli se muzu zeptat?
Eva a Kubik 11m
Ja se potrebuji dopravit z Prahy do Bratislavy........pak uz pojedeme autem.........
Vlakem taky premyslim, jenze.........cesta trva strane dlouho, tusim ze min. 6 hodin:-(((
Koukala jsem na stranky Hotliner, studentagency, ale takovehle info tam nejsou.....
Kolikrat si rikam, ze na male mimina se nemysli........a ve vlaku to taky neni slavne, tam sedacku neupnes uz vubec......
Katka
no, mozno my, alebo by som sa ti popytala po niekom spolahlivom, chodia kamarati, mozno aj niekto z nasej rodiny (vehementne sa chystaju k nam na navstevy
), ale bolo by to z phy
No jo, do Blavy je to na prd. My cestujem vzdy vrchem - do Karvine, Popradu........ Dolu je to vlakem opravdu na nic. To urcite jedte autobusem a nejlepe mistenkovym, at to mas na jisto!
Eva
Baboo,
budes moc hodna, ja se pokusim taky popatrat na informacich:-)))
Dnes jsem se akorat dovedela na strankach ze deti do 4 let zdarma, ale bez naroku na sedadlo:-(((
To taky nechapu........ja si rada zaplatim to sedadlo, jen at ma malej pohodli
Katka
hm, to by si musela zaplatit dve plne miesta a este dufat, ze ich budes mat vedla seba ![]()
dohodneme sa v dennicku, ked sa to bude blizit a budes vediet presny termin, len mi povedz a ja sa ti popytam.
ps: az dodatocne som si vsimla, ze si tesne predo mnou napisala, ze zrovna z phy to potrebujes ![]()