Cestovní postýlka - bezpečnost

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
18.10.22 21:18

Cestovní postýlka - bezpečnost

Ahoj, používáte cestovní postýlku i pro děti, které se staví a chodí? Nepřevrhne se vzhledem k její lehkosti? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1462
18.10.22 21:20

U nas to byla takova ohradka… dokud dite nepreleze, nema sanci ji preklopit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65027
18.10.22 21:39
@M3SU píše:
Ahoj, používáte cestovní postýlku i pro děti, které se staví a chodí? Nepřevrhne se vzhledem k její lehkosti? Děkuji.

Ne, je pevna. Rocni divocak s ni lomcuje, chodi si do ni hrat, dela pomalu kotrmelce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
18.10.22 21:53

U nás drží už druhé dítě a to si tam za ročním přes den občas vleze pohrát i ten čtyřleťák když jdu třeba otevřít pošťačce nebo tak… :lol: nebála bych se toho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.22 22:49

Neprevrhne. Pokud se dítě staví tak… Mě vytáčí jak se hejbe. Na občasné přespání ok nebo jako schovka, když má zipy na straně. Určitě ne na častý spaní. Nejběžnější mi přijde, když má matraci úplně na zemi. My ji dostali, takže darovanemu koní… :roll:

• Citovat
  • Upravit
65027
19.10.22 05:58
@Anonymní píše:
Neprevrhne. Pokud se dítě staví tak… Mě vytáčí jak se hejbe. Na občasné přespání ok nebo jako schovka, když má zipy na straně. Určitě ne na častý spaní. Nejběžnější mi přijde, když má matraci úplně na zemi. My ji dostali, takže darovanemu koní… :roll:

Tak u deto, co se stavi, to musi byt nejniz, at jim couha maximalne hlava :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí