Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Tak to můžu jen doporučit,
byly jsem tam na rodiném prodlouženém minulý rok,paráda, penzion Alkiony, nový, pěkný, 15 minut od Dvora.Výtety do Zoo -to je na celý den,bylo to moc pěkné,pak hrad Pecka, přehrada les království,moc hezké,Babiččino…Vše jsme absolvovali a moc spokojení ![]()
Vím, že ve Dvoře Králové je v zoo přímo hotel (netuším cenu). Manželům sen je se tam i ubytovat, navštívit večerní safari atd. Je to tam vše v africkém stylu. Nevím, ale jestli to 2-leté dítě ocení.
Ahoj ![]()
najde se tu někdo, kdo je ze Dvora nebo z okolí a nebo byl na dovče ve Dvoře?
Jedeme tam na čtyři dny a dáváme si dohromady plán.
Jeden den ZOO, to je jasné ![]()
Pak mě zaujala Perníková chaloupka Ráby.
Přehrada Les království.
Jánské lázně- lanovka
Poradíte něco, co máte vyzkoušeno? díky
Kunětická Hora, jinak co mě napadá už máš.
Penzion za vodou i Hotel Safari ![]()
LUCI píše:
Ahoj![]()
Jeden den ZOO, to je jasné
Přehrada Les království.
Jánské lázně- lanovka
Zoo počítej tak na 2-3hodky max, byli jsme tam vcera a jsme nastvani jak nikdy, pulka je zavrena kvuli tomu ze tam lidi s linejma prdelema jezdi autem takze tam muzes jen autem nebo busem, z blizka si prohlidnes tak mozna rybicky, opice, slony, hyeny a nejaky ptaky…
freeonit píše:LUCI píše:Zoo počítej tak na 2-3hodky max, byli jsme tam vcera a jsme nastvani jak nikdy, pulka je zavrena kvuli tomu ze tam lidi s linejma prdelema jezdi autem takze tam muzes jen autem nebo busem, z blizka si prohlidnes tak mozna rybicky, opice, slony, hyeny a nejaky ptaky…
Ahoj![]()
Jeden den ZOO, to je jasné
Přehrada Les království.
Jánské lázně- lanovka
Tak už to jede jo?
oni jsou fakt magoři
já si myslím že to nebude mít dlouhé trvání
my tam byli na začátku června nebo na konci května
a to bylo ještě super.
Ještě je u Dvora zámek Kuks.
no jako divila by ses kolik tam jezdilo aut… lidi v autech strašně duleziti
hlavne ti co nechteli na safari tam v tom malim prostoru namackani, protoze vlastne hned u brany se to deli na pulku pro auta a pro chodce..
Já teda nevím, ale to ztratilo uplně kouzlo, celodenní výlet,každý rok
já jsem celkem líná, můj muž ještě víc, a ani jeden by jsm autem nejely.Třeba to už příští rok nebude ![]()
No, to snad ne… hledám info na nettu o té změně, co tu píšete a nic nevidím. To jsem teda zklamaná.
Holky a koupání okolo Dvora? Koupaliště Trutnov nebo co ještě?
Jsem z Trutnova. Zdejší koupaliště moc nedoporučuji, sice je nové, pěkné, vyhřívané bazény, ale každoročně je to tu hlava na hlavě
. Chodila jsem loni, když syn ještě neuměl chodit. Teď už si to s ním nedokážu představit.
Hodně lidí si chválí koupaliště právě ve Dvoře, já tam ale ještě nebyla.
Dvorskou zoo jsem měla zatím nejradši, jezdívala jsem tam každý rok 1-2×. Po nedávných změnách se mi tam ale moc nechce
, doufám, že příští rok to uvedou do původního stavu. Tím otevřením pro auta se opravdu strašně smrskla část pro pěší ![]()
No já jsem původně 5 km od Dvora, ale na koupadle ve Dvoře jsem byla naposled tak před 20 lety
ale vím že i teď ho chválí.
Hodaka píše:
No já jsem původně 5 km od Dvora, ale na koupadle ve Dvoře jsem byla naposled tak před 20 letyale vím že i teď ho chválí.
Tak už to bývá - kovářova kobyla chodí bosa
. Já jsem zas nikdy nebyla na Sněžce
. A to je opravdu ostuda ![]()
Tak moře se letos konat nebude,takže plánuji spíše víkendy u nás,takže jsem nějak lovila v atlasu a Dvůr Králové-je tam zoo,babičino údolí.máte některá další nápady pro výlety s dvouleťákem.Ubytování asi penziony.Děkuji