Četnost dívčích jmen Sofie, Mariana, Amélie

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
779
17.3.21 00:26

A co Madla? Madlenka..to se mi líbí :lol: Ale chápu…madlo no. Už přirovnávám jako uživatelka terien.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
17.3.21 00:26

@Psisuchar jo, asi jsem se špatně vyjádřila - právě že za mě 90tkyto byla sama Tereza a Kateřina :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
17.3.21 00:27

@Psisuchar já jsem Magdaléna a nechci jméno po sobě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
17.3.21 00:29

@Hosikuma Aha,) No já ty jména dnes už moc neslyším, u malých holčiček teda. Spíš u jejich maminek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
17.3.21 00:30

@Hosikuma To je moc krásný jméno,) Madla a Magdaléna ale není totéž ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20992
17.3.21 00:30
@Hosikuma píše:
Zdravím vás :)
Dělám průzkum :D Prosím o info, kolik znáte ve vašem okolí holčiček jménem Sofie, Mariana, Amélie od 0-3 roky. Prý je Sofii a Amélii mraky a já osobně žádnou neznám, a to pracuji v MŠ. Děkuji za váš čas :kytka:

Stačí zadat zde:

https://www.nasejmena.cz/nj/cetnost.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
17.3.21 00:31

@KalamityJohn Vyřešeno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
17.3.21 00:55

Sofii 1 ve skolce, 3 roky, ostatni zadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
17.3.21 01:31
@Anonymní píše:
Dám to raději anonymně, kvůli nicku (doufám, že to admin pochopí, pokud ne, tak prosím rovnou o smazání, děkuji).

Jsem Mariana je mi přes 30 a žádnou v mé věkové kategorii neznám, vždy jsem všude byla jediná. V okolí znám jednu malou asi 8 let (mám z toho hroznou radost a vždy když slyším, že na ní máma volá, tak se otočím :lol: ).

Jinak v okolí znám 3 Sofie, 2 Sáry, asi 4 Amálie a asi 3 Eleny.

A máš své jméno ráda? Přijde mi moc hezké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
17.3.21 05:31

@terien ja mam treba sestrenici Lucku a to je naprosto skvela holka :) ale mam neter Terezu a i po jedenacti letech sem si na to jmeno nezvykla a porad muzu s cistim srdcem rict, ze je to vazne hnusny jmeno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
17.3.21 05:52

4× Sofie, 0× Mariana, 3× Amelie je jich mraky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
17.3.21 06:16

Osobně neznám ani jednu. Když to beru podle oslovení venku, Sofií je hodně no, ale aspoň tady u nás suverénně vládnou Elinky a Emicky na jakýkoliv způsob. Znám jich hodně i ve svém okolí a venku snad jiný jméno neslysim :D Ale zas když ja byla malá, byly ve třídě 2 Kačenky, 3 Aničky a 4 Terezky :D To si nevyberes, vždycky je nějaký jméno populárnější… Ja bych teda ty,,nejprofláklejsi” nedala, ale nakonec je to každého věc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
17.3.21 06:29

Amalku a Marianu zadnu..Sofinek nepocitane, maji kamaradky a na hristi jsou denne minimalne dve ruzny…to uz dneska nikdo nevi, ze to je hlavni mesto bulharska :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
17.3.21 06:45
@KalamityJohn píše:
Stačí zadat zde:https://www.nasejmena.cz/nj/cetnost.php?…

Nestaci. ;) Nasejmena (stejne jako kdejsme.cz) cerpaji data z Ministerstva vnitra a to je uz 5 let nezverejnuje. nejmladsi Sofie v tabulce tam jsou rocnik 2016, dotaz byl na 0-3 let.

https://www.mvcr.cz/…rijmeni.aspx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44192
17.3.21 06:57

Sofií znám hodně v různém věku, Amálie sem tam, když slyším od dětí na hřišti volat na kamarádku „Amálo“, mám husí kůži :mrgreen: Marianu má kamarádka, asi dvouletou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze