Indigové děti

224
27.1.06 19:49

Indigové děti

Holky,
zajímalo by mě, jestli nemáte některá doma „indigové dítě“ - jestli ano, jaké to je, jaké jsou zádrhely? My ho máme údajně taky :-)
jsem zvědavá, co napíšete.
 maya

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1718
27.1.06 20:07

Co je to indigové dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
27.1.06 20:12

Mayo,

a jak ste to zjistili?

Muj manza se tim zabyva a rika, ze malej ma kolem sebe modrou auru, a vidi........

Ale zatim to nepozorujem, jenom nekdy se kouka jinam a smeje se…nebo natahuje na plac......tak nevim:-)))

katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
27.1.06 20:16

:D :D :D Lila: někde jsem četla, že to souvisí s aurou, a že jí mají děti rozené posledních cca 14 let..no já nevím, nějak se o to blíže nezajímám :D
Iriss + 2kluci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
27.1.06 20:18

mažu svůj příspěvek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
27.1.06 21:02

Auru pry vidi vsechny deti a potom jak jsou starsi tak se ta schopnost ztraci,ale vyjimkam asi ne.Tehotny zeny maji pry krasnou hodne barevnou auru.
Jednou jsem si nechala svoji auru fotit a bylo to zajimavy.Kdysi jsem se o to dost zajimala,ale uz jsem se snesla na zem…
mejte se fajn Lina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
27.1.06 21:55

tak jestli indigové děti znamená,že pozvednou lidské vědomí na vyšší úroveň tak to sou fakt všechny děti.......ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.1.06 22:26

proboha, co je to zase za nesmysl.hlavne žádné sektě nedávejte údaje o sobě a svých dětech. tomuhle přece soudný člověk nemůže věřit.Cora

• Citovat
  • Upravit
186
27.1.06 22:56

Pravda taky bych žádné údaje nikam nepsala, píšou tam něco o tom jak se k těm indigovým dětem chovat, ale nechápu co je na tom tak zvláštního, tak bychom se měli k dětem chovat normálně ne ?

Jako např. píšou :[quote:3470114fd5]BUĎTE ČESTNÍ , NEMANIPULUJTE, DEJTE JIM NAJEVO ÚCTU, nebo: [quote:3470114fd5]RESPEKTUJTE JEJICH EMOČNÍ A FYZICKOU CITLIVOST [quote:3470114fd5]Dávejte jim BEZPODMÍNEČNOU LÁSKU. Milujte je a dávejte to najevo jakýmkoliv způsobem. :?: :?:

no ale to je přece normální, ne, že se má dítě uznávat, chovat se k nim čestně, nevismívat se jejich bolístkám nebo je milovat takové jaké jsou. Fakt nechápu co je na tom jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
27.1.06 23:09

Neviem, ci to suvisi s aurou, ale je predsa jasne, ze dnesne deti su dravejsie, nezavislejsie, rychlejsie chapu veci, citlivejsie reaguju na svet a tresty na ne velmi neplatia. Zda sa mi , ze sa to da vysvetlit prirodzenym vyvojom, nasa generacia sa tiez odlisovala od tej predoslej. Podla toho, co pise indigoporadna na svojej stranke, dnes sa rodi indigovych deti 95%, tak nevidim dovod, aby sa citili nejak zvlastne. To skor tych 5% „normalnych deti“ asi bude mat problem s osamelostou a nepochopenim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
28.1.06 09:23

Cora- pokud nevěříš ty, je to jen tvůj problém, každopádně nemusíš strkat lidi do jednoho pytle a mluvit o soudnosti. Já jsem naprosto normální soudný člověk a vím, že mám určité schopnosti co se týká přenosu energií, navíc mám naprosto úžasné indigové dítě, nemám ideální manželství, hodně pracuji, problémy se nám nevyhýbají, takže to není rodinnou pohodou, že je takhle skvělý, ale má to prostě v sobě a je úplně jedno jak tomu kdo říká, stačí když si to uvědomí a uvědomění si je běh na dlouhou trať, svým způsobem i životní styl a nejde to každému, ale tito lidé mají potom mnohem kvalitnější život. Ještě chci říct, že nejsem v žádné sektě, ani církvi a nemám zatím potřebu se v těchto věcech rozvíjet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
28.1.06 10:00

mažu svůj příspěvek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2733
28.1.06 10:01

Baby, já ti věřím:) jen mi řekni, v čem a jak se Tvé mimčo projevuje jinak? Myslím to vážně, ne ironicky…:)
 K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.1.06 10:57

viz kniha

Siegfried Woitinas - Indigové děti

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
28.1.06 11:05

Indigové děti

Ahoj všem,
indigové děti je skutečně jeden ze zajímavých fenoménů poslední doby. Není jednoduché vysvětlit na pár řádcích oč se jedná, zájemcům o tématiku doporučuji knihu Siegfrieda Woitinase Indigové děti. Není to otázka ani víry, ani sektářství, ani ničeho, co by s tím mohlo souviset. Prostě jsou… :wink: Šárka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure