Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Asexual to není, za rohem nakládá jinou šťabajznu, otázka ale je jestli si tak dokonalá ty. Radim ti, pošli ho o dům dál. Beztak další prizivnik.
Tomu bych snad ani neřekl randění
Nevím, kolik vám je let, ale pokud o tebe vůbec zájem má, tak bych tipnul, že se žádné ženské ani nedotkl, natož že měl někdy sex a má vůči ženám slušný psychický blok. Pokud má nějaké přednosti o kterých nepíšeš, můžeš to téma naťuknout a zkusit to řešit, jinak bych se na to bodnul ![]()
Jste na začátku, kdy by ani jeden z vás neměl pochybovat o zájmu toho druhého a vznikající vztah by měl bez zbytečných otázek fungovat samospádem. Pokud to tak necítíš, není důvod se dalšími otázkami trápit a hledat odpovědi na něco, co je víceméně zjevné.
@Anonymní píše:
Randim s muzom 6sty tyzden:Neviem..ale nema byt v zaciatkoch..vasen, zamilovanost..chtic, tuzba jeden po druhom..??
- neiniciuje sex, ze vraj je hanblivy (ze vraj dlho nemal sex)
- v sexe je slaby
- ked je prec nepise mi, ze mu chybam, ze na mna mysli
- ked sme spolu neobjime ma, nepohladka
- komentuje ine pekne zeny v mojej pritomnosti
- udajne na vsetko potrebuje cas a mam byt trpezliva
- necitim z neho spontannost, vasen, chtic
- uz sme sa o tom bavili..udajne taky je..udajne potrebuje cas…ale dokedy?..
Pošli ho o dům dál. Ztrácíš s ním čas.
Normální muž už by to tobě skočil. Jiskry by lítaly.
Obom nam je cez 35r, ja mam vysoke libido milujem sex, on ho ma nizke..je az asexualny.
Ma XY dobrych vlastnosti, je zodpovedny, spolahlivy..je to dobry muz. Az by som povedala, ze sa az necha vyuzivat inymi..tazko povie niekomu nie. Miluje deti, vie to s nimi..rozkrajal by sa pre nich.
ALE..ja tam nemam chemiu, sex je slaby..myslim, ze to ine nebude. Bavili sme sa o tom, vravi, ze potrebuje cas..ale cas na co? Ak to nefunguje od zaciatku tak to ine nebude.
Necitum tu iskru medzi nami…on nie je vasnivy, spontanny typ..ja ano.
Ja sex potrebujem casto, spaja ma to s partnerom hlavne dusevne.
Mala som vztahy kde to slapalo s chemiou, ale boli tam ine problemy, pre ktore sme sa rozisli.
Je to tazke..mate fajn muza, teoreticky viem, ze by bol dobry otec…ale mne u neho chyba, ze moje zakladne potreby nie su naplnene.
Aby som nelutovala, ze si najdem borca a bude to zle potom.
Neviem…
@Anonymní píše:
Obom nam je cez 35r, ja mam vysoke libido milujem sex, on ho ma nizke..je az asexualny.Ma XY dobrych vlastnosti, je zodpovedny, spolahlivy..je to dobry muz. Az by som povedala, ze sa az necha vyuzivat inymi..tazko povie niekomu nie. Miluje deti, vie to s nimi..rozkrajal by sa pre nich.
ALE..ja tam nemam chemiu, sex je slaby..myslim, ze to ine nebude. Bavili sme sa o tom, vravi, ze potrebuje cas..ale cas na co? Ak to nefunguje od zaciatku tak to ine nebude.
Ja sex potrebujem casto, spaja ma to s partnerom hlavne dusevne.Mala som vztahy kde to slapalo s chemiou, ale boli tam ine problemy, pre ktore sme sa rozisli.
Je to tazke..mate fajn muza, teoreticky viem, ze by bol dobry otec…ale mne u neho chyba, ze moje zakladne potreby nie su naplnene.
Neviem…
ked je prec nepise mi, ze mu chybam, ze na mna mysli
ked sme spolu neobjime ma, nepohladka
komentuje ine pekne zeny v mojej pritomnosti
Byl by dobrý otec? to víš jak?
Ten problém není jenom o vysokém a nízkém libidu (sex). Někdo se rád objímá, vyznává lásku, ale přímo na sex moc není. Ok, takový vztah může fungovat. Ale tohle co píšeš je vyloženě bez emocí a respektu k tobě (komentuje jiné ženy před tebou).
Takový člověk dobrý otec?
@Anonymní píše:
Obom nam je cez 35r, ja mam vysoke libido milujem sex, on ho ma nizke..je az asexualny.Ma XY dobrych vlastnosti, je zodpovedny, spolahlivy..je to dobry muz. Az by som povedala, ze sa az necha vyuzivat inymi..tazko povie niekomu nie. Miluje deti, vie to s nimi..rozkrajal by sa pre nich.
Ja sex potrebujem casto, spaja ma to s partnerom hlavne dusevne.Mala som vztahy kde to slapalo s chemiou, ale boli tam ine problemy, pre ktore sme sa rozisli.
Neviem…
Opět další prokletá, která bude celoživotně oscilovat mezi rebely se zlým kukučem, který nebudou chovat a uspávat děťátka nebo nešukajícími rodinnými hodňasy.
@Anonymní píše:
Neviem…
Už je to tu zase. Hodný asexuální taťka versus sexuální hřebec, jinak nepoužitelný. Nevím, hledat dál až najdeš nějaký kompromis? ![]()
@Anonymní píše:
Randim s muzom 6sty tyzden:Neviem..ale nema byt v zaciatkoch..vasen, zamilovanost..chtic, tuzba jeden po druhom..??
- neiniciuje sex, ze vraj je hanblivy (ze vraj dlho nemal sex)
- v sexe je slaby
- ked je prec nepise mi, ze mu chybam, ze na mna mysli
- ked sme spolu neobjime ma, nepohladka
- komentuje ine pekne zeny v mojej pritomnosti
- udajne na vsetko potrebuje cas a mam byt trpezliva
- necitim z neho spontannost, vasen, chtic
- uz sme sa o tom bavili..udajne taky je..udajne potrebuje cas…ale dokedy?..
Možná by nebylo od věci mu čas od času zkontrolovat puls ![]()
@Anonymní píše:
Neviem…
Určitě ne. Takových zen už bylo, že přešlo sexuální stránku partnera s tím, že to není to nejdůležitější, a pak to dopadlo tragicky. Umíš si predstavit takový vztah dlouhodobe? To není plnohodnotný vztah a mas hledat i sexuální stránku. Byl by to zdroj tvých frustraci.
Navíc že bude dobrý otec je v tvoji hlave. To je tvá myšlenka, představa, ale realita se může akorát otočit.
Navíc si stejně myslím, pokud hodnotí zeny pred tebou jak ty říkáš, tak se mi zdá, že sex. apetit ma, ale ne pro tebe. Neváží si te, nelibis se mu.