cestování s miminkem

25
24.4.05 19:10

cestování s miminkem

Ahoj
chtěla jsem se zeptat, jak snašelo vaše miminko delší cestování. Tento pátek jedeme na Slovensko, cesta bude trvat asi tak 6 hodin, tak s toho mám trochu obavy, jak to bude snášet. Malej v autě jezdí, ale jen na chvilku, žádné dlouhé cesty. Vím, že je to možná banalita, ale budu vděčná za váš názor nebo radu díky Silvie :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25
24.4.05 19:21

cestování

Ještě jsem chtěla dodat, že malému je 8 měsíců
Silvie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
24.4.05 19:49

Ahoj Silviebar.
Pokud to není první větší cesta pro mimi, tak by to snad mělo být OK.
My jsme jeli s malou na 5ti hodovou cestu, když ještě neměla půl roku a byla zlatá. Půlku cesty prospala a jinak si hrála a sledovala okolí (ovšem na auto je trénovaná od malička). Měj ale po ruce přiměřené hračky, aby se zabavila a v drkotajícím autě (cesty jsou hrozné) si neublížila.
Ahoj a šťastnou cestu Gabika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
24.4.05 19:53

Ahoj Silvie,
moji holcicce je 6,5m, jezdi hodne. Sice ne tak dlouho, jela nejvic tak 3hodiny. Delam to tak, ze odjezd naplanuju bud brzo rano, i kdyz ji musim vzbudit a ona se v aute dospi nebo na dobu jejiho spanku pres den. Pak beru hracky, kdyz se nudi, sednu si za ni dozadu. Kdybych nekojila, beru piti atd, at se zabavi.
Myslim, ze to zvladne, neboj. Delejte prestavky, at se protahne, trebas na pul hodky do kocarku nebo tak…
Drzim palce,
 Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12600
24.4.05 21:25

Ahoj, my jsme v 8,5 mesicich absolvovali cestu na hory do Italie. Jeli jsme radeji nadvakrat a prenocovali jsme v pulce. Bylo to teda 2× sest hodin. Musim rict, ze to bylo absolutne bez problemu. Nemohla jsem si vynachvalit zazemi pro miminka po ceste na benzinkach v Nemecku a ve Svycarsku- krasny prebalovaci koutky, se vsim vybavenim, tj. plenky. desinfekcni mydlo, vlhke ubrousky, krem na zadecek, prebalovaci podlozky-vse samozrejme zdarma atd. Ve vsech restauracich koutky pro deti s mikrovlnkou- no proste parada. Syn byl nadseny, on je takovy spolecensky typ :) No to asi u nas a na Slovensku nehrozi, ale mimi to je stejne jedno, to spis pohoda pro rodice, ze jo :) Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1138
24.4.05 21:58

cesty

My máme za sebou cestu na východní moravu ani ne tříměsíčního miminka. Postřehy jsou následující: je třeba trénovat jízdy autem, problém dělala roleta na dálnici, a tak se vyplatilo při cestě zpět podložit z boku hlavičku plínou, aby se jí při spánku tak nekymácela. Seděla jsem jak vpředu tak vzadu, dělali jsme přestávky a větrali, protože přehřáti v autě je hned a okýnkem jsme kvůli uším a průvanu nevětrali, jen střešním. Všechno dobře zvládla, i když drncání na dálnici milovat nebude, asi záleží i na typu auta.
 Pavla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
24.4.05 23:39

Já myslim že většina dětí snáší cestování v pohodě.My byly s půlročnim miminkem na dovolený tady v Čechácha,jeli jsme 4 hodiny a malej skoro celou cestu prospal.
Kelinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.13 00:02

cestování s miminkem

Ahoj jela jsem s miminkem ve vlaku Brno Praha.
Né v místě určené pro maminky s dětmi ale v Kůpé.
Samozřejmě že se melej pokaddil požádala jsem cestující
jestli by mohli uvolnit Kupé abych ho přebalila
no koukali na mne ale ovolnili ho
stalo se vám to už někdy.
Měla jsem právo je poslat pryč váš názor
nebo jsem měla jít na WC ve vlaku. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
alenka33á
10.1.13 20:18

Ahoj my jsme právě v Italii (7 hodin ) s 5 mesičním…cesta sem uplně v pohodě, 3 hodiny spinkal, pak jsme udělali pulhodky pauzu abych ho protahla a pak jsem ho střídave bavila hračkama a kojila(kojím za jízdy :-) - natahnu mu prso do sedačky :-) no a pak asi 20 min plakal a zas usnul. Tady na horach je zlatej oproti tomu jak často brečí doma, tak tady vubec 8o cestu zpatky snad taky nejak přežije :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML