Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky holky,
prosím, nevíte jestli existuje nějaká dětská pojistka nebo zámek na ledničku? Ondra se naučil si ji otvírat a leze mi tam cca 20× za hodinu…děs běs…a bere si samozřejmě potraviny, které nejsou pro něho…
díky moc
Sylva
Ahoj,
měli jsme takovou kytku od Chicca, ale za nějaký čas malý stejně okoukal jak to otvíram, ale na chvíli to pomohlo.
Ahoj,
Chvíli jsme měli lednici přelepenou zesílenou průhlednou lepenkou (byla v ní mříška) . Nějakou dobu to fungovalo. Jinak doma máme už dvě pojistky na lednici, které jsme ani nepřidělávali protože jsme je špatně vybrali.
Pozdravuje Lenka
Ahoj Lenko,
a prosim te, co jste na nich vybrali spatne? A kde jste je sehnali…u nas to zacina byt fakt krizovka…kdyz je otevreno do kuchyne, tak proste hrabosi v lednici…:(
Diky moc
Sylva
mame takovu tu kytku - dcera (22.m) ji v pohode otevre a manzel i babicka s tim maji problem
Coz o to manzelovi dietka neuskodi
a tchyne se nam nema co hrabat v lednici
Akorat bych brala neco vic vychytanejsiho kvuli dceri ![]()
Ahoj,
První pojisku jsme kupovali na Černém Mostě v tom obchodě pro děti. Byla tak složitá, že ani nám se pořádně nedařilo pojisku zavřít a otevřít, tu druhou jsme koupili v Obi, vypadá celkem dobře, ale nevejde se nám mezi stěnu a ledničku, takže nám v kuchyni stojí lednice, kterou v horních patrech využíváme jako skříň a dole není nic. Funkční lednici jsme přestěhovali jinam (kam Honza chodí jen omezeně, je mu sice už 2 roky a 9 měsíců, ale stejně pořád všechny poličky, co jsou v jeho dosahu přehrabuje a překládá). U nás probíhá Honzovo hraní tak, že všechno vyhází a vysype nebo přendá, ale uložit hračky a jiné věci nebo si s nima hrát, to nějak nehrozí .
Jinak prý někde (nevím kde) existuje pojistka co má zavírání jako baťoh.
(Manželovi to říkal v práci kolega, ale nevíme kde jí koupili)
Pozdravuje Lenka
Před týdnem jsem si koupila speciální úchytku na ledničku na internetu tady http://www.mysacek.cz/items.aspx?…. Petra.
Ahoj holky, náš malej se zase zamiloval do sporáku, otevře, vleze a pak neví jak ven. ![]()
Dají se ty úchytky použít i na jiné spotřebiče?
Díky Ája.
Zdá se mi, že je ideální na rohy. Na sporák tam myslím taky měli nějakou specální. Je to pod značkou Helly. Petra.