Cestování v 6. týdnu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20840
14.7.11 07:02

No to je zase :roll: Klíííd, jeď a užijte si to s přítelem :wink:
Já teď v 7tt leťela do Bulharska, ani mě nenapadalo, že bysme to rušili…
V ČR je to úplně v klidu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
14.7.11 07:03

ahoj nestresuj se rodinou a vylet si uzij :-) ty jsi tehotna a tvoje telo si samo rekne co zvladne.
Jinak ja jsem cestovla jeste 14 dnu pred porodem po cechach protoze mi prijela kamaradka z UK a chtela jsem ji toho co nejvic ukazat. Rodina z toho taky nebyla nadsena. jediny co jsem mela zjisteny byly po ceste dobry porodnice ale to az ke konci.

• Citovat
  • Upravit
26093
14.7.11 07:24
lucenka píše:
ahoj nestresuj se rodinou a vylet si uzij :-) ty jsi tehotna a tvoje telo si samo rekne co zvladne.
Jinak ja jsem cestovla jeste 14 dnu pred porodem po cechach protoze mi prijela kamaradka z UK a chtela jsem ji toho co nejvic ukazat. Rodina z toho taky nebyla nadsena. jediny co jsem mela zjisteny byly po ceste dobry porodnice ale to az ke konci.

tohle mě pobavilo :mrgreen: My máme jet teď o víkendu na svatbu (něco málo přes 100 kiláků), tak taky už řeším, do které porodnice tam kdyžtak zajet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
14.7.11 07:58

Asi tak… Já jsem jela v tomhle týdnu sama vlakem přes 3/4 republiky s dvouletým batoletem, kočárem a krosnou na záda, kde byly věci pro oba na 5 dní a visel na ní nočník a odrážedlo :mrgreen: Samozřejmě za 5 dnů zase cesta zpět…

Rodina je prdlá, nic se nemůže stát… Máš sedět doma nebo v autě? Předpokládám, že žebřiňákem nejedete :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
14.7.11 08:02
kate02 píše:
lucenka píše:
Jinak ja jsem cestovla jeste 14 dnu pred porodem po cechach protoze mi prijela kamaradka z UK a chtela jsem ji toho co nejvic ukazat. Rodina z toho taky nebyla nadsena. jediny co jsem mela zjisteny byly po ceste dobry porodnice ale to az ke konci.
tohle mě pobavilo :mrgreen: My máme jet teď o víkendu na svatbu (něco málo přes 100 kiláků), tak taky už řeším, do které porodnice tam kdyžtak zajet :mrgreen:

Já jsem byla měsíc před porodem v Praze na AC/DC, okolí na mrtvici, radši jsem měla vytipované porodnice v okolí Sazka arény a doufala, že by mě vzali bez registrace, ale bylo to totálně v pohodě :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
14.7.11 08:07
Angua píše:
kate02 píše:
lucenka píše:
tohle mě pobavilo :mrgreen: My máme jet teď o víkendu na svatbu (něco málo přes 100 kiláků), tak taky už řeším, do které porodnice tam kdyžtak zajet :mrgreen:
Já jsem byla měsíc před porodem v Praze na AC/DC, okolí na mrtvici, radši jsem měla vytipované porodnice v okolí Sazka arény a doufala, že by mě vzali bez registrace, ale bylo to totálně v pohodě :lol: :lol: :lol:

Tak my byli pryč celej minulej tejden, jezdili jsme po výletech u manželových rodičů (i když v tom, co ujdem bez stávkování jsme teď tak nastejno s Kubou :oops: :mrgreen: ), to jsem si spíš dělala srandu, když si manžel chtěl dát večer pivko, aby mě měl kdo odvézt, ale vzhledem k tomu, že podle posledního ultrazvuku říkala doktorka, že to termín posouvá na 20. července, tak už to zas tak komicky nevidím :oops: :mrgreen: Ale dneska jdu k ní na monitor, tak se zeptám, co si o tom myslí, jeslti je dobrej nápad tam jet :-D Naštěstí po cestě máme porodnic dost a i docela dobrejch, tak se kdyžtak někde zastavíme no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
14.7.11 08:12
kate02 píše:
Angua píše:
kate02 píše:
lucenka píše:
Já jsem byla měsíc před porodem v Praze na AC/DC, okolí na mrtvici, radši jsem měla vytipované porodnice v okolí Sazka arény a doufala, že by mě vzali bez registrace, ale bylo to totálně v pohodě :lol: :lol: :lol:
Tak my byli pryč celej minulej tejden, jezdili jsme po výletech u manželových rodičů (i když v tom, co ujdem bez stávkování jsme teď tak nastejno s Kubou :oops: :mrgreen: ), to jsem si spíš dělala srandu, když si manžel chtěl dát večer pivko, aby mě měl kdo odvézt, ale vzhledem k tomu, že podle posledního ultrazvuku říkala doktorka, že to termín posouvá na 20. července, tak už to zas tak komicky nevidím :oops: :mrgreen: Ale dneska jdu k ní na monitor, tak se zeptám, co si o tom myslí, jeslti je dobrej nápad tam jet :-D Naštěstí po cestě máme porodnic dost a i docela dobrejch, tak se kdyžtak někde zastavíme no :mrgreen:

Jasně, přibrzdíte, porodíš a pojedete dál :lol: :lol: :lol: Lidi jezdí rodit aj přes půl republiky, 100 km není zas taková dálka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68956
14.7.11 08:13

Nejela bych do ciziny, je-li to vymodlené těhotneství po IVF. Ale nikoliv z důvodu, že pravděpodobnost problému v cizině by byla vyšší než kdybyses válela doma na kanapi, ale prostě když už by ten problém nastal (a že je ženská po IVF vystrašena z každýho zašpinění, to znám z vlastní zkušenosti), tady se seberu a odjedu na nejbližší pohotovost, kde se bez problémů domluvím, zaplatím 90 Kč a zbytek hradí pojišťovna, a léčí mě český doktoři v českým prostředí českýma metodama. V cizině budu nahánět kdovíkde kdovíjakýho šarlatána (v méně civilizovaných zemích), popř. když už se dostanu do špičkové nemocnice, kde se bez problému domluvím a budou mě brát vážně, zas to všecko budu řešit přes pojištění a jak se ty stovky nebo tisíce kilometrů doplácat domů. Takže v ČR bych si jen tak pro jistotu zjistila, kde je v okolí nejbližší nemocnice s gynekologiskou pohotovostí, a v klidu vyrazila, pěkně si to užijte! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
14.7.11 08:33

Prosímtě to je pěkná blbost 8-o .Já byla ted ve 22.tt letecky v Bulharsku a přežili jsme to oba :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
14.7.11 09:23

u prvního těhot.jsem zjistila, že jsem těhotná v 9.týdnu, a cca v 7.týdnu jsme lezli v Alpách na 3.tisícovky…a vůbec celý těhotenství jsme pak nějak rozumně výletovali, 10ti.km výlety se psem po JIzerkách a tak, chodila jsem plavat. Přece nebudeš 9 měsíců ležet doma na gauči…i když někdo to tak má

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
14.7.11 09:29

:hug: jste zlatíčka.
Volala jsem dr. - po IVF jsem brána jako riziková, ale když nepojedu do Chorvatska, tak na výlet můžu. Samozřejmě s opatrným řidičem, což moje zlato je. Jak zafuním že je mi zle tak se staví :palec:
A řekl mi -prý to bude znít hnusně, ale musí mi to říct - jesti je dané že potratím, tak je jedno jestli budu ležet 24hodin nebo jestli budu pohybově aktivní.
Takže to taky tak beru a jelikož jsem po psychické stránce z procesu ivf vyčerpaná, tak se na změnu moc těším a nenechám si to nikým zkazit. Ani tím počasí - filmy v pelíšku to jistí :wink:

Vysvětlím proč se o mě tak bojí - máma měla 3potraty než jsem se narodila-a semnou musela poctivě ležet, zašitá a tak. Jenže měla špatný tvar dělohy. Já jsem anatomicky ok, jen mám 50kg i s postelí tak jsou všichni potento aby se mi nic nestalo. Nejsem z cukru, že? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
14.7.11 09:45
Vesna006 píše: :hug: jste zlatíčka.
Volala jsem dr. - po IVF jsem brána jako riziková, ale když nepojedu do Chorvatska, tak na výlet můžu. Samozřejmě s opatrným řidičem, což moje zlato je. Jak zafuním že je mi zle tak se staví :palec:
A řekl mi -prý to bude znít hnusně, ale musí mi to říct - jesti je dané že potratím, tak je jedno jestli budu ležet 24hodin nebo jestli budu pohybově aktivní.
Takže to taky tak beru a jelikož jsem po psychické stránce z procesu ivf vyčerpaná, tak se na změnu moc těším a nenechám si to nikým zkazit. Ani tím počasí - filmy v pelíšku to jistí :wink:Vysvětlím proč se o mě tak bojí - máma měla 3potraty než jsem se narodila-a semnou musela poctivě ležet, zašitá a tak. Jenže měla špatný tvar dělohy. Já jsem anatomicky ok, jen mám 50kg i s postelí tak jsou všichni potento aby se mi nic nestalo. Nejsem z cukru, že? :mrgreen:
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
14.7.11 10:27

Ahojek Vanesko, Já jsem dnes 7+1, před 14 dny jsme byly na dovči v českém ráji a to jsem věděla cca týden před odjezdem že mám //, nikomu jsme ješte nic neřekli páč to by bylo kázání(néééé aby jsi někde hoopala po kameních,jezdila na kole nebo aby ses někde táhla 30km s batohem)samo že tohle všechno proběhlo jen sem se netahala s batohem, nemám to rodičům zazlé ale vše má svoje hranice. pochopitelně když ti nebude dobře tak nikam nepůjdeš, ale jestli je vše o.k. tak nevidím sebemenší problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
19.7.11 15:37

:dance: Ahojky :mavam: zdraví opálená, odpočinutá veverka. Fakt mi ten prodloužený víkend bodl. Sice jsem večer padala na čumák - jiný vzduch, teplo jak na Sahaře, ale paráda :dance: Nakonec jsme zakotvili ve Valticích, s návštěvou Střážnice. Aspoň jsem viděla tetu. Cestování zdar! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
19.7.11 18:25

Přidám se s podobným dotazem: Jsem v 6. týdnu (dnes jsem viděla srdíčko) po IUI (což považuju skoro za přirozené početí:-)). pozítří odlétám na 18 dní do Kanady - hlavně turistika. My docela cestujeme. Budeme mít auto (jede nás 5) a většinou 1denní výlety, ale taky 2 vícedenní (batoh s věcmi i jídlem na 4 dny).
Co si o tom myslíte? Letenky vrátit nejdou, navíc ti kamarádi s námi počítají..... Jinak na chození po horách jsem samozřejmě zvyklá. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí