Indigové děti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
413
29.1.06 17:44

Věro- ještě odpověď na tvou otázku, také auru nevidím, ale znám pár lidí, kteří jsou schopni ji vidět.

Šárko- s lidmi kolem sebe také souhlasím, nějak si mě našli sami, asi nejhezčí přátelství mám s kamarádkou, která je o dost starší než já, říkám jí moje čarodějka, protože se zabývá vším okolo nás a ona mě první přivedla na myšlenku, že mám indigové dítě když jsme se poprvé setkali, tak jsme na sebe jen koukali a obě jsme věděli…,byl to strašně zvláštní pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.1.06 18:07

Indigové děti

Coro , jen bych chtěla upozonit na jeden drobný detail. Pan Havelka, o kterém tu byla řeč je tuším Jan a ten, co má Astrál je astrolog Emil Havelka… Možná jsem puntičkář, ale přeci si to neodpustím…
Věro, Lucko , nikdo vám vaše pochybnosti nebere. Znám lidi, kteří umí vidět auru a nejen to. Není až tak málo takových lidí… Když bych to chtěla postavit jako vy - musela bych říci - dokažte , že to tak není. Ale myslím si, že je to ztráta času. Jsou poznání, ke kterým člověk musí dojít, na to nestačí otevřít jeden internetový odkaz. Mám návrh - my si necháme svůj názor a vy si nechte svůj. Nakonec - tohle je diskuze o zkušenostech s indigovými dětmi a ne o otázce, jestli tento fenomén existuje… A v tom je rozdíl… :roll:
Baby , takováhle setkání jsou vždy velmi příjemná… I já jsem ráda, když se s někým takovým mohu setkat. Asi to funguje tak, že když máme potřebu, když jsme „zralí“ takoví lidé si nás najdou… Moc fajn zařízeno… :wink:

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
29.1.06 18:22

Omlouvám se, zapomněla jsem podpis. Šárka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
29.1.06 18:32

Tak to se omlouvám oboum pánům Havelkům, myslela jsem že je to ten samý. Ale myslím, že velký rozdíl mezi nima není. Cora

• Citovat
  • Upravit
202
29.1.06 18:47

Když byly malému dva měsíce, byla u nás na návštěvě naše známá „čarodějka“ a řekla mi, že má malý krásnou modrou auru. Nic mi to neřeklo, jen že jsem kdysi četla, že modrá je duchovní barva.
No a teď se dočtu o nějakých „indigových dětech“. Docela hezky to zapadlo.
Nevím jestli je to pravda, auru nevidím, ale myšlenka že přichází nová, lepší generace uvědomělejších lidí se mi líbí :-) Třeba když tomu budeme věřit a budeme podle toho vychovávat naše děti, může se to podařit :-)

Komka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.1.06 18:49

Havelka

No, vyloučit se to nedá… Osobně se mi také moc nelíbí, dělat si ze záležitostí esoterických byznys, ale na druhou stranu, pouze reagují na poptávku… Není-li poptávka, není byznys… Šárka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
29.1.06 18:57

Barvy aury

Komko,
ona modrá barva aury není úplně automaticky to samé, co indigová. V auře můžou být obě, indigová je hodně tmavá, modrá až do černa. Ale i modrá je hodně duchovní barva. „Modří“ jsou obětaví, starostliví, jsou to pomocníci. A mají velmi vyvinutou intuici… Šárka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
29.1.06 18:58

Boze, to je objev ze dnesni deti jsou jine nez byla nase generace. ..
Asi bude rozdil v tom, ze dneska si deti porizujeme proto, ze je chceme a ne proto, ze nemame jine vychodisko diky „izolaci“ v komunismu nebo ze se proste diky zadne sexualni osvete a nedostupnosti antikoncepce proste stal omyl…
Taky se dava jiny duraz na „individualitu“ ditete a ne jako driv, ze musi zapadnout do komu-stada.
A ted se z normalnich chtenych a milovanych deti stavaji deti indigove.
Kazda pysna mama ma prece pocit, ze jeji ditko kouka „rozumne“ a tak… a vy z nich delate pomalu vyvolene deti…No to me poser!!

• Citovat
  • Upravit
1983
29.1.06 19:03

Tedy, už mi to nedá …
všimly jste si kolik z těch radikálně negativních reakcí je Anonymních … v jiné diskuzi jsem tolik anonymů neviděla snad nikdy … 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
29.1.06 19:10

Evewolf, nic si z toho nedělej. Neřeš to :-)

Šárko, vidíš, říkám že o tom moc nevím, ale až k ní půjdu znova na návštěvu, určitě se jí na to zeptám (jak na barvu, tak na indigové děti vůbec). Jsem moc zvědavá co mi řekne. Ona mě ale většinou beztak uzemní a vrátí zpět na zem (i když by to asi mělo být naopak :-) ) Je to ovšem velmi moudrá paní, která umí rozlišovat co je věc „moderních věd“ a co skutečnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
29.1.06 19:12

Ahoj ještě jednou,
jen jsem chtěla říct, že jsou děti citlivé, inteligentní, nadané a šikovné, ale jak se pozná, že jsou indigové a ne jen nadané a inteligentní? Pokud tedy jsem ta, co nevidí auru? Mě přijde, že indigové dítě je jen nabubřelý název, aby si něktří rodiče mohli myslet, že mají něco víc, než jen chytré a zdravé dítě. Nebo si chtěl nějaký chytrák omluvit, že má nezvladatelné vzteklé dítě, tak ho nazval indigové, někdo se toho chytil a už to jede. Je mi jasné, že tenhle názor asi vyvolá bouři nevole, ale nezlobte se, opravdu mi to zavání velikým nafukováním a přeháněním.Copak vám nestačí, že máte zdravé, krásné a chytré děti? Proč se to musí jmenovat nějak jinak? No tak, holky, neblázněte. Přece na to, abyste správně, s citem a rozumem vychovávaly svoje děti jako osobnosti, nepotřebujete takovéhle berličky.

Věra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.1.06 19:13

Anonymní

Evewolf,
je to tak… Anonymně si „kopnout“ vypadá jako oblíbený národní sport. :roll: A v případě negativních reakcí k tématu to jistě o lecčems vypovídá… Zajímalo by mě, kdyby nebyla možnost přispívat sem anonymně, kolik těch proti reakcí by tu bylo. Šárka

• Citovat
  • Upravit
1983
29.1.06 19:17

Komka
Asi to fakt nemá cenu řešit … :cry:
Takovéhle přítelkyně jaké máš jsou fajn, ono je potřeba občas vrátit na zem, když se člověk moc rozlétne :wink: Zvlášť když o „tom“ něco ví.
Taky mám kolem sebe pár takových lidí … a jsem za ně moc a moc vděčná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.1.06 19:22

Vero,
nezlob se, ale opravdu nevíš, o čem mluvíš… Není to jen v tom, že by to byly citlivé a nadané, někdy nezvladatelné děti. Asi to sem bude trochu silná káva, ale mimo jiné si tyto děti často pamatují svůj život před narozením… Mají podstatně silnější napojení na vyšší sílu… Indigové se jim říká proto, že když před x lety probíhaly psychologické výzkumy, určitá skupina dětí, které měly společné rysy v chování, případně jejich rodiče popisovali stejné fenomény, byla spojena právě indigovou barvou v auře… Zjistit barvu aury není zase tak složité. Ověřit se to dá lehce. Existují lidé, kteří auru fotí, další ji vidí. Není to o berličkách… Spíš v tom vidím opět reakci na to, že by snad někdo mohl mít výjímečné dítě a nejsme to my…
Pokud Tě ta problematika tak znepokojuje, tak máš potřebu ji řešit, přečti si knihu, o které tu šla řeč… Pak se dá říci, že máš na základě čeho si dělat názor… Takto je to vaření z vody… Šárka

• Citovat
  • Upravit
202
29.1.06 19:30

VeroK,

máš pravdu, souhlasím, mě bohatě stačí že malý je zdravý, ono je to opravdu to největší štěstí. Není potřeba je nijak škatulkovat, ani vyzdvihovat. To že se k dětem máme chovat s láskou, nepotlačovat jejich idividualitu a nemanipulovat s nimi, spíš je vést, je pro většinu z nás samozřejmostí. Jak už kdosi napsal, je to i tím, že naše děti už jsou z valné většiny chtěné.
To že nějaké „jiné“ děti existují může a nemusí být pravda, ale hlavně to vůbec nemusíme vědět ani řešit, protože věci se budou dít i bez našeho uvědomění si situace. Takže milujme naše děti a vychovávejme z nich nesobecké a tolerantní lidi a svět bude lepší ať už mají v auře barvu jakoukoli.
A ještě něco, kdysi jsem četla, že to jsou právě ženy, které utváří to jaká bude tvář společnosti, prostřednictvím svých dětí a jejich výchovou. Tak se snažme :-)
 K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky