Četnost dívčích jmen Sofie, Mariana, Amélie

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3822
17.3.21 07:06

Znám 2× Sofii, 3× Amelii (2× Amalii). Marianu ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
17.3.21 07:08

3× Sofie četnost jmen najdeš na https://www.kdejsme.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
17.3.21 07:13
@Melodie91 píše:
Amalku a Marianu zadnu..Sofinek nepocitane, maji kamaradky a na hristi jsou denne minimalne dve ruzny…to uz dneska nikdo nevi, ze to je hlavni mesto bulharska :roll:

Před lety, ještě předtím, než začal boom Sofinek, jsem toto jméno chtěla jednou použít. Cestovala jsem v tom roce po Bulharsku, tak se mi to zalíbilo.
No, upustila jsem od toho nápadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
17.3.21 07:23

Sofie- 5 /25,12,8,5,4/
Mariana - 2 /21,8/
Amelii neznám žádnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3533
17.3.21 07:43
@terien píše:
Lucie je strašný jméno, Lucina-Pucina, jak puchejř. Navíc jsou to pěkný husy, asi nějaká špatná karma.

No dovol :lol:. Pucino slyším poprvé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1129
17.3.21 08:24

Sofie 1×, Mariana 0, Amélie 0, Amálie 1×

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
17.3.21 08:32

Marianu a Amélii neznám žádnou. A holčiček Sofií je v okolí hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
17.3.21 08:34

@Hosikuma Znám pouze 1Sofii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30313
17.3.21 08:37

V této věkové kategorii žádnou, ale starší znám jednu Sofii, jednu Marianu a Amálii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22886
17.3.21 08:42

Také znám max. jednu Sofii, ale slýchám často venku, Amálka slýchám venku taky často. Takže asi docela oblíbené tedy bych řekla, snad na prvních příčkách přitom to jsou pořád samé Terezky a Aničky, Elišky, a kde jsou? To zrovna moc často neslýchám právě? Kdoví, jak to s tou statistikou čestnosti a oblíbenosti vůbec je :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
17.3.21 09:07

Tak Marianu znám jednu dvouletou a to je všechno. Znám pak akorát dva dospělé muže jménem Marián. Amélie mám okolo dvě, starší je šest let. A Sofií už jsem potkala asi dvanáct. První se mnou byla hned v porodnici na pokoji a sestry mamince říkaly, že je to hodně časté jméno. Takže minimálně tady u nás opravdu jo. Nejvíc mám ale v okolí holčiček se jménem na E - Ella, Emma, Eliška, Evelína, Emílie, Emily,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
17.3.21 09:08

Díky všem za info :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
17.3.21 09:09
@Hosikuma píše:
Zdravím vás :)
Dělám průzkum :D Prosím o info, kolik znáte ve vašem okolí holčiček jménem Sofie, Mariana, Amélie od 0-3 roky. Prý je Sofii a Amélii mraky a já osobně žádnou neznám, a to pracuji v MŠ. Děkuji za váš čas :kytka:

Ani jednu.
Jen tu Sofii znam jednu, ale ta je zak tretiho rocniku ZS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
17.3.21 09:17

Sofinku i Amálku znám jednu cca tříletou a jednu starší (školní věk). Ale moje děti jeste nechodí do školky a venku slycham obojí, tak jich časem asi poznáme víc. Amelii žádnou, Marianu jednu dospělou. Je to moc hezké jméno, byl to můj favorit pro holčičku, ale nepodařilo se mi ji prosadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
17.3.21 09:23
@terien píše:
Lucie je strašný jméno, Lucina-Pucina, jak puchejř. Navíc jsou to pěkný husy, asi nějaká špatná karma. Jinak Sofinek znám asi 5, Amelii nebo Amalii 6 a Marianu žádnou. Ale už to není v kategorii 0-3.

Lucina Pucina? Co ma slovo puchyr spolecneho s patvarem pucina? To ani neexistuje. Jsi jako deti ve skolce :lol: :lol: Lucie je lucifer. Svetlonos. Takze ano, jmeno to hezke neni. Ale tyhle rymovacky, to se k tobe, jakozto inteligentnimu dospelemu cloveku, rikat nehodi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze