Chce, abych mu dala čas

MaliaT
14.7.20 22:26

Chce abych mu dala čas

Ahooj/dobrý večer, ráda bych znala váš názor na mou situaci. Před týdnem se se mnou z nenadání rozešel přítel po půl roce vztahu s tím, že mě má moc rád, ale nejde mu se zatím zamilovat a nechce mi tím dál ubližovat. Nakonec mi řekl, že potrebuje čas na to, aby si uvědomil co chce a že by si přál, abych mu dala nějakou chvíli… Řekla bych, že vše pramení z toho, že jsme se poznali jen 2 měsíce po jeho rozchodu v dlouholetém vztahu, kde on byl ten pořad zamilovaný a šli jsme do toho moc rychle. Každopádně věc se má tak, že chce být pořád v kontaktu, pořád píše, denně volá, chová se ke mně jako před rozchodem, jen s tím rozdílem, že nevíme co bude dál. Svěřuje se s tím, že mu chybím, že je mu to líto, ale potřebuje si vše utřidit v hlavě…Řekla jsem mu, že se teď neuvidíme, dokuď si to nesrovná a z toho byl dost nešťastný, že to nevydrží mě nevidět. Taky mi neustále říká, že bych si měla s někým vyrazit, že by si pak třeba uvědomil, jaký je vůl a o co přichází… Musím sama přiznat, že jsem si vědoma toho, že jsem na něj chvílema dost tlačila a to může být též kámen úrazu… Poraďte prosím, co dělat? Nic neřešit, vyčkat a jednat s ním tak jako on se mnou? Dát mu nějakou časovou dotaci na pauzu? Nerada bych čekala a pak byla zraněná ještě víc, než jsem teď. A co říkáte na jeho chování, jak vám to přijde? Předem děkuji za Vaše odpovědi :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
sahrazad1
14.7.20 22:29

Prijde mi to, jako zes byla jeho prevoznik. On ale bude charakter, a uvedomuje si to, a nechce byt k tobe nefer. Tak to vnimam.

• Citovat
  • Upravit
2044
14.7.20 22:33

Taky si myslím, že převozník, ale nemusí to tak být, dej tomu čas a ukáže se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaliaT
14.7.20 22:39

@dlouha ano, to byla moje první myšlenka, ale nějaké jeho chování mi k tomu nesedí… Byl z toho v háji, brečel mi do telefonu, nechodil do práce, nespal, nejedl, ale to může být i tím, že je to prostě hodnej kluk, co mi nechtěl ublížit :think:
Otázka pak je, kolil toho času do toho investovat :nevim:

• Citovat
  • Upravit
PaníKadrnožková
14.7.20 22:43

Taky si myslim :think: no ale on si nemuze hojit rany na ukor tebe! Takze hezky se rozloucit, ze si date treba 2 mesice pauzu bez kontaktu, a pak se pozna. A ty studena sprcha jdi dal. Neda se nic delat. On te k tomu vlastne ponouka, bez ohledu na vypisovani.

Pokud bude tendence silna, tak spolu skoncite, verim tomu. Drzim palce :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2044
14.7.20 22:45

@MaliaT je zmatený bych řekla já, někdy si chlap potřebuje utřídit myšlenky. Netlač na pilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaliaT
14.7.20 22:48

@PaníKadrnožková to jsem chtěla, řekla jsem mu, že bych ráda, abychom spolu nějakou dobu nemluvili, nepsali si, neviděli se, aby měl vážně čas a příležitost si uvědomit co a jak… Uprosil mě, že mě ve svým životě potřebuje a ať to nedělám :nevim: každopádně když jsem mu tedy řekla, že jestli to vážně chce, tak si s někým vyrazím, tak řekl že to nedá, že mě nedokáže vidět s někým jiným…takže z toho mám hlavu jak pátrací balón akorát :)

• Citovat
  • Upravit
1336
14.7.20 22:55

Jak jsi na nej tlacila po necelem pul roce vztahu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
14.7.20 22:55
@MaliaT píše:
@PaníKadrnožková to jsem chtěla, řekla jsem mu, že bych ráda, abychom spolu nějakou dobu nemluvili, nepsali si, neviděli se, aby měl vážně čas a příležitost si uvědomit co a jak… Uprosil mě, že mě ve svým životě potřebuje a ať to nedělám :nevim: každopádně když jsem mu tedy řekla, že jestli to vážně chce, tak si s někým vyrazím, tak řekl že to nedá, že mě nedokáže vidět s někým jiným…takže z toho mám hlavu jak pátrací balón akorát :)

No, tak to je dobry sobeček. Hele, chapu, ze jsi zamilovana a chces mu vsechno odpustit a jet dal. Ale on te udrzuje na kratkem retizku, pricemz te zranuje tim, ze se a) udajne nezamiloval, b) deklaruje pauzu, c) posila te na schuzky s jinymi, aby se mu zvedlo libido :nevim: on te asi na schuzce snese, ale az on bude mit jinou babu, rekla bych…

Nevim, nelibi se mi to :nevim:

• Citovat
  • Upravit
MaliaT
14.7.20 22:59

@MayhemDevil s definováním toho vztahu, nechtěla jsem být kamarádka do postele… Ze začátku to tak asi bral, ale po 2 měsících se to zlomilo a už to dle jeho slov bral jako vážný vztah :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4928
14.7.20 23:00
@MaliaT píše:
Taky mi neustále říká, že bych si měla s někým vyrazit, že by si pak třeba uvědomil, jaký je vůl a o co přichází…

UTEČ!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaliaT
14.7.20 23:04

@PaníKadrnožková nojo, mně taky ne :think: každopádně jsou věci, který mi matou… A pořád nevěřím tomu, že by to dělal cíleně. Ale jako taky může být jen sakra dobrý manipulátor :nevim: dám mu chvilku, ale ne na úkor mého psychického zdraví, na to se mám moc ráda :)

• Citovat
  • Upravit
34322
14.7.20 23:05
@MaliaT píše:
@PaníKadrnožková to jsem chtěla, řekla jsem mu, že bych ráda, abychom spolu nějakou dobu nemluvili, nepsali si, neviděli se, aby měl vážně čas a příležitost si uvědomit co a jak… Uprosil mě, že mě ve svým životě potřebuje a ať to nedělám :nevim: každopádně když jsem mu tedy řekla, že jestli to vážně chce, tak si s někým vyrazím, tak řekl že to nedá, že mě nedokáže vidět s někým jiným…takže z toho mám hlavu jak pátrací balón akorát :)

Vůbec bych se v tom nerejpala. Dneska je 14.7., tak mu řekni, že sraz 14.9. a do té doby žádné kamarádčofty. Chce z tebe udělat nejlepší kámošku, to nechceš.
Zkus si nastavit v hlavě, že prostě uvidíš za dva měsíce. Něco podnikej, s nikým nespi, a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
14.7.20 23:07
@MaliaT píše:
@PaníKadrnožková nojo, mně taky ne :think: každopádně jsou věci, který mi matou… A pořád nevěřím tomu, že by to dělal cíleně. Ale jako taky může být jen sakra dobrý manipulátor :nevim: dám mu chvilku, ale ne na úkor mého psychického zdraví, na to se mám moc ráda :)

Manipulátoři si nikdy nepřiznají, že to dělají cíleně. Nevidí to.
To s tím, ať si vyrazíš s někým jiným, mi taky smrdí.
Dej na intuici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
14.7.20 23:10
@Lucie_Sx píše:
Vůbec bych se v tom nerejpala. Dneska je 14.7., tak mu řekni, že sraz 14.9. a do té doby žádné kamarádčofty. Chce z tebe udělat nejlepší kámošku, to nechceš.
Zkus si nastavit v hlavě, že prostě uvidíš za dva měsíce. Něco podnikej, s nikým nespi, a uvidíš.

To se mi libi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria