Chat Lide.cz - jak dlouho se tam zobrazují profily?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
8.8.14 16:10

Chat lide

Ahoj, codíte prosím někdo na chat lidé? Je to nově udělané a chtěla bych vědět jak je to se zprávami. Objevují se tam zprávy od lidí ze kterými jste si naposledy psali v jak dlouhé době. Napr. otevřu zprávy a mám tam třebas 4 profilů, ale zprávzy žádné, jsou vymazané. Zajímalo by mě jak dlouho se tam ty profily zobrazují.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33155
8.8.14 16:16

Zeptej se na jejich stránkách, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
8.8.14 16:33
@Anonymní píše:
Ahoj, codíte prosím někdo na chat lidé? Je to nově udělané a chtěla bych vědět jak je to se zprávami. Objevují se tam zprávy od lidí ze kterými jste si naposledy psali v jak dlouhé době. Napr. otevřu zprávy a mám tam třebas 4 profilů, ale zprávzy žádné, jsou vymazané. Zajímalo by mě jak dlouho se tam ty profily zobrazují.

co to udělali nově, tak už tam nechodím. Je to chaotické, nepřehledné, o ničom :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.23 14:06
@Anonymní píše:

Neexistuje

• Citovat
  • Upravit
15050
15.2.23 14:18
@Anonymní píše:
Neexistuje

No, ted už ne :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek