Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Jinak já jsem taky nejvíce pro Julii, líbí se mi varianty toho jména. Jula, Julka, Jůlinka, Juli atd
Mia má za nás nejméně bodů a je téměř vyřazena, přeci jen to lidi dávají i kočkám a psům ![]()
Greta mi přijde noblesní, ale kromě Grétky nevím jak bych jí říkala
Ella je asi hodně časté, jinak se nám líbí moc
@Anonymní píše:
Jinak já jsem taky nejvíce pro Julii, líbí se mi varianty toho jména. Jula, Julka, Jůlinka, Juli atdMia má za nás nejméně bodů a je téměř vyřazena, přeci jen to lidi dávají i kočkám a psům
Greta mi přijde noblesní, ale kromě Grétky nevím jak bych jí říkala
Ella je asi hodně časté, jinak se nám líbí moc
Ano je to opravdu nejhezčí.
Ta Greta mně se hned vybaví ta aktivistka. Přijde mi to takové tvrdé, jak pro nějakou němku. Ale nemyslím nic z toho špatně.
Je to koneckonců jen na vás ![]()
Greta je super jméno a byla by určitě v okolí jediná, ale s příjmením Rá… to muže byt dost jazykolam a bude to znít hodně tvrdě. Mia se mi nelíbí a Ellu bych z důvodu četnosti určitě nedavala
Julií je taky celkem dost ale pořad to není taková davovka, je to moc hezké a jemné ![]()
Mě se nejvíc líbí Julie, i já sama bych toto jméno zvolila pokud bych čekala holčičku. 🙂 😀
@Kirstenn píše:
Ano je to opravdu nejhezčí.
Ta Greta mně se hned vybaví ta aktivistka. Přijde mi to takové tvrdé, jak pro nějakou němku. Ale nemyslím nic z toho špatně.
Je to koneckonců jen na vás
ježíši na tu jsem zapomněla ![]()
Z tech jmen se mi nelibi ani jedno ale nejmensi zlo je pro mne Ella. Mia to je dneska pomalu kazda druha holcicka. Greta by se mi libila kdybych si ihned nevybavila hysterku aktivistku, a Julie v zakladnim tvaru ok ale Julca to je jak pro kozu ![]()
Z těchto za mě rozhodne Julie!
ikdyž kdyz jsem byla mala, neco jsme Julinka nazyvali
ale Greta moc tvrde, Mia pro zvíře a Ella se mi vubec nelibi, plus je jich ted hrozne
@Anonymní píše:
Ahoj holky,jaké jméno se vám líbí nejvíce? Nemůžeme se rozhodnout
GrétaK příjmení jdou všechny a začíná na „Rá…“
Mia
Ella
Julie
Julie
Greta je nejvíc neobvyklý, určitě nedávej Miu nebo Ellu, možná je to jen kolem nás, ale jmenuje se tak teď snad každé miminko
Julie mi ale možná přijde ještě hezčí ![]()
Ahoj holky,
jaké jméno se vám líbí nejvíce? Nemůžeme se rozhodnout
K příjmení jdou všechny a začíná na „Rá…“ 
Gréta
Mia
Ella
Julie