CESTOVÁNÍ AUTOBUSEM

22315
27.1.06 20:34

CESTOVÁNÍ AUTOBUSEM

Ahoj holky

Mam takovej dotazek.......v dubnu bych chtela jet s malym na Slovensko autobusem. V ty dobe mu bude kolem 9 mesicu.......nevite nahodou jestli se da cestovat vajickem pripevnenym na sedadle?

Nerada bych mela prcka 4 hodiny na kline

Dekuji za odpoved

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2107
27.1.06 21:26

ka-tko,

to si asi budes musiet zistit u bus spolocnosti, s ktorou pocestujes … ale sedacky v buse nemaju pasy na pripevnenie vajicka, alebo ano ? :roll:
kazdopadne potom daj vediet, na kedy tu cestu planujes, mam par znamych co chodia na SK, nahoda je blbec, mozno by sme to na zvezenie dali dokopy :wink:

pa,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
27.1.06 21:31

Baboo,

ja jsem ty pasy uz nekde v autobusech videla, ale jenom pres pas myslim.......
no, hlavne mi jse o to, aby malej taky sedel ,pololezel v pohode, a nejak nasilim vtlacenej do dedadla:-(((

A jedeme nekdy koncem dubna, zatim presne nevim......mozna nakonec pocestujem vlakem, kdyz to takhle nepujde

ty bys taky s limetkou jela?

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
27.1.06 21:33

Loni u nás byl nějaký dopravní den,kde ukazovali nové dálkové autobusy a říkali,že tam jde připevnit i autosedačka.
Zavolej si na bus informace u vás a měli by ti poradit.
 DAna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
27.1.06 21:37

Dano,

diky, na to se chystam, ale chtela jsem to zkusit i tady, at nejsem za debila, co to po nich chci:-)))

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14221
27.1.06 21:40

Ahoj Katko.

Nektery bus uz pasy ma. Ale urcite zalezi kterym, kdy a jakou spolecnosti a taky hlavne kam az pocestujete.
My prvne pocestujeme s prckem v lete, taky na Slovensko. To mu ale bude uz kolem 16m. Urcite ale pojedeme vlakem. Jedeme az do Tater, takze to vememe luzkovym. Uz jsme tak jeli, jeste bez prcka, a je to supeeeer. Jinak bych asi ani nejela.
Jestli jedes „jen“ nekde k hranicim, tak normalnim vlakem - porad je to myslim lepsi, nezli bus.
Kam mate namireno, jestli se muzu zeptat?

Eva a Kubik 11m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
27.1.06 21:44

Ja se potrebuji dopravit z Prahy do Bratislavy........pak uz pojedeme autem.........

Vlakem taky premyslim, jenze.........cesta trva strane dlouho, tusim ze min. 6 hodin:-(((

Koukala jsem na stranky Hotliner, studentagency, ale takovehle info tam nejsou.....

Kolikrat si rikam, ze na male mimina se nemysli........a ve vlaku to taky neni slavne, tam sedacku neupnes uz vubec......

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
27.1.06 21:47

no, mozno my, alebo by som sa ti popytala po niekom spolahlivom, chodia kamarati, mozno aj niekto z nasej rodiny (vehementne sa chystaju k nam na navstevy :lol: ), ale bolo by to z phy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14221
27.1.06 21:48

No jo, do Blavy je to na prd. My cestujem vzdy vrchem - do Karvine, Popradu........ Dolu je to vlakem opravdu na nic. To urcite jedte autobusem a nejlepe mistenkovym, at to mas na jisto!

Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
27.1.06 21:49

Baboo,

budes moc hodna, ja se pokusim taky popatrat na informacich:-)))

Dnes jsem se akorat dovedela na strankach ze deti do 4 let zdarma, ale bez naroku na sedadlo:-(((

To taky nechapu........ja si rada zaplatim to sedadlo, jen at ma malej pohodli

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
27.1.06 21:57

hm, to by si musela zaplatit dve plne miesta a este dufat, ze ich budes mat vedla seba :roll:

dohodneme sa v dennicku, ked sa to bude blizit a budes vediet presny termin, len mi povedz a ja sa ti popytam.

ps: az dodatocne som si vsimla, ze si tesne predo mnou napisala, ze zrovna z phy to potrebujes :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí