Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj anonymní Hanko, tak Preventan (modrá krabička) se při kojení může, na Cetebe jsem nenašla nic, těhotenství a kojení neřeší, jen u Cetebe multivitamin je poznámka, že není vhodný pro těhotné a na těhotenství se přivravující ženy
Já bych to Cetebe riskla. Hledala jsem na www.lekarna.cz Léky tam mají příbalové letáky, tak až bude zase manžel akční, můžeš hledat tam
Martina
Ahoj Fragolo, diky moc za odkaz - uz jsem si ho ulozila. Hanka
Ahoj, právě jsem psala do jiného tématu,ale zkopíruju ti,co jsem napsala,třeba ti to pomůže.
Mě proti nachlazení a bolesti v krku moc pomáhá Preventan- od té doby,co ho beru na doporučení naší lékárnice, tak se mi (klepu na dřevo) podobné problémy vyhýbají. Poslední dobou mě pořád pobolívalo v krku, kašel,rýma,zase krk, angína- zkrátka mi pořád něco bylo-už jsem chtěla i přestat kojit, kvůli zvýšení imunity- kojím už 19 měsíců , ale co beru ten Preventan (1,5 měsíce) tak jakoby mávnutím kouzelného proutku dobrý. Může se při kojení i v těhu- je to tam přímo napsáno.
Ahoj, plne kojim trimesicni mimco a leze na mne nejaka podzimni choroba - plny nos a knedlik v krku.
Nasla jsem doma Cetebe se zinkem, bohuzel bez pribaloveho letaku, ale na krabicce je psano, ze je vhodny pro dospele a deti od 9 let, o pripadnem tehotenstvi ci kojeni ani zminka.
A kdyz uz jsme u toho, tak Preventan se asi taky pri kojeni muze ne?
Manzel je expert, ze rozbali krabicku, papir ani neprecte a vyhodi kvuli tomu, ze ty platicka ho tam muchlaji a nemuze poradne zavrit a otevrit krabicku…
Diky za rady. Hanka