Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Mě odrazuje to, že auto které budeme mít z půjčovny, tak se na něj nevztahuje na dálnici pojištění, že je to Palestinský území, tak nevím… No už mám cestovní horečku a smíšený pocity
Lolinky, už máš sbaleno? ![]()
To je věc, které já se nejvíc bojím… Je to dost nepříjemný.. ať narazíš na kohokoliv… a dlouhý ![]()
Rozhovoru se taky bojím, ale rozhodla jsem se, že jim nic neřeknu a nechám mluvit kámoše ![]()
Tak uz castecne něco zabalene mam, pripatili jsme si jedno vetsi kabinove zavazadlo, protože jinak bysme se do dvou batuzku nevesli. jsem zvedava, co mi na ruzyni všechno vyhazou. nevite, jestli si ty uzaviratelne pytliky muzu koupit na letisi? mimo sve věci, balim ještě tasku pro moji malou, která bude u babicek, ale nesmí se dozvědět, ze letíme letadlem k mori, to by ji asi trefilo, takze balim na tajnacku
nanyne, nedáme si nejake poznavaci znameni?
Lolinky, tak to máme taky tak, moje malá se taky nesmí dozvědět, že letím pryč, takže já jedu na „školení“
Nad těmi uzavíratelnými pytlíky jsem taky přemýšlela a jestli budou na letišti, což předpokládám, tak budu ráda, už se mi nic nechce shánět
Znamení dát můžeme, jsem pro
![]()
Ahoj:) Našla jsem tuto diskusi. My jedeme až v červnu, ale chtěla jsem se vás zeptat, zda se náhodou nechystáte i do Jordánska? Nebo zda nevíte jak se tam dostat ( vlak, autobus)? ![]()
Holky s kým letíte? my s El Al… Ti jsou hodně přísní.. a bacha to i na jídlo.. známé vyházlei z kufru sušené maso a tak.. ( upozorňuju, že zavakuované, originál koupené…).. musím nastudovat co se smí.. přece jen let trvá 4,5h a já mě jak se po dvou hodinách nenajím je zle…
@22Denisa my ne… budeme jen týden a nechci se honit…
Tady najdeš zajímavé diskuze…
http://www.akcniletenky.com/…iewtopic.php?…
Ahoj, děkuju za odkaz. My tam budem jen 8 dní a asi to taky nechám, zase se honit to taky nemá cenu. Když uvidím Mrtvý moře a Jeruzalém, budu spokojená ![]()
Letíme s wizz a to je bez jidla, udelam si nejaky toust, vezmu susenky a ovoce a oblozenou bagetu, s jídlem to mam to same, musim jist porad.
Kazdopadne uz ted mi je jasne, ze si budu muset koupit piti v letadle, protože byt takovou dobu bez vody, tak skoncim vecer s migrénou ![]()
Lolinky, tak si fakt nejsem jistá, jestli ti tu bagetku nevyhodí a pustí tě s ní vůbec do letadla
Myslím že ne-e :/ Auto? vůbec nemám tušení, ale zjistím to ![]()