Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prijde mi to, jako zes byla jeho prevoznik. On ale bude charakter, a uvedomuje si to, a nechce byt k tobe nefer. Tak to vnimam.
Taky si myslím, že převozník, ale nemusí to tak být, dej tomu čas a ukáže se
@dlouha ano, to byla moje první myšlenka, ale nějaké jeho chování mi k tomu nesedí… Byl z toho v háji, brečel mi do telefonu, nechodil do práce, nespal, nejedl, ale to může být i tím, že je to prostě hodnej kluk, co mi nechtěl ublížit ![]()
Otázka pak je, kolil toho času do toho investovat ![]()
Taky si myslim
no ale on si nemuze hojit rany na ukor tebe! Takze hezky se rozloucit, ze si date treba 2 mesice pauzu bez kontaktu, a pak se pozna. A ty studena sprcha jdi dal. Neda se nic delat. On te k tomu vlastne ponouka, bez ohledu na vypisovani.
Pokud bude tendence silna, tak spolu skoncite, verim tomu. Drzim palce ![]()
@MaliaT je zmatený bych řekla já, někdy si chlap potřebuje utřídit myšlenky. Netlač na pilu.
@PaníKadrnožková to jsem chtěla, řekla jsem mu, že bych ráda, abychom spolu nějakou dobu nemluvili, nepsali si, neviděli se, aby měl vážně čas a příležitost si uvědomit co a jak… Uprosil mě, že mě ve svým životě potřebuje a ať to nedělám
každopádně když jsem mu tedy řekla, že jestli to vážně chce, tak si s někým vyrazím, tak řekl že to nedá, že mě nedokáže vidět s někým jiným…takže z toho mám hlavu jak pátrací balón akorát ![]()
@MaliaT píše:
@PaníKadrnožková to jsem chtěla, řekla jsem mu, že bych ráda, abychom spolu nějakou dobu nemluvili, nepsali si, neviděli se, aby měl vážně čas a příležitost si uvědomit co a jak… Uprosil mě, že mě ve svým životě potřebuje a ať to nedělámkaždopádně když jsem mu tedy řekla, že jestli to vážně chce, tak si s někým vyrazím, tak řekl že to nedá, že mě nedokáže vidět s někým jiným…takže z toho mám hlavu jak pátrací balón akorát
No, tak to je dobry sobeček. Hele, chapu, ze jsi zamilovana a chces mu vsechno odpustit a jet dal. Ale on te udrzuje na kratkem retizku, pricemz te zranuje tim, ze se a) udajne nezamiloval, b) deklaruje pauzu, c) posila te na schuzky s jinymi, aby se mu zvedlo libido
on te asi na schuzce snese, ale az on bude mit jinou babu, rekla bych…
Nevim, nelibi se mi to ![]()
@MayhemDevil s definováním toho vztahu, nechtěla jsem být kamarádka do postele… Ze začátku to tak asi bral, ale po 2 měsících se to zlomilo a už to dle jeho slov bral jako vážný vztah ![]()
@MaliaT píše:
Taky mi neustále říká, že bych si měla s někým vyrazit, že by si pak třeba uvědomil, jaký je vůl a o co přichází…
UTEČ!
@PaníKadrnožková nojo, mně taky ne
každopádně jsou věci, který mi matou… A pořád nevěřím tomu, že by to dělal cíleně. Ale jako taky může být jen sakra dobrý manipulátor
dám mu chvilku, ale ne na úkor mého psychického zdraví, na to se mám moc ráda ![]()
@MaliaT píše:
@PaníKadrnožková to jsem chtěla, řekla jsem mu, že bych ráda, abychom spolu nějakou dobu nemluvili, nepsali si, neviděli se, aby měl vážně čas a příležitost si uvědomit co a jak… Uprosil mě, že mě ve svým životě potřebuje a ať to nedělámkaždopádně když jsem mu tedy řekla, že jestli to vážně chce, tak si s někým vyrazím, tak řekl že to nedá, že mě nedokáže vidět s někým jiným…takže z toho mám hlavu jak pátrací balón akorát
Vůbec bych se v tom nerejpala. Dneska je 14.7., tak mu řekni, že sraz 14.9. a do té doby žádné kamarádčofty. Chce z tebe udělat nejlepší kámošku, to nechceš.
Zkus si nastavit v hlavě, že prostě uvidíš za dva měsíce. Něco podnikej, s nikým nespi, a uvidíš.
@MaliaT píše:
@PaníKadrnožková nojo, mně taky nekaždopádně jsou věci, který mi matou… A pořád nevěřím tomu, že by to dělal cíleně. Ale jako taky může být jen sakra dobrý manipulátor
dám mu chvilku, ale ne na úkor mého psychického zdraví, na to se mám moc ráda
Manipulátoři si nikdy nepřiznají, že to dělají cíleně. Nevidí to.
To s tím, ať si vyrazíš s někým jiným, mi taky smrdí.
Dej na intuici.
@Lucie_Sx píše:
Vůbec bych se v tom nerejpala. Dneska je 14.7., tak mu řekni, že sraz 14.9. a do té doby žádné kamarádčofty. Chce z tebe udělat nejlepší kámošku, to nechceš.
Zkus si nastavit v hlavě, že prostě uvidíš za dva měsíce. Něco podnikej, s nikým nespi, a uvidíš.
To se mi libi ![]()
Ahooj/dobrý večer, ráda bych znala váš názor na mou situaci. Před týdnem se se mnou z nenadání rozešel přítel po půl roce vztahu s tím, že mě má moc rád, ale nejde mu se zatím zamilovat a nechce mi tím dál ubližovat. Nakonec mi řekl, že potrebuje čas na to, aby si uvědomil co chce a že by si přál, abych mu dala nějakou chvíli… Řekla bych, že vše pramení z toho, že jsme se poznali jen 2 měsíce po jeho rozchodu v dlouholetém vztahu, kde on byl ten pořad zamilovaný a šli jsme do toho moc rychle. Každopádně věc se má tak, že chce být pořád v kontaktu, pořád píše, denně volá, chová se ke mně jako před rozchodem, jen s tím rozdílem, že nevíme co bude dál. Svěřuje se s tím, že mu chybím, že je mu to líto, ale potřebuje si vše utřidit v hlavě…Řekla jsem mu, že se teď neuvidíme, dokuď si to nesrovná a z toho byl dost nešťastný, že to nevydrží mě nevidět. Taky mi neustále říká, že bych si měla s někým vyrazit, že by si pak třeba uvědomil, jaký je vůl a o co přichází… Musím sama přiznat, že jsem si vědoma toho, že jsem na něj chvílema dost tlačila a to může být též kámen úrazu… Poraďte prosím, co dělat? Nic neřešit, vyčkat a jednat s ním tak jako on se mnou? Dát mu nějakou časovou dotaci na pauzu? Nerada bych čekala a pak byla zraněná ještě víc, než jsem teď. A co říkáte na jeho chování, jak vám to přijde? Předem děkuji za Vaše odpovědi