Kojení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3828
22.9.08 11:49

Kojení

Ahoj holky, je možné kojit a zároveň pít čaje na hubnutí? Má to nějaký vliv na mimčo?Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2733
22.9.08 12:07

No na těch čají by mělo být napsané, zdali je vhodný či nevhodný pro těhotné a kojící ženy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
22.9.08 12:37

Petko,

no já nevím :roll: asi bych to moc neriskovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1083
22.9.08 12:39

Ahoj, taky si myslím, že pití čaje na hubnutí a kojení zároveň nebude to pravé ořechové, ale zkus se zeptat v lékárně, jestli budeš čaj kupovat tam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
22.9.08 12:40

tyk myslim, ze se radsi zeptat v lekarne. ale osobne bych se toho bala. clovek muze maximalne paralen a jinak nic moc. nektery bylinky by mohli byt nevhodny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
22.9.08 12:41

většina čajů na hubnutí obsahují zelený čaj a ten bys pít neměla, je na povzbuzení a prcek bude blbě spát. Jinak záleží, co směs obsahuje, jukni na net na ty byliny - jednotlivě. Neměla bys nic, co ředí krev např. kopřiva.
Jinak čím víc budeš kojit, tím rychleji zhubneš - teda u mě to byl hroznej fofr, pořád jsem měla hlad a pořád jedla a hubla. Mám o pět kilo míň, než před otěhotnění. A jenom díky kojení. A to jsem denně snědla celou čokoládu :roll: Ale nebývá to pravidlem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
22.9.08 13:06

No kéž by to tak fungovalo i u mě. Před těhotenstvím jsem vážila 50Kg no a teď mám 74kg. Takže bych se chtěla zpátky vrátit na svou původní váhu. Jinak budu muset vyměnit celý můj šatník :( :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
22.9.08 14:28

Ja bych se teda na cilene hubnuti behem kojeni vykaslala. Urcite zhubnes kojenim a hebanim kolem mimiska. Na cilene hubnuti budes mit dost casu, az prestanes kojit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
23.9.08 19:50

asi bych radši rychlejc běhala s kočárkem… nebo si protáhla procházky. To teda působilo na mě
(hubnoucí čaj mě nikdy nezhubnul… :cry: )
a miminko ho teda částečně bude pít s tebou. Asi taky nezhubne, ale ty bylinky obsažené v takovém čaji by mu nemusely udělat dobře… jak už bylo řečeno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
30.9.08 19:09

Já si myslím, že během kojení by se cíleně žádné diety držet neměli. Rozhodně velká ztráta váhy během kojení má na mimčo neblahý vliv, jelikož pokud tělo hubne, zároveň se detoxikuje a bohužel jdou i tyto odpadní látky miminku do mlíčka. Vím, že je to strašné to vydržet už z vlastní zkušenosti, vždy jsem měla udržované těhu hormonálně a hodně jsem nabrala. I ted mi všichni říkali, neboj to půjde samo už jenom proto, že máme dvojčátka … a skutečnost je taková, že mám momentálně o 2kg víc než po porodu a to holky kojím plně. Je to otázka hormonů, někdo se navrací k původní váze během kojení, někdo naopak až dokojí.Já jsem vždy jsem zhubla až po kojení a doufám, že tomu tak bude i za rok :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová