Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Taky držím palečky a přeju vám ať vám to s miminkem všechno vyjde,tak jak si představujete…!!!
A taky gratuluju,že jste se dokázali odpoutat od sobecké maminky a postavit se na vlastní nohy!!!Hodně štěstí.....
![]()
Isabello,
Tak jsem si přečetla celou Tvojí diskusi, přeji Vám, aby jste byli v novém místě štastni a možná že i maminka časem pozná, že to dělala špatně. I když, po tom, co přišla o mimi, to může být i nemoc. Ale je to běh na dlouhou tratˇ. Možná když dáš mamince čas, tak se potom bude na to dívat lépe a hlavně- bude mít dceru i vnouče.
Držím Vám ![]()
Jitka
Ahoj!
Tvoje máme ja za tebe vážně zodpovědná a pokud řekne, že ti nechce dítě nechat, tak by ti jej odebrali. Ale ty by sis jej v 18. letech mohla vzít zpět.
Je pravda, že pokud se vdáš, tak jsi braná jako plnoletá.
A nebo tady je možnost přímé adopce - o které málo kdo ví. Pokud víš, že ti máma miminko vážně nedovélí, tak než jej dát do nejistoty dětského domova, je právě tahle možnost. A o té vím opravdu hodně. Snažili jsem si s manželem adoptovat miminko, ale je to šíííííílenost - psychotesty, čmuchání soc. pracovnic v bytě atd. Já svoje 2 děti mám, ale přítel děti mít nemůže. A tak pořád jen čekáme a čekáme a o přímé adopci jsem vůbec nevěděli. Je to tak, že si vybereš přímo sama rodinu do které by jsi dítě chtěla dát. Pokud by jsi se chtěla zeptat na něco bližšího, ráda poradím na mailu stropnickahelena@seznam.cz . O přímou adopci se momentálně snažíme, tak o ní dost vím ![]()
Ahoj potřebovala bych pomoc. Nevím co mám dělat.
Bude mi 21 let a už mám 15 měsíčního syna. Teď sem zjistila že jsem opět těhotná. Ale nevím jiste jestli to miminko chci.Na jednu stranku ho chci moc ptz děti miluju. Ale mamka a rodina by s tim asi nesouhlasili. Přítele mám s ním mám to první vyše zminovane 15 mesicni dite. Ale je nekdy problem sehnat praci. Bydlet kde máme v tom neni problem. Nevím co mám dělat???? nechat a nebo ho dat pryč?poradte prosim Děkuji Elizabeth
A jsi dospělá tak nechápu proč by rodina nesouhlasila, je to přeci tvoje věc ![]()
A jsi dospělá tak nechápu proč by rodina nesouhlasila, je to přeci tvoje věc ![]()
Nedej na reci ostatnich, udelej to tak ja to citis. Ja mam miminka od sebe 15 mesicu ( 18ti mesicni holcicka a 3 mesicni kluk) a jsem za to stastna. Vim, ze kdyby i ted prislo treti tak si bo 100% nechat - i kdyby to znamenalo rozbroj s nasimi rodici a zuzeni rodinneho rozpoctu. Mimochodem je mi 22 ![]()
Kdyby jsi ho dala pryč, věř, že by tě to mrzelo do konce života. Poradím jediné, co poradit lze - miminko si nechej a uvidíš, že za to časem budeš ráda. Na rodinu nedej, protože v tomhle není zase až tak důležitá. Je to tvůj život, tvoje miminko, tvoje štěstí.
Navíc, až se narodí, starší dítko už bude větší, samostatnější a až mimčo trošku povyroste, ubude ti hodně práce, protože si spolu vyhrají.
Píšeš že přítele máš, bydlet taky kde a rodina si zvykne. 21 let není málo, to už jsi dospělá a zase to má své výhody - děti odrostou a ještě s přítelem ledasco užijete.
Takže za sebe, určitě nechat!
Řiď se podle toho, co chceš ty a přítel
Rodinu bych neřešila, tohleto je věc vás dvou
Já byla v podobné situaci
a teď mi tady řádí 7 měsíční prcek
Ten dvou a půl letej ještě spí ![]()
Pravě jsm zjitila že jsem těhu,strachy jsem to ještě neřekla a vzit bych si ho nenechala radši se necham odvrhnout.ale moc se bojím manžel ho nechce
..tak že jsem pro nechat si mimí
Elizabeth 666 píše:
Ahoj potřebovala bych pomoc. Nevím co mám dělat.Bude mi 21 let a už mám 15 měsíčního syna. Teď sem zjistila že jsem opět těhotná. Ale nevím jiste jestli to miminko chci.Na jednu stranku ho chci moc ptz děti miluju. Ale mamka a rodina by s tim asi nesouhlasili. Přítele mám s ním mám to první vyše zminovane 15 mesicni dite. Ale je nekdy problem sehnat praci. Bydlet kde máme v tom neni problem. Nevím co mám dělat???? nechat a nebo ho dat pryč?poradte prosim Děkuji Elizabeth
No, ja myslím, že poradit si mmusíš sama. Ty se budeš starat, ty budeš platit peníze, ty se z něj budeš radovat, ty na něj budeš pyšná, ty se o něj budeš bát, ty.....
Jo já vím že jsem dospěla..ale potřebovala jsem trošku popostrčit
všem moc děkujííí a mimi si nechávám !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Dobrý den, je mi 16 a otěhotněla sem s klukem který když se to dozvěděl tak mi dal košem.Teď nevím co mám dělat.Podle doktorky jsem 5+3. Děkuji ![]()
Anonymní píše:
Pravě jsm zjitila že jsem těhu,strachy jsem to ještě neřekla a vzit bych si ho nenechala radši se necham odvrhnout.ale moc se bojím manžel ho nechce..tak že jsem pro nechat si mimí
Ahoj jak to u vas dopadlo?